DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 21:24 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Jeśli ktoś zabrał, to akurat nie byłoby najgorzej. W takiej sytuacji każdy dom lepszy niż podwórko. Poczekajmy, może coś sie wyjaśni.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie paź 23, 2011 21:28 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

jasdor pisze:Jeśli ktoś zabrał, to akurat nie byłoby najgorzej. W takiej sytuacji każdy dom lepszy niż podwórko. Poczekajmy, może coś sie wyjaśni.

Po cichu mam nadzieję, że to odpowiedzialna rodzina, że nie będą karmić szynkami, kielbasami i mlekiem .... ale wygląda mi , że to na pewno ktoś kompletnie niezorientowany. Bo brałby na siebie co 3 godziny karmienie małej koteczki specjalnym pokarmem?
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie paź 23, 2011 21:32 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Na łopatologię, to jakieś dziecko wzięło...
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie paź 23, 2011 21:33 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Dzieci potrafią być, jak potwory :( Jeśli tak, to tylko nadziej, że odniesie na miejsce. Trzymam mocno :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Nie paź 23, 2011 21:40 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

... a to braciszek
Obrazek

w szale zabawy:
ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:42 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

Ostatnie zdjęcie całej trójki:
Obrazek

Chciałoby się wykrzyczeć:
ODDAJCIE KOTECZKĘ ONA JESZCZE SSIE MLEKO!!!!
Ale czy ktoś usłyszy???? :( :( :( :(
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:42 Re: ROMANS z kotem...Niedźwiadek DS na dożycie lub :((( SZCZECIN

A ja juz mówiłam animalonowi, że jak dla mnie to jakaś rodzinka. Ot niedziela, piękna pogoda, godzina 15, wracali sobie ze spacerku i zobaczyli kotki. Dziecko zaczęło tupać nóżkami to se wzięli jednego. Oczywiście wybrali najzdrowszego. Czyli tego, który jako jedyny nie miał oczek zafajdanych. Martwię się. Bo ludzie w miastach są tacy, że biorą kotki jak są małe i ładne a potem . . . .. Ponadto co oni takiemu maluchowi jeść dadzą !!!!
Masakra ! :cry:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie paź 23, 2011 21:47 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Jeśli spacerowicze to z okolicy. A może mimo wszystko jakiś dobry dom???
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie paź 23, 2011 21:48 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

.... a mi przeszła przez głowę myśl, aby je zabrać z matką i to dzisiaj, ale za późno :cry: :cry: :cry:

ja1 pewnie stanęłabym przed twoimi drzwiami z tobołkiem..... Nie, nie żartuję
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:50 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

bagheera pisze:Jeśli spacerowicze to z okolicy. A może mimo wszystko jakiś dobry dom???

Wszytkie opcje są tak samo prawdopodobne... ale po co wywalać od razu legowisko kocie??? Skoro ktoś kocha kociaki, to dlaczego zaszkodził tym, które zostawił????
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:52 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... i tak możemy do rana ... ale może ze Szczecina ktoś czyta ten wątek i przyjdzie po rozum do głowy :evil: Niech poczeka jeszcze 2, 3 tygodnie i kociak będzie gotowy do adopcji....

ODDAJ KOTA .... kimkolwiek jesteś
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 21:54 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Może uciekały, bały się i ktoś narobił bałaganu przy okazji. A może jakis pies?
Wydrukujcie jakieś ogłoszenia i porozwieszajcie w okolicy, że kociątko jest za małe i że jest jeszcze karmione przez matkę, niech oddadzą na miejsce.

jasdor

Post » Nie paź 23, 2011 21:57 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

Uważam, że to dobry pomysł
Tylko trzebaby ostrożnie sformułować, żeby komu jeszcze co do łba nie strzeliło
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie paź 23, 2011 21:59 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

... pomyślę .... ale ogłoszenia to dobra myśl.... idę karmić swoją sforę kocią i ze smutkiem , ale i nadzieją będę czekać na JUTRO .... może stanie się CUD :1luvu:
Dziękuję za wasze wsparcie :ok:
Obrazek

animalon

Post » Nie paź 23, 2011 22:01 Re: ODDAJCIE KOTECZKĘ !!! ona ssie mleko str.6 :((( SZCZECIN

animalon pisze:... pomyślę .... ale ogłoszenia to dobra myśl.... idę karmić swoją sforę kocią i ze smutkiem , ale i nadzieją będę czekać na JUTRO .... może stanie się CUD :1luvu:
Dziękuję za wasze wsparcie :ok:

Najlepsze miejsca to sklepy spożywcze i przystanki autobusowe ...
A u mnie jeszcze w poczekalni Niedźwiadek i Dzikusek .............. :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]