Się troszkę odzwyczailiśmy od Gibutkowego tornada - przez te trzy miesiące kiedy brała sterydy była "normalnym" kotkiem w ogólnym tego słowa znaczeniu
Moderator: Estraven
Ja-Ba pisze:Zawsze powtarzam że nie ma to jak stateczni, rozważni koci seniorzy![]()
Dzieciary to dzieciary, niby wiadomo, swoje prawa maja, ale uciążliwe dość owo tałatajstwo jest
Gibutkowa pisze:Ja-Ba pisze:Zawsze powtarzam że nie ma to jak stateczni, rozważni koci seniorzy![]()
Dzieciary to dzieciary, niby wiadomo, swoje prawa maja, ale uciążliwe dość owo tałatajstwo jest
Sibel nie jest już dzieciorem - to po prostu kot z ADHD![]()
Ona zawsze tak miała
I pewnie dość długo tak będzie. Mi to zupełnie nie przeszkadza i mojemu TŻtowi - szczerze to jak była na sterydach to tęskniliśmy za tym łobuzem i diabełkiem w wybałuszonych oczkach
Tylko jak przez 3 miesiące masz spokojnego (w miarę) kota to można dostać lekkiego zawału jak Ci nagle "coś" skoczy na plecy albo spadnie z drzwi prosto na głowę. Jak człowiek jest przyzwyczajony to nie podskakuje już każdym razem kiedy kotek łupnie w pełnym biegu łepetyną w drzwi
![]()
Od kilku dni mam codziennie nowe szramy na ciele, bo jeszcze nie przywykłam do tego że trzeba robić uniki. Dziś na przykład kiedy chciała na mnie wskoczyć w ostatniej chwili zmieniła zdanie i przeskoczyła mi przez ramię zahaczając przy okazji pazurami. Raz jak spadała z drzwi zahaczyła o moje ucho i nacięła pazurem wzdłuż przez całą małżowinę w środku (swoją droga nie wiedziałam że ucho tak mocno krwawi - w końcu jest mocno ukrwione). Innym razem jak leciała z drzwi to zahaczyła o monitor LCD i mam teraz piękną dziurę w kształcie kociego pazurka w monitorze
Ona jak na "fazę" to jest w transie i wtedy "ręka, noga mózg na ścianie". Oczki jej się wybałuszają, uszka do tyłu i taki totalny szaleniec

Kułko pisze:normalnie za raz nie wytrzymam. Postanowilam że od wieków zjem pierwszy raz sniadanie w domu przed wyjsciem na zajecia.
I moje śniadanie sp@#$%@! tzn uciekło![]()
![]()
![]()

MaryLux pisze:Jak idą się szczepić, to dobrze - widocznie zdrowe
Moja Kulka od 6 lat ciągnie na sterydach, ma już 10,5 roku (w czerwcu skończy 11), a ostatnio dostaje pier... jak 8-miesięczny kociak
kciuki 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości