Moderator: Estraven

. Parametry wątrobowe idealnie, nerkowe - tylko mocznik nieco przekroczony, kreatynina poniżej
. No, oczywiście ciągniemy dalej kwas foliowy, żeby tę morfologię dalej podciągnąć - ale to już nie dramatyczna anemia! Dieta i leki nerkowe, nie spoczywamy na laurach, ale już ze świadomością, że podtrzymujemy obecny stan a nie trzeba za wszelką cenę zbić przekroczone wartości!alix76 pisze: A Lizeczka - bardzo towarzyska, przed chwilą pomagała mi piec ciasto. Ze swej strony dodała niezbędną ilość kociego futra, w domu szanującego się kociarza żadna potrwa się bez niego nie obejdzie :twisted:
Święta prawda alix76 pisze:Goście nie dostaną za wiele deseru, bo Lizka dzielnie zjadała wypiek.
Się kicia poświęciła 
. Pod którą spałam
alix76 pisze:Pojawił się wreszcie wynik elektroforezy białek - jak łatwo zgadnąć - nierozstrzygający. Mój vet sugeruje, żeby zrobić mimo wszystko test na FIP, ale sam przyznaje, że rzecz nie jest pilna, bo w sumie nic w leczeniu nie zmieni. Tyle, że będę wiedziała, że potencjalnie wprowadziłam (albo nie) konarowirusa do stada, w którym go (może!) nie było.
alix76 pisze:A za chwilę idę samodzielnie zastawiać koto-łapkę- uparty maluch na Cytadeli - mam nadzieję, że przez noc się złapie

Użytkownicy przeglądający ten dział: septicemia, Wix101 i 92 gości