Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
darialekarzyk pisze:Ehh zawsze coś a jak Panienka się zachowujei mam twój karnet
duzaWenus pisze:Kolejna wizyta u Pani Wety i kolejne wieści....szkoda, że znowu złeWenka nie reaguje na podawane jej sterydy ani trochę. Przez miesiąc dostawała 7,5mg encortonu, co jest naprawdę spora dawką i niestety zamiast lepiej, jest coraz gorzej. Zapalenie dziąseł zamiast się cofać, robi się coraz większe. Schodzimy ze sterydów doustnych i zaczynamy dawać sterydy w zastrzykach. mam nadzieję, że to jakoś zadziała. Pani Weta powiedziała, że wysterylizuje mi ją po moim powrocie z gór czyli jakoś w połowie czerwca. wtedy też ma jej tą paszczę jakoś oczyścić, przepłukać i zrobić cuda wianki. Może wtedy to zapalenie zniknie chociaż odrobinę. Jeśli nic nie pomoże to wtedy leki immunosupresyjne. no cóż pozostaje mi tylko cierpliwie podawać encorton do końca i czekać...Może ten dzisiejszy zastrzyk sterydowy zadziała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 122 gości