Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 14:09 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Już po badaniu ... Jest dużo gorzej ...zmiany rozrastają się coraz dalej na żołądek... dwunastnica w początkowym odcinku zarasta, tzn.zmniejsza się coraz bardziej jej światło ...Odźwiernik to kłąb zwłóknień, kłaków (podobno nawet wrastają) i martwego nabłonka... "Kratery" po zaleczonych wrzodach, nowe czynne ogniska wrzodowe ... i cały przełyk, gardło, część jamy ustnej i żołądka w jakich dziwnych bąblach (pęcherzykach) - może to być na dokładkę infekcja wirusowa ... Znowu poszły wycinki do IDEX-u, weci dalej sugerują nowotwór ...Do wkłucia w żyłę trzymał go doktor od endoskopii i moja córka i ktoś jeszcze... bo doktor obawiał się "jazdy" ... A Pokerek nawet nie drgnął, tylko wystawił mu pychol do drapania pod bródką ... :placz: :placz: :placz: - w trakcie zakładania wenflonu on chciał żeby go drapać.... Idę ryczeć ... Szans mu raczej nie dają ... tyle życia, ile w miarę dobrego samopoczucia ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto cze 28, 2011 14:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Nie da się operacji jakiejś zrobić? Nic? Pousuwać choć to co zalega? :roll:
Spodziewałam się jednak lepszych wieści :cry: :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 28, 2011 14:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

O Boże, Kasiu... :( biedny Pokerek... co za życie...

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Wto cze 28, 2011 14:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ojej, a miałam nadzieję, że nie będzie tak źle :( Bąbelek kochany
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 28, 2011 14:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Biedactwo :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto cze 28, 2011 14:46 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

o rany... Pokerku... :cry: :cry: :cry:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto cze 28, 2011 18:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

No k..de nie mogę, co za czarna seria :( Pokerku, kochane maleństwo, trzymaj się jakoś. Kasiu, novacianko, tak strasznie mi przykro :cry: Miałam nadzieję, że z Pokerkiem, Zuzią i resztą tałatajstwa będzie lepiej i lepiej, a tutaj...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto cze 28, 2011 19:51 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku kochany :cry: Nie ma żadnej nadziei? Nic nie można zrobić, żadnego leczenia? Nie wierzę w to co czytam! MUSI być jakaś szansa!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto cze 28, 2011 19:52 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Przykro mi bardzo bo myślę że Bejbi też ma coś i z górnym i dolnym odcinkiem i boję się że skończy jak Aisha :cry: :cry: :cry: :cry: Nie chce jeść,ale nigdy nie wymiotuje, tak jak Aisha.Wiem że to dwa różne koty,ale wet Bejbi raczej nie daje szans.Jeśli naprawdę będzie potwornie cierpieć ulżę jej bo wiem jak jest chorobami żołądka i dwunastnicy :( :( Mam to sama i bardzo boli na to morfina nie pomoże :( Też mam duże zmiany i kilka lat nudności :( to horror i nie życzę tego nikomu :( :cry:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto cze 28, 2011 20:04 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Też nie chcę uwierzyć w to co usłyszałam ... ale widziałam na zdjęciach te pęcherzyki, kratery, nowe wrzody .... :cry: :cry: :cry: Jedyna szansa, że się zatrzyma ... ale to musi się JUŻ zatrzymać ... Zamówiłam zylexis ... i pilnie szukam specjalisty od kocich wrzodów ... bo odniosłam wrażenie, że tutaj już Pokerka skreślili ... na zasadzie "niech żyje dopóki się w miarę dobrze czuje".... Łapiny ciągle się plączą (dzisiaj musieli mu dołożyć narkozy, bo się budził w trakcie i wypluwał sondę), gardło obolałe ... i ta kupeczka nieszczęścia już próbuje do mnie ćwierkać .... Q... życie jest podłe ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto cze 28, 2011 20:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Też nie chcę uwierzyć w to co usłyszałam ... ale widziałam na zdjęciach te pęcherzyki, kratery, nowe wrzody .... :cry: :cry: :cry: Jedyna szansa, że się zatrzyma ... ale to musi się JUŻ zatrzymać ... Zamówiłam zylexis ... i pilnie szukam specjalisty od kocich wrzodów ... bo odniosłam wrażenie, że tutaj już Pokerka skreślili ... na zasadzie "niech żyje dopóki się w miarę dobrze czuje".... Łapiny ciągle się plączą (dzisiaj musieli mu dołożyć narkozy, bo się budził w trakcie i wypluwał sondę), gardło obolałe ... i ta kupeczka nieszczęścia już próbuje do mnie ćwierkać .... Q... życie jest podłe ...

Masz rację podłe i niesprawiedliwe :evil: Te najkochańsze najbardziej chorują :cry: :cry:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto cze 28, 2011 20:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku kochany :( :( Za co to wszystko :(
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 28, 2011 20:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

PROSZĘ ... popytajcie swoich wetów o specjalistę od kocich wrzodów ... W necie nie znalazłam zbyt wiele informacji...oprócz tej, że u kotów zdarzają się bardzo rzadko ... :cry: Ale Ziabolek to pechowiec od urodzenia .... bo być może nie powinien w ogóle się się urodzić, a na pewno nie u tego babsztyla ... ma wrzody... miał actinobacter - bakterię, która jest praktycznie niespotykana u kotów -nawet na weterynarii w Lublinie uczą studentów o niej tylko w teorii - bo nie wyhodowali ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto cze 28, 2011 20:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Już patrzyłam w necie, ale faktycznie, informacji jak na lekarstwo. Za dwa dni wybieram się do weta z moimi futrami, zapytam, czy nie zna kogoś :roll:
Pokerku, trzymaj się żabolku kochany :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto cze 28, 2011 20:37 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Boże, to takie niesprawiedliwe :(
Pokerku, nie poddawaj się! :ok:

Kasiu, może załóż osobny wątek z zapytaniem o specjalistę od wrzodów?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]