ŻYRAFKA JUŻ U NAS,WŁAŚNIE BAWI SIĘ,GONI Z PIRACIŃSKIM KTÓRY OKAZAŁ SIĘ DŻENTELMENEM I ZROBIŁ SOBIE Z NIĄ NOSKI NOSKI I ZOBACZYŁ JAK MAŁA KOBIETKA ZAPYLA MU PRZED NOSEM DUMNYM KROKIEM Z OGONEM DO GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM W SZOKU TAKA KRUSZYNKA GODZINĘ W NOWYM MIEJSCU PO KILKU GODZINACH PODRÓŻY I GANIA I SIĘ BAWI.DO TEGO CZUJE JAK U SIEBIE.MAM FAJNE FOTKI JAK WSTAWIĘ TO DAM LINKA
to piękna mądra i odważna panienka,ona tu jakby zawsze mieszkała pirat jest zdziwiony że coś przyszło i się rządzi,ale to dobrze wychowany kot i dobrze ją przyjął bawią się i ganiają
Cudownie się czyta takie wieści. Rafko ależ ci się domek trafił...i do tego taki uroczy koci kolega.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
no więc towarzystwo już po śniadaniu ganianiu świrowaniu,teraz przyniosłam zakupy z zoologicznego sklepu.i muszę powiedzieć że Rafka tak wcina kulki z Puriny dla maluchów że sie trzęsą uszka.mięsko też zjedzone.kuweta zaliczona już kilka razy tak więc sezon "morski z Piratem i Rafą Koralową"uważam za otwarty.dziś jak ogarnę mieszkanie i odrobię w nim zaległości siadam i piszę już wspólny wątek,a narazie spadam,papapapapa