Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 18:19 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Dziękuję. Jedziemy jutro rano. Kuterek niestety kicha, ale bezglutowo, moze jutro lekarz coś poradzi. Ale szaleje jak zawsze. Jutro dostają ostatnią dawkę aniprazolu. Będziemy jechać dosyć dlugo, nie wiem jak oni to zniosą, bo nienawidzą transportera, no ale trudno, jest zimno.

Cały czas zastanawiam się nad domkiem dla nich - oni są ze sobą naprawdę bardzo, bardzo zżyci. Wiem, ze Kuterek ma pewnie duze szanse na domek, Bułcio nie :( Albo się trafi dom, ktory wezmie dwojkę, albo dom, ktory weźmie tylko Kuterka, wtedy Bułcio zostanie u mnie. Ale nie wiem ktory wariant jest lepszy, co robic - czy szukac im na silę domu razem, czy szukac tylko dla Kuterka? Z jednej strony moze szybko by o sobie zapomnieli, z drugiej - nie wiem.... praktycznie większość czasu spędzają ze sobą....

Dziś minął kolejny tydzień - szósty. Nie wiem czy to duzo, czy mało.... wiem tylko, ze kiedy pada snieg, szybko powracaja zle myśli... :( Są koło mnie caly czas i nie wiem, czy kiedyś odejdą....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Pt lut 05, 2010 0:53 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Mnie się wydaje, że warto ich ogłaszać osobno - może zgłoszą się domy, gdzie każdy z nich byłby drugim kotem i nie byłyby same?

Nie wiem jak chłopcy są teraz ogłaszani, ale jeżeli nie ma żadnego odzewu na ogloszenia wspólne, warto chyba spróbować osobno...
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt lut 05, 2010 13:06 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

wróciliśmy z chłopakami z badań i prześwietlenia płuc nic nie wykazały, do odbioru są jeszcze badania krwi.

Z tego co widzę to chłopaki się lubią, ale Kuterek nie zwraca na Bułka zbytniej uwagi, bo ma tysiąc innych rzeczy do roboty. Natomiast Bułek jest nieco wystraszony i czuje się odważniej przy bracie. Generalnie gadają sobie i ganiają się w kółko :)

Załączam parę fotek.
Zdjęcia robione na szybko, więc nie posiadają zbytnich walorów artystycznych :)

Bułek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kuterek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pt lut 05, 2010 13:26 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

kuterek:

Obrazek

dragonfly.87

Post » Pt lut 05, 2010 14:22 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Piękne koty :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

ania-h

Od: Czw wrz 04, 2008 20:18

Post » Pt lut 05, 2010 19:53 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

heh, to ja specjalnie zbaczam do kafejki zeby zobaczyc jakies nowe fotki a u nic?

Mam nadzieję, ze z chłopakami wszystko w porządku, ciekawe, czy mnie poznają jak po nie przyjadę?

Portret Kuterka boski, będzie super wyglądał w ogłoszeniu. Ale ja będę mu szukać domku w W-wie, wolę mieć go w zasięgu ręki jakby co, zresztą ja pewnie na początku i tak będę go odwiedzać w nowym domku - jesli znajdzie się taki...
U mnie Kuterek zna wszystkie kąty, więc głównie albo szaleje po domu, albo tłucze się z Bulkiem. Sporadycznie dostaje łupnia od SNieguły, ktora lubi go przywalić swoim obfitym cialem, za to Śnieguła obrywa od Bułka - wczoraj przedziurkował jej ucho... :roll: Bo Bułcio Sniegułę bardzo kocha.... :wink:

Never

Post » Pt lut 05, 2010 19:55 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dragonfly.87

Post » Pt lut 05, 2010 19:56 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

nie marudź już foty wrzucone :D tylko troszkę się ładowały

dragonfly.87

Post » Pt lut 05, 2010 20:03 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

A Kuter na tych fotkach wyglada jak.. Marlena Dietrich.... albo Greta Garbo... tylko papaierosa brakuje....

Never

Post » Pt lut 05, 2010 20:04 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

tłuką się, skaczą, jedzą i piją, generalnie full serwis. Tylko Kuterek ma lekko ciepły nochal, ale mówiłaś, że pokichiwał ostatnio może dlatego

dragonfly.87

Post » Pt lut 05, 2010 20:12 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

Oba koteczki są śliczne :1luvu:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob lut 06, 2010 10:50 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

O 8O wreszcie obfocone futerka ,Kuterek ma sliczne umaszczenie
chłopaki po domki ,domki czytać HISTORIĘ MALUCHÓW :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lut 06, 2010 10:59 Re: KACZUSZKA [*] ... potrzebne pieniądze na dług i DS dla braci

iwona66 pisze:O 8O wreszcie obfocone futerka ,Kuterek ma sliczne umaszczenie
chłopaki po domki ,domki czytać HISTORIĘ MALUCHÓW :ok:

mam je u siebie od wczoraj, dziś ciotka Kaprys przyjdzie pooglądać, a Never zabierze kochasi :)
Mam nadzieję, że zdjęcia się przydadzą do ogłoszeń :)

swoją drogą nie jestem przyzwyczajona do takiej porcji miłości, generalnie, aż dziw bierze, że tłumów po te kociaki nie ma 8O

dragonfly.87

[poprzednia][następna]