Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 18, 2013 0:33 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Goyka pisze:A ja mysle ze jak cos zostanie to powinno pojsc na pomoc szczycienskiemu schronisku, w ktore Basia byla tak zaangazowana, ale oczywiscie decyzja nalezy do Was

Ciesze się ze nie jestem sama w tej opinii, czuje, ze Basia wlasnie tego by chciala

PS
Fundusz im Horacy 7 -super pomysl!!!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob maja 18, 2013 5:38 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

poszło i ode mnie.

Dla Synów wielkie wyrazy współczucia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob maja 18, 2013 6:03 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Marzenia11 pisze:
mamaGiny pisze:również uważam, żeby pieniążki przekazać tym, na których Basi tak zależało - dla kotów ze schroniska w Szczytnie

popieram w pełni - Nowa_Sztno uważam, że własnie tym kocurkom by Basia pomogła. Pomysł moim zdaniem fantastyczny. Oczywiście po weryfikacji info z dt, czy nie potrzebują pomocy.

To najlepszy i na pewno najbliższy sercu Basi pomysł!!!!!!!!! Nam wszystkim również!
To cudowna idea!!! Basina.
Wszystkie środki skierujmy dla tych najbardziej potrzebujących bied!
!W imieniu Tuptusia i Atomka proszę wyłącznie o pomoc w ogłaszaniu, co będzie pomocą bezcenna.
Odezwę się gdy ogłoszenie będzie gotowe, teraz nie mogę..., przepraszam.

.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob maja 18, 2013 6:13 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Basieńko [*] jestem przy Tobie dzisiaj w Twojej ostatniej podróży, nie mogę być osobiście, ale na pewno będę u Ciebie w najbliższym czasie pochylić się nad Twoim grobem; dzisiaj zapalając lampki u swoich Najbliższych zapalam jedną też dla Ciebie, bo stałaś się dla mnie bardzo bliską osobą; Oni odeszli pokonani przez tą samą chorobę, na wiosnę, tak jak Ty, kiedy cała natura w rozkwicie budzi się do życia.
Basieńko [*] Twój ciepły głos i Twoje wielkie serce przyciągną do Ciebie tam, po drugiej stronie, rzesze spragnionych ukojenia i pocieszenia, ale otulona zostaniesz miłością tak wielką jak Twoje serce;
W moim sercu zostaniesz na zawsze, bo wielkim szczęściem było poznać Ciebie.

Zosiu dziękuję,
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Sob maja 18, 2013 8:40 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Zapalam swiatelko tu gdy zbliza się godzina ostatniego pozegnania Basi bo nie mogę byc na pogrzebie (*)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Sob maja 18, 2013 8:50 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Basiu, w myślach i w sercu.
Za chwilę pójdę zapalić Ci świeczkę tu gdzie jestem, i mimo, że na odległość będę obok w tej chwili pożegnania.
po_prostu_kaska

Post » Sob maja 18, 2013 8:52 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

O dziesiątej zapalę świeczkę-tu w domu-niech to światło odprowadza Basię w Jej ostatniej ziemskiej drodze-niech idzie ku światłu, które zaprowadzi Ją tam, gdzie już nigdy nie będzie cierpieć, gdzie odnajdzie swoje i nasze futerka, gdzie będzie znów spokojna i szczęśliwa
Basiu........ :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Sob maja 18, 2013 8:56 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 18, 2013 8:53 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Obrazek

Wieczny odpoczynek racz Jej dać Panie,
a światłość wiekuista niechaj Jej świeci.
Niech odpoczywa na wieki ...
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob maja 18, 2013 9:02 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Jestem i ja
Basieńko w tym dniu kiedy odchodzisz dla mnie szczególnym.(Dzisiaj jest dzień:Marsz dla Jezusa)- życze Ci ,żebys pomaszerowala prosto do Pana,
Tam bedziesz wiedziała juz co dalej z nami ,co tu piszemy i że Twoja walka o te kocie sprawy bedzie trawała nadal...Zawsze Cię będę pamiętała jako skromna,miła kocioześwirowana Basię ,jaka ledwo stojac na nogach walczyła o kocie istnienie niezaleznie od tego jak się czuła...Basieńko -Twoje odejscie otworzyło mi oczy na wiele spraw o których wiedzialam,ale zostwiałm na potem...Zegnaj (nie wiedzialas ,że ja tez Baska jestem -na drugie)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob maja 18, 2013 9:03 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Basiu
jestem wszystkimi myślami i całym sercem przy Tobie.
Dziękuję Ci za to jakim byłaś cudownym człowiekiem, pełnym ciepła i miłości. Żałuję tylko jednego że nie mogłam Cie osobiście poznać. Ale wiem że jeśli kiedyś przyjdzie mi odejść to spotkam tam Ciebie. Będziesz tam siedziała na łące szczęśliwa i wesoła, a wszystkie te koty i psiaki którym pomogłaś będą biegały radośnie dookoła.
Tak wyobrażam sobie raj.
Ale teraz nie mogę przestać płakać.
Basiu Kochana......
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob maja 18, 2013 9:06 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

[*]
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Sob maja 18, 2013 9:11 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Ostatnio edytowano Sob maja 18, 2013 9:24 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 18, 2013 9:18 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Basiu, na pożegnanie zapalę światełko będąc u swoich bliskich, którzy odeszli.
Całym swoim sercem i myślami jestem dziś przy Tobie Basiu :cry:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob maja 18, 2013 9:18 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

żegnamy wirtualnie [*] nie mogąc być teraz w kaplicy
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob maja 18, 2013 9:37 Re: Tymczasy u horacy7. Basia odeszła ...

Skoro chłopcy od Basi nie narzekają na finanse to bezsensowne jest przekazywać im pieniążki.
faktycznie lepiej pomóc bardziej potrzebującym, kotom w schronisku pomocy nigdy za dużo. Zawsze znajdzie się jakiś zwierzak któremu będzie trzeba pomóc. Okres też nie sprzyjający, kociaków będzie przybywać, a nie ubywać :roll:
Do tego dochodzą domy które wzięły koty Basi, może i im przyda się wsparcie finansowe.

Internet ma wielką moc, wspólnymi siłami zebrała się ładna sumka, a pieniążków pewnie przybędzie :ok:

Basiu nie możemy być teraz osobiście z Tobą, ale wszyscy tu zgromadzeni jesteśmy myślami z Tobą w tej ostatniej drodze do lepszego świata [*]
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

[poprzednia][następna]