DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 21, 2012 19:02 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Asiu, czy Twoje koty mają ogłoszenia?
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

Post » Sob lip 21, 2012 19:46 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Iwlajn pisze:Asiu, czy Twoje koty mają ogłoszenia?

Mają sama im robię na teren Warszawy, jak robiłam ogłoszenia na Olsztyn to większości odzywały sie osoby co najmniej dziwne. Ogłoszenia tam gdzie mogę robię na dwa tygodnie i po dwóch tygodniach następne, ale ostatnio odzew kiepski, dostałam maila że siostrze zdechł kot i ktoś chce na prezent. Mam nadzieję że w sierpniu odezwą się normalni ludzie.
joanna3113

Post » Sob lip 21, 2012 19:56 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Ogłoszenia warto byłoby też porobić na Trójmiasto, niedaleko od Szczytna a może też byłby odzew.
Jeśli potrzebowałabyś pomocy w ogłoszeniach, daj znać.
Obrazek

Iwlajn

Post » Sob lip 21, 2012 20:30 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Iwlajn pisze:Ogłoszenia warto byłoby też porobić na Trójmiasto, niedaleko od Szczytna a może też byłby odzew.
Jeśli potrzebowałabyś pomocy w ogłoszeniach, daj znać.

Mogę spróbować tylko najgorzej z transportem, do Warszawy, zawsze ktoś jeździ.
Jak mogłabyś pomóc, byłabym wdzięczna. Ostatnio nie mogę wszystkiego ogarnąć. tak bardzo zależy mi na znalezieniu domku dla Toffika, Feliksa i Werci.
joanna3113

Post » Nie lip 22, 2012 7:30 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Nie martw się tym na razie, będziemy kombinować jak się fajny domek znajdzie. Na pewno coś się wymyśli :lol:
Jeśli mam ogłosić jakieś kotki, to poproszę opis i zdjęcia na maila iwlajn@wp.pl.
Obrazek

Iwlajn

Post » Czw lip 26, 2012 7:18 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Hej i jak tam ogłoszenia? Robią się :?: :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lip 26, 2012 7:33 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

alab108 pisze:Hej i jak tam ogłoszenia? Robią się :?: :P

Muszę przysiąść w niedzielę, planuję wolne w poniedziałek, to poodnawiam stare.

Feliks ma zapalenie dziąseł, paskudztwo co jakiś czas powraca, Basia dzisiaj przywiezie z Olsztyna leki od dr.
joanna3113

Post » Czw lip 26, 2012 18:40 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Za zdrówko Feliksa i dobry domek :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob lip 28, 2012 21:34 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Dzisiaj pojechałam do Olsztyna po lek dla Feliksa, pół dnia zmarnowałam, ale jak dostał zastrzyk to na pewno poczuł sie lepiej. Nie miałam sumienia go zawozić, ostatnio za przeproszeniem sie osrał cały i musiałam go kapać w klinice. Feliks to bardzo wrażliwy kot, wszystko ogromnie przeżywa. Przeszedł tak wiele, ledwo odratowany, byl w agonalnym stanie i nikt nie myslał że z tego wyjdzie a on się podniósł. Wszystkie nowo przybyłe koty bardzo się go boją, ale z niego kochany kot, woli się schować niż pokazać pazury.

Filipowi obiecałam że oddam go do schroniska, robi taką rozpierduche że szkoda gadać.
joanna3113

Post » Sob lip 28, 2012 21:39 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Nie strasz kota 8O
Zresztą w schronisku już nie ma miejsca :wink: :mrgreen:
Za Feliksa, Filipa i pozostałą 8-kę :ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Sob lip 28, 2012 21:58 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

dana2509 pisze:Nie strasz kota 8O
Zresztą w schronisku już nie ma miejsca :wink: :mrgreen:
Za Feliksa, Filipa i pozostałą 8-kę :ok: :ok: :ok:

Myślisz że gnojstwo się przejmuje, zero respektu dla karmicielki 8O co za czasy, co za czasy :mrgreen:
Feliks zdecydowanie lepiej tylko ile sterydów mogę mu podawać, a jego musiało strasznie boleć, zauważyłam dopiero jak zobaczyłam krew, mam taki żal do siebie.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 11:59 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Jak tam ogłoszenia dla Twoich kotów? Robią się?
:ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 12:05 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

dana2509 pisze:Jak tam ogłoszenia dla Twoich kotów? Robią się?
:ok: :ok: :ok:

Robią tylko odzewu nie ma, nawet jednego telefonu. :cry:

Byłam z Czrusiem u weta dziwnie się czasami zachowuje kłapie pyszczkiem :roll: identycznie jak kot który zobaczy ptaka, w pyszczu nie ma nadżerek, robale na pewno, muszę niestety jechać do Olsztynia na RTG, bo jak dla mnie ma uszkodzoną żuchwę.
joanna3113

Post » Wto lip 31, 2012 12:14 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

Kurcze! Czy te problemy kiedyś się skończą? :?

dana.b

Post » Wto lip 31, 2012 12:50 Re: TOFIK KOCHANY MIAŁ BYĆ UŚPIONY, SZUKA SPOKOJNEGO DOMKU

dana2509 pisze:Kurcze! Czy te problemy kiedyś się skończą? :?

Mam nadzieję, oby jak najszybciej.
joanna3113

[poprzednia][następna]