KasiaF pisze:Trzymam kciuki za efekty i czekam na relację
I ja

Ciekawa jestem, czy działa.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KasiaF pisze:Trzymam kciuki za efekty i czekam na relację
kamari pisze:Mieszanka antymuchowa działa na dziewczynkachNie działa natomiast we wnętrzu zakropiona do kominka.
Poszłam na łatwiznę i do wnętrza kupiłam Raid do kontaktu i packę na muchy. Ta ostatnia jest najskuteczniejsza
Bazyliszkowa pisze:Jako dziecko lubiłambiegać po mieszkaniu dziadków i tłuc muchy packą
![]()
Jestem sadystką?
kamari pisze:
Udało się też pchnąć do przodu sprawy panienek.
8 lipca o godz. 10.00 Amelka będzie miała operację. Będzie to sterylka z próbą naprawienia tego, co się da. Chociaż Mela stale robi postępy, to ciągle jeszcze zwieracz nie zamyka się natychmiast i jest opóźnienie w przepływie sygnału o pełnym pęcherzu, więc często Amelka robi siku po wyjsciu z kuwety![]()
Za to ślicznie podnosi przy tym ogonek![]()
W najbliższy poniedziałek będzie miała powtórzony rentgen, no i piątek - akcja![]()
kamari pisze:Zapomniałam o jeszcze jednym. Ja wogóle nie mam pamięci do dat (ale to nie o tym zapomniałam),
więc byłam troszkę zdziwiona, kiedy wyczytałam w karcie Amelki, że ona w czerwcu kończy roczek.
Ponieważ dokładnej daty urodzin nie znamy więc - wszystkiego najlepszego słoneczko
kamari pisze:Jeżeli chodzi o Ominię, to na razie z konsultacji w Polsce i poprzez jednego z chirurgów zwierzęcych, w Ameryce, wynika, że uzupełnienie braku kości (co okazało się możliwe) nic nie da, bo przy amputacji ogona poszły zakończenia nerwowe i mięśniowe, a jelito jest rozszerzone i tworzy się przepuklina. Ominia będzie miała jeszcze zrobioną tomografię i przede wszystkim rezonans magnetyczny, ale jeżeli nie pokażą nic nowego i Anglia odpowie podobnie, to Ominia będzie miała operację zwężenia jelita, co pomoże jej w kuwetkowaniu.
Oczywiście jest szansa, że ktoś wpadnie jeszcze na jakiś pomysł lub coś się uda poprawić w trakcie operacji, ale cieszę się chociaż, że jest jakakolwiek możliwość działania.
Co ciekawe - odpowiedzi przychodzą bardzo szybko i zawsze z tym samym pytaniem: "co za imbecyl to zrobił![]()
![]()
". No może w bardziej oględnej formie, ale sens jest ten sam
![]()
Generalnie Ominia będzie powoli przygotowywana do operacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 10 gości