CK Blade-super inteligentna kotka szuka DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 04, 2008 22:22

Ludzie od Blade sie nie odezwali. Wczesniej dzwonili bardzo czesto a teraz cisza :? Nie mam pojecia co sie dzieje. Chcialam dac szanse ludziom a przede wszystkim kotce, ale widze, ze naiwna strasznie jestem :oops:

Blade nie siedzi juz w klatce...poskladalam i wynioslam. Mieszka teraz na meblach, na najwyzszym szczycie. Czasami daje sie poglaskac, jak sie zapomni a jak sobie przypomni, ze ma nie dawac sie glaskac to zaraz awanture robi :twisted:

Jest bardzo inteligentna kotka. Wszystko ja interesuje. Potrafi otwierac szufladki, szafki, zrzucac lapka co ciekawsze ksiazki, filmy z polek 8O 8)
Lubi sobie pogadac, chodz dalej jej nastawienie jest na NIE :wink:

Sytuacja o tyle sie skomplikowala, ze u mnie byla pp i nie mam pojecia co z kicia bedzie, gdzie znajde jakis domek dla niej :( [/code]

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Sob lip 05, 2008 10:39

Żeż kurka no, a to się porobiło :(
Mówię o przypadku tego konkretnego kota, nie o całej sytuacji :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lip 16, 2008 20:56

Biedna kicia! Co z nią? Poprawił się jej stosunek do świata?
A jeśli chodzi o pp, to przeciez ona była szczepiona, nie?

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Czw sie 13, 2009 14:55

Blade wlasnie stracila dom :cry: :cry: :cry:

Mam czas do jutra znaleść jej DT/DS albo malutka wyladuje w bytomskim schronie :cry: :cry:

Po tym wszystkim co przeszla, po walce o zycie dla niej...nie rozumiem jak mozna zrobić cos takiego kotu :evil:
Ludzie sie rozeszli. Pani zosatala z kotka w starym mieszkaniu. Pan sie wyprowadzil a rzekomo to byl jego kot. Pan ma taka prace, ze praktycznie nie bywa na miejscu a pani tez zmienia prace i kota nikt nie może mieć. Obawiam się, że jest to zagrywka w typie "zrobie ci na zlosc o kota wywale" :evil: Jak rozmawialam z facetem to prawie plakal mi przez sluchawke. Nie spodziewalam sie tego po tych ludziach. Wiem, ze rozne sytuacje w zyciu sie zdarzaja...tylko dlaczego zawsze zwierzeta na tym traca? :(

Jestem zalamana, bo znam tego kota i wiem jak strasznie to wszystko przezyje o ile przezyje. Jesli nie znajde jej do jutra DS/DT kotka trafi do bytomskiego schronu, z ktorego wyciagalam ja przed uspieniem, bo miala etykietke agresywnej. Tam ja poprostu uspia. Jesli dam ja na kociarnie to zabije ja tam stres:(
To jest bardzo wrażliwa, inteligentna koteczka. Potrzebuje czasu,spokoju, cierpliwego czlowieka.

Biedna malutka czy ktoś da jej szanse na dom, życie :cry: :cry: :cry: Ona nie ma już czasu :( Pan wyjezdza w piatek w nocy, pani w sobote rano :evil:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Czw sie 13, 2009 15:31

Pilnie potrzebny dom dla Blade :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jeżeli jutro kot wyląduje w bytomskim schronie zostanie uśpiony. Ta kotka już to przerabiała rok temu :cry:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw sie 13, 2009 15:42

Jeszcze kilka slow wyjasnienia, bo nie wpisalam tego w watku wczesniej :oops:

Blade pod koniec lipca 2008 wrocila do domu swoich opiekunow. Na nowo stala sie grzeczna, miziasta koteczka i z jej strony nie dzialo sie nic zlego.
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Czw sie 13, 2009 16:05

Obrazek

To fotka Blade sprzed roku (albo dwóch stron, zależy, jaką przyjać miarę.)
Śliczna długonoga burasia.

EwKo

Post » Czw sie 13, 2009 16:12

Do góry :!:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sie 13, 2009 17:31

Zostalo tak niewiele czasu :cry:
Czy dziewczynka dostanie druga szanse? Napewno na nią zasluzyla, byla grzeczna i bardzo sie starala... i prosze co dostala w zamian :cry:

Adria

Post » Czw sie 13, 2009 20:22

Podrzucam :!:

EwKo

Post » Czw sie 13, 2009 20:26

Caly czas mysle o tych ludziach i biednej koteczce :roll:
Czy naprawde rozwod tak moze wplynac na ludzi, ze przestaja sie liczyc z uczuciami innych :roll:

Obdzwonilam wszstkich, ktorzy mogliby pomoc...niestety z marnym skutkiem :(
Blade nie moze trafic do azylu. Ona musi trafic do domu, gdzie bedzie mozliwosc obserwowania jej, jej zachowan. Ja naprawde po tym co widzialam za pierwszym razem, nie wiem czego moge sie spodziewac teraz :(

Blagam o tymczas dla niej :!: :oops: Przynajmniej na jakis czas, zebysmy mogli jej cos zorganizowac. Jednak tak jak napisalam, musi to byc osoba doswiadczona, bo nie wiem czego sie spodziewac. Jak bedzie reakcja koteczki na taki stres :(
ja tym rzem nie jestem w stanie jej zabrac. Moja sytuacja zyciowa jest bardzo skomplikowana :(

Adria

Post » Czw sie 13, 2009 21:07

Kotka bardzo potrzebuje domku, chociaż tymczasowego :!: Mamy obecnie za duzo kotów, żeby ją gdzieś u siebie upchać :cry:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw sie 13, 2009 21:50

Może skontaktujcie sie z Beta1904-ona jest z Bytomia
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 13, 2009 22:26

U Beaty jest dużo kotów, a Blade potrzebuje spokoju . Ja nie wiem czy to dobry pomysł . To trochę tak jak by trafiła na naszą kociarnię, albo do mnie :roll:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Pt sie 14, 2009 0:11

Beata ma duzo swoich kotow, duzo swoich problemow i mase pracy :(

Obawiam sie, ze Blade nie dostanie szansy tym razem :placz:

Adria

[poprzednia][następna]