DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 23:04 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Wiesz Jola-straszne to jest to co niektóre kotusie muszą przechodzić aby dalej móc żyć szczęsliwie.
ja to pikuś...

1 cm to przy bocznej? czy przy normalnej?

u nas przeważnie takie robią,w koterii tez takie robili-podobno zaletą dla lekarza jest to, że można dokładnie sprawdzić jak wszystko wygląda w środku kota-w sensie czy jest zdrowe.

byłam przy tym i rzeczywiście-wszystko dokładnie widziałam.

..a zaraz będą zdjęcia ...Sznycelka :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie cze 05, 2011 23:24 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

...a to piękny Sznycelek :D :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie cze 05, 2011 23:54 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie cze 05, 2011 23:25 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

naprawdę go uwielbiam... schudł czy takie ujęcie? :ryk: Na pewno się ukształtował. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 06, 2011 0:06 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

.. ...a to na dobranoc i na dzień dobry-efekt naszego odpoczynku pokociego czyli nasza duma-absolutnie wyjątkowy rododendron :D

Obrazek

smarti

Post » Pon cze 06, 2011 7:12 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

co tam rododendron...
ja tu widzę ciekawszy obiekt :ok:
strasznie schudłaś
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon cze 06, 2011 7:31 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Cześć z rana :)
Ale fajne foteczki :P
Ciumcia - super łabądek, Sznycel - ale minki :P I kawał chłopaka z niego :ok:
Rododendron cudny, a Smarti prawdziwa laska 8) :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 06, 2011 9:06 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

;)) Bardzo fajne te wszystkie zdjęcia ;)
Ciumciak jest przesłodki :1luvu:
Sznycel !! do odchudzania ale nie tak drastycznego :) Jest w nim ogromny urok ale to dla jego narządów niekoniecznie dobrze. Marzeniu to też do Ciebie :twisted:

A Smarti laska jak ta lala :) ciężka praca popłaca :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon cze 06, 2011 9:11 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

To ja poproszę o opracowanie programu odchudzania dla jednego kota zyjącego w stadzie z 6 innymi, z ktorych 2 to rekonwalescenci , 1 z niedowagą. Jedzą razem, próby oddzielenia wywołują stres i syczenie drapanie gryzienie.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon cze 06, 2011 9:14 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

A u mnie to grozi uszkodzeniem słuchu :roll: :mrgreen:

Erin

Post » Pon cze 06, 2011 11:11 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Marzenia11 pisze:To ja poproszę o opracowanie programu odchudzania dla jednego kota zyjącego w stadzie z 6 innymi, z ktorych 2 to rekonwalescenci , 1 z niedowagą. Jedzą razem, próby oddzielenia wywołują stres i syczenie drapanie gryzienie.

może jakiś fitness ? :mrgreen:
Obrazek

Jus87

Post » Pon cze 06, 2011 11:23 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Jus87 pisze:
może jakiś fitness ? :mrgreen:

dla kotów?? brzmi intrygująco - więcej szczegółów :?: :D

Marzenia11

Post » Pon cze 06, 2011 11:26 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Bieżnia jest niezła, widziałam kiedyś filmik :D

Erin

Post » Pon cze 06, 2011 12:02 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Może to sadystyczne :D ale ja robię Guciowi tak: jak leży sobie na boczku to ja tak lekko zahaczam swoją nogą jego łapę i unoszę do góry i opuszczam ;D i tak tyle razy aż się zbuntuje :mrgreen: :mrgreen: To jest z pożytkiem dla jego sadełka i mojego też :mrgreen: A mój TŻ tylko puka się w czoło.. Nie bardzo wiem o co mu chodzi? 8O :roll:
Obrazek

Jus87

Post » Pon cze 06, 2011 13:44 Re: DT Smarti 4 ...Trusia i Fionka b.śmiałe w nowym domku !!!

Jus87 pisze:Może to sadystyczne :D ale ja robię Guciowi tak: jak leży sobie na boczku to ja tak lekko zahaczam swoją nogą jego łapę i unoszę do góry i opuszczam ;D i tak tyle razy aż się zbuntuje :mrgreen: :mrgreen: To jest z pożytkiem dla jego sadełka i mojego też :mrgreen: A mój TŻ tylko puka się w czoło.. Nie bardzo wiem o co mu chodzi? 8O :roll:

no ja też :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

[poprzednia][następna]