PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2011 6:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

A ja, jeżeli mogę dwa słowa... Tak sobie jeszcze wczoraj o tym myślałam (bo jakoś tak no, lubię Beatę) i myślałam, że przecież Sol ją zna, że to nie jest taka anonimowa osoba i sprawa ta na pewno się jakoś wyjaśni...
jovanna pisze:Solangelica ja watpie ze sie wyjasni.

To znaczy, nie zrozumcie mnie źle, dla mnie to, co napisała Sol, już jest jakimś wyjaśnieniem...
Ech, smutne to wszystko :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro paź 19, 2011 8:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

cóż powiedzieć.. sporo pomogłam Etiopii, chyba czuję się .. no wiecie...
ale najważniejsze że czterołapy są bezpieczne a Etiopii ktoś pomoże..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro paź 19, 2011 8:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Chyba żadna z nas nie może przejśc koło tej sprawy obojętnie. Dla mnie najważniejsze jest, że psica wreszcie przestała cierpieć. O koty jednak nadal się niepokoję :(
Rodzinie współczuje bardzo, bardzo, dlatego chciałam uszanować prośbę Sol o milczenie.

Dolabra jak wchodziłam na wątek i zobaczyłam, że Twój wpis jest ostatni... Właśnie o Tobie pomyslałam, jak Ty musisz się czuć :( Bo chyba najwięcej pomagałaś...
Ja chcę wierzyć, że choć część tej pomocy jednak była potrzebna. Że te choroby istaniały naprawdę, ewentualnie mogły mieć trudniejszy przebieg spowodowany działaniem Beaty... :(
Ciężko mi to wszystko ogarnąć. Najważniejsze jest to, że Ginger jest bezpieczna i wychodzi na prostą.
Mam nadzieję, że Etiopia wróci kiedyś do zdrowia. Że otrzyma prawdziwą, fachową pomoc.

Sol czy możesz nam powiedziec co dalej z kotami?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro paź 19, 2011 8:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Zadałam sobie trud i poczytałam psiakość. A skłoniła mnie do tego informacja, że rodzina Beaty - Etiopii czyta forum i zależy jej na tym aby sprawy nie roztrząsać (to cytat z któregoś postu). Nie wszyscy na forum miau mają takie szczęście/opiekę.
Po lekturze nasunęły mi się 2 pytania.
Sol czy Ty widziałaś kiedykolwiek zwierzęta Beaty :?: Czy byłaś u Niej w domu :?:
Pytam, by pewne sprawy ogarnąć a nie oceniać.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Śro paź 19, 2011 8:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Jak sie dostac do tego?
Zarejestrować się?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro paź 19, 2011 9:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

W poście babajagi jest link, trzeba się zarejestrować, na maila przyślą coś co umożliwi Ci pełne uczestnictwo w tym forum.
Wątek nosi tytuł sepsa..Swoją drogą jestem pod wrażeniem kultury toczącej się tam dyskusji. By tego wrażenia sobie nie psuć dalej nie zaglądałam (na razie).

Bolkowa

Post » Śro paź 19, 2011 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

No to spróbujemy.
Wolę wiedzieć o czym mówię :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro paź 19, 2011 9:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Kotami Beaty zajmie się jej tata, który bardzo lubi te koty. Syntia została zabrana na inny tymczas. Koty żyją, mają się dobrze. Pies ma się też dobrze, choć niewiele brakło. Beata potrzebuje lekarza i wsparcia. Może liczyć na rodzinę i myślę, wierzę, że da sobie ze wszystkim radę.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro paź 19, 2011 9:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Nie wiem co napisać ... :( Jestem wstrząśnięta.

Powiem tylko, że na przyszłość będę uważniej słuchała swojego czuja. Nie pamiętam od kiedy szokowała mnie ilość nieszczęść jaka się tam skupiała, jak dosłownie plagi egipskie, ale nie komentowałam ... . No i zmyliły mnie dobre stosunki z naszymi dziewczynami. Ale wiecie, trzeba się otrząsnąć, wstać i iść dalej ! :ok:
Że psia i koty już bezpieczne - kamień z serca. Dzięki za info :ok:

Chyba dziś swieczora czyms się uraczę w towatrzystwie TŻ ... :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro paź 19, 2011 9:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Mam dokładnie to samo psiamo.
Nie odzywałam się bo nie miałam mocnych argumentów na poparcie moich przeczuć. Zresztą wiem, że nie jesteśmy wyjątkami. Cos nie grało ale nie było się do czego przyczepić :?

Bardzo to wszystko przykre. Miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego.

Bolkowo - gdzie szukać tego wątku, w jakiej grupie?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro paź 19, 2011 9:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

AYO po zalogowaniu na kościastych (na innej stronie), po prostu kliknij w ten załaczony link powyżej (przez Shirę bodaj), jak będziesz zalogowana - otworzy Ci się na dziewięćdziesiątej którejś stronie.
Ostatnio edytowano Śro paź 19, 2011 9:33 przez psiama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

psiama

Post » Śro paź 19, 2011 9:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Psiama, nie tylko Tobie coś nie pasowało :( Ale prawdziwego obrazka całej sprawy nie szło przewidzieć w żaden sposób.
Cóż, najważniejsze, że nie doszło do żadnej tragedii...
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro paź 19, 2011 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Ani, AYO, dokładnie :roll: Dawno nie byłam tak zaszokowana ... Smutne to bardzo :(
Obrazek

psiama

Post » Śro paź 19, 2011 9:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

AYO pisze:Bolkowo - gdzie szukać tego wątku, w jakiej grupie?

W Sprawach różnych, ale jak klikniesz w Nowe posty to będzie też łatwo znaleźć
tytuł wątku "Sepsa-walczymy"

Bolkowa

Post » Śro paź 19, 2011 9:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Kandydaci na październik do 20 !

Tych, którym nie chce sie przebijac przez rejestrację informuję, że sens i ton wypowiedzi sa takie jak u nas a nawet jest tam o nas mowa w tym kontekście.

I chyba nie ma co już bić piany, niech się dziewczyna kuruje a my poczekamy na wiarygodne info.

Co wy na to?
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]