Koty wolnożyjące ciach + tymczasy wszystkie w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 12:35 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

To jest Farcia? 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zrób zdjęcia tej małej z piwnicy.

Agucha

Od: Śro paź 13, 2010 21:49

Post » Czw paź 11, 2012 12:49 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Tak, Farcia się odpasła :ok:

Mała jest podobna do tej kotki http://www.cafeanimal.pl/zdjecia/19616x ... 00m800.jpg
Może to ta sama, bo bardzo lgnie do dzieci, wczoraj nękała przedszkolaków. Podjedzie do każdego, da się złapać.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw paź 11, 2012 13:51 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

zerduszko pisze:Tak, Farcia się odpasła :ok:

Mała jest podobna do tej kotki http://www.cafeanimal.pl/zdjecia/19616x ... 00m800.jpg
Może to ta sama, bo bardzo lgnie do dzieci, wczoraj nękała przedszkolaków. Podjedzie do każdego, da się złapać.

Kurde, wygląda jak ta od nas spod balkonów... a gdzie została znaleziona??

Agucha

Post » Czw paź 11, 2012 14:20 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

U nas po osiedlu spacerowała. Ciekawe ile się błąka i dziw, że jej jeszcze nikt nie skrzywdził. Nie wiem już co z tymi kotami robić. Tyle ich :strach:

zerduszko

Post » Nie paź 14, 2012 22:32 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Kurde... to jest ta sama...
Pewnie ktoś wziął do domu bo miziasta... i się rozmyślił... :evil:

Agucha

Post » Pon paź 15, 2012 10:19 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Agucha pisze:Kurde... to jest ta sama...
Pewnie ktoś wziął do domu bo miziasta... i się rozmyślił... :evil:

Bo wyszedł świerzb w uszach :evil:

Kocięta ode mnie <Gaga i Martin> zostały dziś zaszczepione. Uszka mają bardzo ładne, dziewuszka to urodzony traktorek, ale czasem się jeszcze spłoszy. Z chłopcem gorzej jeszcze, ale mam nadzieję, że i on się otworzy. Rośnie bardzo szybko, a domków nie widać :/

Pilnie szukamy tymczasu dla Froda Kot ma czas do końca tygodnia. Potrzebuje kogoś znającego się na psychice kociej, kto pomógłby mu się otworzyć :roll:

zerduszko

Post » Śro paź 17, 2012 23:35 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Dziś do domku pojechała kotka ode mnie - Lady. Mam nadzieję, że ludzie będą wyrozumiali, bo mała mimo iż u mnie jest zabawowa, przymilna i rozmruczana, to boi się obcych 8O bardziej niż pozostałe dwa, już nie tak przymilne.
Już tęsknię :(

Niestety kocurek zapowiada się na wiecznego dzikusa :roll: Drugi Frodo :|

Maluszki dziś zostały odrobaczone i wyszły z nich robale w ogromnych ilościach :strach:

A jutro będziemy łapać koty na zabiegi. Dużo roboty ciągle :roll:

zerduszko

Post » Pt paź 19, 2012 9:38 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Wczoraj złapała się jedna kotka, ale zrobiła tyle rumoru, że reszta się wystraszyła klatki "na śmierć" :roll: Dzis też się nie chciały złapać, a co najlepsze, to się okazało, ze kotka jest naznaczona <wczoraj po nocy nie zauważyłam> a na pewno nei była łapana przez nas. Ciekawe skąd ona? Może stok ja rozpoznaje?

Obrazek

Koty nie chcą sie łapać :crying: :conf:

zerduszko

Post » Sob paź 20, 2012 10:35 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Wreszcie udało nam się złapać koty z miejsca II :ryk: Kocur Murzyn nr 16 i nowy, najprawdopodobniej kotka :roll: Jest tam jeszcze jeden dorosły kot - skąd te koty przychodzą? :strach: Murzyn pozostałe kotki rozgonił :evil: to za kare wydmuszki będą!
Niestety pojawiły sie tam kocięta, nie wiem po której kotce, pewnie po 10 :roll:

Wypuszczone zostały kotki złapane ostatnio, miejsce III

Obrazek

Obrazek

I teraz foty kotów z miejsca V. Jedna z kotek..... ktoś wysterylizował i wczoraj chodziła w kubraczku po ulicy! Mają ludzie fantazję :|
Podrostki mogłybyśmy już, ale mamuśki muszą wyprowadzić kocięta.

Fionka - kotka karmiąca, ma gdzie kocięta. Oswojona, miziasta.

Obrazek

Łapka - kotka karmiąca, ma gdzie kocięta. Nieufna, ale nie dziki dzik.

Obrazek

Kocurek tegoroczny, trochę nieufny.

Obrazek

Kocurek tegoroczny, trochę nieufny.

Obrazek

Kociak płci nieznanej, tegoroczny, trochę nieufny.

Obrazek

Kociak płci nieznanej, trochę nieufny.

Obrazek

zerduszko

Post » Sob paź 20, 2012 10:54 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Zrobiłam porządek na pierwszej stronie i się przeraziłam - zaczynałam z 30 kotami do zabiegów, teraz ostatni ma nr 47 :roll: Syzyfowa praca :roll: Oczywiście nie liczę kociaków, których jest naście... a co będzie na wiosnę, jak nie zdążymy? :conf: A na pewno wszystkich nie zdążymy.

zerduszko

Post » Wto paź 23, 2012 16:46 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Lady wróciła z adopcji.

Frodo poszedł do adopcji - błagam trzymajcie kciuki żeby tym razem się udało!!!

zerduszko

Post » Wto paź 23, 2012 20:18 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

trzymam mocno :ok: :ok: :ok:

Maglis

Od: Sob paź 08, 2011 7:24

Post » Wto paź 23, 2012 20:21 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

:ok:
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Śro paź 24, 2012 22:41 Re: [Rybnik] Koty wolnożyjące ciach! Kociak na ulicy - DT pi

Lady dziwnie się zachowuje, mam nadzieję, ze nie jest chora :( :strach: Uwaga na ten "domek", więcej info na pw.

zerduszko

[poprzednia][następna]