Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
za wszystkie kociaki i za Ciebie Paulina
paulina777 pisze:Niestety rudzik był na tyle słaby, że nie udało się go uratować [‘] odszedł w ciepełku, z pełnym brzuszkiem i otoczony czułością. Nie cierpiał.
Trochę się podłamałam….
taizu pisze:Skontaktujcie się z Iza71koty z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=116691, pisałała o kocu elektrycznym do oddania
kalla pisze:paulina777 pisze:Niestety rudzik był na tyle słaby, że nie udało się go uratować [‘] odszedł w ciepełku, z pełnym brzuszkiem i otoczony czułością. Nie cierpiał.
Trochę się podłamałam….
Przykro mi Paulinko. Wiem jak dużo serca wkładacie w walkę o te maluchy. Widać na każdym zdjęciu z jaką czułością do nich podchodzicie. I wiem jak ciężko mimo włożonej pracy i serca przegrywać
paulina777 pisze:Hehe, widzisz jakie Ci ciekawe tymczasiątka sprawiłyśmy?coś się dzieje
Oj tak, moje koty też są pod tym względem cudowne. Gorzej jest tylko jak nagle 6 sztuk chce cię pocieszyć i wciskają się z każdej strony na kolana
kalla pisze:paulina777 pisze:Hehe, widzisz jakie Ci ciekawe tymczasiątka sprawiłyśmy?coś się dzieje
Oj tak, moje koty też są pod tym względem cudowne. Gorzej jest tylko jak nagle 6 sztuk chce cię pocieszyć i wciskają się z każdej strony na kolana
DokładnieBez kotów można się zanudzić. Nie zrozumiesz, dopóki nie staniesz się posiadaczką co najmniej dwóch
![]()
Co do tymczasiątek jeszcze tydzień i one na mnie będą polowaćObiecuję to sobie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 267 gości