Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Biedny Brysiek.
Trzymam kciuki![]()
Basiu, nie można karmić go strzykawką np conwą? Nie może nie jeść bo wątroba siadzie.Może jakieś leki osłonowe na wątrobę?
Raczek dożylne kroplówki przy anemii powinny być ostrożnie podawane.Na jedne pomagają na drugie szkodzą.
Nie znam się ale jakieś przebłyski mi sie kręcą.
Co ma być to bedzie.Ale nadzieję trzeba mieć.
horacy 7 pisze:Jeszcze nie mam nowych wieści po wizycie ,czekam nie chce już Danusi głowy ciągle zawracać pewnie przyjdzie to wszystko powie jak Kapitan.Dziewczyny dziękuję za każdą pomoc i obecność.![]()
Ja trwam chociaż wkurza mnie ta słabość gdy dusza by chciała a ciało absolutnie nie.Od poniedziałku nie pracuję już oficjalnie jakoś głupio się z tym pogodzić.Zrobiono mi jednak niezwykły prezent,dar dowódca kazał mi zdrowieć i mój pokój i praca czeka.Jestem wzruszona bardzo i szczęśliwa,koleżanka przyniosła mi dzisiaj też prezent od pracowników i kadry.Wsparcie z mojej pracy jest cały czas ogromne ,odwiedziny ,pomoc różnego rodzaju w transportach,dziewczyny przynoszą jedzenie bym coś zjadła bo nie mam siły gotować itp.Pisze o tym bo uważam ,że warto zobaczyć ile ludzi jest dobrych nie tylko na naszym forum.Sama o tym nie wiedziałam dopóki nie zachorowałam i cieszę się że tam pracowałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips i 64 gości