Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 03, 2012 19:59 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

joanna3113 pisze:Skopiuję to co napisałam na wątku Wenus.

Dzwoni telefon odbieram głos starszej pani czy chce pani jeszcze tego kota, no i zgłupiałam, pytam jakiego kota, no tego z ogłoszenia, no pewnie że chcę. Pani jest niedowidząca, w pobliżu jej domu strasznie miauczy kot, syn jak przyszedł to powiedział że widział ogłoszenie i podał mój nr telefonu. Pani miseczki z jedzeniem wystawiła ale kota tylko słyszy wieczorem.

Pani mieszka na ul. Kościuszki 26, powiedziała żeby szukać od strony podwórka, a nawet w piwnicy, najlepiej wieczorem

Rozmawiałam tel. z Dorotą moze pójść tam jutro.Rozmawiałam też z Dużą Wenus i ma pójść tam dzisiaj wieczorem.Kciuki za Wenus. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: My trwamy mamy nawet jakieś fotki.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lip 03, 2012 20:33 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lip 03, 2012 20:36 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lip 03, 2012 20:37 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

A tu jeszcze jedno zdjęcie kotki, która szuka dt lub ds

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lip 03, 2012 20:44 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

po_prostu_kaska pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mam nadzieję ,że widać tak Bąbelka w koszyku wciśniętego do tatusiów. :wink: :wink: :wink:
Poza tym chłopcy są "okropni" Tuptuś nie boi się nikogo i niczego i nienawidzi Śnieżynki którą goni i stara się pobić.Atomek boi się ludzi którzy do mnie przychodzą ,po leczeniu mykoplazmozy i chlamydii jest bardzo nieufny niestety ,psoci zaś za kilka kotów.Właśnie razem z Bąblem rozpracowały saszetki które niedawno zakupiłam i zostawiłam poprzegryzały je jakby nie jadły kilka dni.Obaj kochają maluchy i lubią pozostałe koty łącznie z LOrdem.Lord kocha maluchy i pała nienawiścią do rezydentów ,szczególnie Bazyla chociaż Niuńka i Zosi tez nie lubi.Bazyli ,Lord ,Śnieżynka sikaja gdzie się da na łóżka , szafki itp.Czyli wesoły domek i pracy nie brak ,kotami czuć. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Złamany drapak top też dzieło chłopaków. :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto lip 03, 2012 20:52 przez horacy 7, łącznie edytowano 3 razy

horacy 7

Post » Wto lip 03, 2012 20:46 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Co to jest, że koty lubią ciasnotę :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lip 03, 2012 21:52 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=143718&p=9012505#p9012505

Pieniążki z bazarku zasilą konto Horacy.

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Śro lip 04, 2012 8:21 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Co do kotki, jak nie znajdzie nic szybciej i sytuacja u mnie się nie zmieni, i Felis znajdzie dom to mogę ją zabrać, bo wygląda na chorą :(

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Śro lip 04, 2012 14:58 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

po_prostu_kaska pisze:Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a ja myślałam ,że Lord to taki zbój :ryk:
a on po prostu lubi mniejsze szkraby ,którymi może opiekować się
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro lip 04, 2012 18:28 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

aleksandrowa pisze:Zapraszam na bazarek:

viewtopic.php?f=20&t=143718&p=9012505#p9012505

Pieniążki z bazarku zasilą konto Horacy.

Bardzo dziękuję razem z całą gromadką. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
U nas nadal upał,Lorda chyba męczy bo mu się też siusianie włączyło .Dzisiaj nasikał na drapak tzn. wypiął tyłeczek nad dziurką drapaka i nasikał na podstawę z góry na oczach mojego syna,który dzwonił przerażony jak to sprzątnąć. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: W ogóle to po prostu trzem kotom dorosłym włączyło się sikanie gdzie popadnie do tego Lord robi koopkę obok kuwety zawsze w łazience na płytki,lecz to mu sie zdarza od początku.Nie pisałam o tym bo myślałam ,że to tylko wpadki lecz teraz jest znacznie gorzej.Mam wrażenie ,że on chce teraz bardziej na podwórko i demonstruje bym mu ustąpiła.Maluchy i białaski są porządne dzieciaki i wpadek kuwetowych nie ma ,tylko rozrabiają ale to prawo wieku.Szyja boli po południu w dzień jest w miarę dobrze.Ciągnie mnie już do schroniska muszę mocno ze sobą walczyć by mnie tam nie zaniosło. 8O

horacy 7

Post » Czw lip 05, 2012 13:04 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Basiu, mocne kciuki :ok: :ok: :ok: No i kciuki za Wenus :ok: :ok: Ja teraz mało się odzywam, jestem zabiegana, przygotowuję się do kursu gitarowego, Artur w niedzielę już na statek na miesiąc- kociaki będą pod opieka moich rodzicow podczas moich kursow- troche się boję, bo moj tata je wczoraj wziąl na podworko na godzinkę- siedzialy sobie glownie w altance i obok niej, mialy radochę, ale ja się boję. Tak bardzo się boję, ze gdzies wyskoczą- takze non stop bylam w pogotowiu. Poza tym upal- u mnie w pokoju straszna duchota, koty spaly dzis z mim bratem:) Pinguś dobrze, wydaje się być zupelnie zdrowy- jutro chyba zabiorę go na szczepienie:)

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Czw lip 05, 2012 18:22 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Madziu to za kursy i Pingusia szczep go biega ,szaleje to zdrowy jest. :ok: :ok: :ok: Ja chodzę jak rozlazła żaba ,dzisiaj bardzo bolą mnie te węzły ,szyja ,głowa ,nie śpię w nocy jestem umordowana tym bólem już.Teraz zjadłam tablety by egzystować chodź trochę.Dzieciaki i dorosłe koty i psy też mają dość już tej duchoty,Kleks stwierdził ,ze w kuwecie chłodniej i tam zasnął lecz wyjęliśmy go z niej bo nie mogłam patrzeć jak śpi w żwirku.Apetyty dopisują ,psocenie i bicie też. :mrgreen:

horacy 7

Post » Czw lip 05, 2012 18:25 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

:ok: za zdrówko :ok: a upały musimy polubić :ok: , niedługo jesień , zima deszcz , wiatr i zgrzytanie zębami :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt lip 06, 2012 17:40 Re: Tymczasy u horacy7. Maluszki w schronie. PILNIE DT = ŻYC

Pinguś zazczepiony :D Temperatura w normie, wszystko jest dobrze :D czekam na wiesci od Panstwa, ktorzy wlasciwie byli juz zdecydowani na adopcje Małej Mi- mieli ja zabrac do siebie okolo 9 lipca. No i..cisza...Napisalam maila z prośba o kontakt i pytaniem, czy sa nadal zainteresowani adopcja-ale cisza.. :|

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

[poprzednia][następna]