Pecia,Niuś,Kajtek,Albert&Ja część pierwsza

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 26, 2009 8:11 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Dzieńdoberek :D
Kasiu, dzisiaj Twoje kociaste pewnie będą szaleć w wolierze, zapowiada się kolejny piękny dzień :D Podobno to najcieplejszy listopad od 150 lat 8O
Do zobaczonka :D :D :D 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lis 26, 2009 10:28 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Asiu napewno.
Jarek jest dzisiaj w domu, więc kociaste nie będą tyko godzinkę na dworze, jak to jest ostatnio. 30 min. rano, 30 min. wieczorem. Z uwagi na mój wczesny powrót do domu. :mrgreen: czyli po 20-stej.

Zadzwoniłaś tam gdzie miałaś zadzwonić i umówiłaś się :wink: ? :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lis 26, 2009 12:05 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Petka-P1 pisze:Asiu napewno.
Jarek jest dzisiaj w domu, więc kociaste nie będą tyko godzinkę na dworze, jak to jest ostatnio. 30 min. rano, 30 min. wieczorem. Z uwagi na mój wczesny powrót do domu. :mrgreen: czyli po 20-stej.

Zadzwoniłaś tam gdzie miałaś zadzwonić i umówiłaś się :wink: ? :evil:

Zbieram się, ale się bojam :oops:
Mam karmę w samochodzie, więc... trza się namówić 8) :D Jest tak pięknie, że chyba tarasik uruchomię (w razie czego z czymś na rozgrzewkę) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lis 26, 2009 12:21 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Ja Ci się po bojam :evil:
Klapa na dupę dostaniesz i tyle :mrgreen:

Tarsik dobra rzecz.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw lis 26, 2009 12:38 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Petka-P1 pisze:Ja Ci się po bojam :evil:
Klapa na dupę dostaniesz i tyle :mrgreen:

Tarsik dobra rzecz.

Siem poprawiem :oops: Ale póki co, ochraniacz na doopsko założę :lol:

Słońce tak świeci, że aż zazdraszaczam Kajtolowi i Niuniolowi - się chłopaki wygrzewają na natury łonie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lis 26, 2009 12:42 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

A spotkać się jak najbardziej musimy.
Mam romans do Ani w dziedzinie informatyczno-komputerowej.

Petka

Post » Pon lis 30, 2009 6:24 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

witamy w poniedziałek :D

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon lis 30, 2009 6:27 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Witamy się również.
I serdeczne życzenia składamy wszystkim Andrzejom.

Petka

Post » Pon lis 30, 2009 7:16 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Też wpadam przywitać się!
Buziaki dla Ciebie Kasieńko i futrzaczków! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 30, 2009 7:56 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Chciałam się pochwalić, że poznałam śliczną Pecię :1luvu: To wspaniała, dystyngowana dama, absolutnie zakochana w naszej Kasi :D :D :D Najchętniej by z niej w ogóle nie schodziła :wink:

Życzę wszystkim udanych Andrzejek, a przede wszystkim szczęśliwych wróżb :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lis 30, 2009 8:05 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Pecia nawet zachowała się z klasą i nie ugryzła, ani nie udrapnęła.
Ale swój charakterek próbowała prezentować.
Dzięki dziewczyny za odwiedziny. :mrgreen:

Petka

Post » Pon lis 30, 2009 15:28 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Ależ mi się dzisiaj wyjątkowo w pracy nudzi.
Ale jeszcze pól godzinki i spadam w kierunku domu.

Petka

Post » Śro gru 02, 2009 18:40 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Zazdroszczę Wam,że macie do siebie tak blisko i możecie sie widywać,a ja tu sama jako ten palec :( :( :( -dobrze,że mam forum,bo chyba bym całkiem zdziwaczała!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw gru 03, 2009 7:36 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja nowe fotki str.53

Hejka!-witam przepiekna trójeczke futrzaków i Ciebie Kasieńko!
Miłego dnia!-za dwa dni znów weekend!!!!!(dla mnie smutny-niestety-Bruno odjeżdża :( :( :( )
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw gru 03, 2009 15:20 Re: Pecia,Niusiu,Kajtuś&ja Albercik :) ;)

Witajcie wszyscy.

No i się porobiło. Od przedwczoraj mieszka u nas kociak. Dostał na imię Albercik.
Do domu trafił dzięki TŻ. Ale to ja już jestem ukochaną pańcią. :mrgreen:
Na moje "ślepe" oko ma około 3-4 miesięcy. Nie przejmuje się ludźmi, ani Niusiem i Kajtkiem.
Koło Niusia już nawet posypia. Kajtek ma do niego dystans (zachwycony nie jest, czasami fuknie)
Albercik jest zadabany i wspaniały. Barankuje, mruczy jak traktorek. Problemy są narazie z korzystaniem z kuwety, ale on tego nie znał.
Wczoraj si i qpa były w łożku. Dzisiaj qpa w kuwecie. Więc napewno chłopak się nauczy.

Albercik został zabrany przez TŻ od "znajomych". Ludzie cieszą się jak kociaki są maleńkie, a potem mają je gdzieś. Podobno nawet jak Pan się nachleje to topi bardzo małe kociaki. :evil: :evil: :evil:
Nawet nie miałam pojęcia, że mają koty, no i kotkę. Oczywiście sterylkę trzeba będzie przeprowadzić. Nawet jeśli przyjdzie mi za nią zapłacić.

Oprócz Albercika, który wg. właścicieli był najbardziej dziki ( 8O 8O 8O ) jest jeszcze dwójka, albo trójka chłopaków.

Albercik jest zadbany. Pani o niego dbała. Zresztą widać futerko, ale pewnie z biegiem czasu marnie mógłby skończyć na ulicy. Albo nie daj Boże coś by mu się stało z rąk tego typa. Żona tylko umie płakać i mężowi się napewno nie postawi.

Wybieramy się w weekend do weta. Odrobaczymy, a potem zaszczepimy.

No i szukamy domu :ok: :ok: :ok: :ok:

Fotki z wczorajszego wieczoru. Marny z niego model. Ciągle w ruchu, albo barankuje aparat.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Może komuś w domu do kompletu brakuje pingwinka :mrgreen:

Petka

[poprzednia][następna]