Smarti - proszę oddzwoń do mnie, jak już będziesz mogła - mój nr Ci się wyświetlił (883...)
Moderator: Estraven

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
),zakłada siatki,kupuje jeszcze tylko transporterek i za dwa tygodnie niuńki pakują plecaczki i jadą do pani!!!
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" vega29 pisze:Sponsor pilnie potrzebny!!! Ewentualnie DS, który przejmie kota wraz ze wszelkimi konsekwencjami finansowymi![]()
Ale tak, żeby nie zapeszać. .she. pisze:vega29 pisze:Sponsor pilnie potrzebny!!! Ewentualnie DS, który przejmie kota wraz ze wszelkimi konsekwencjami finansowymi![]()
wszystko wskazuje na to, że taki właśnie się znalazł.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Marzenia11 pisze:alez super wiadomości
Wrrrrróć!!!! Powinnam napisac tak:
Ależ super wiadomości!!!!!!!
.she. - chętnie Cię poznam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti: zaczynam poszukiwania pingwinka! Mam taką pięknisię, ale wolnozyjącą - cudna, niewiele różniąca się od Mrusi, ale cóż.... najpierw pewnie tymczas z oswajaniem jeśli już... właśnie wróciłam z karmienia małej
a co do zwolnionych miejsc u ciebie smarti to ja bym miała maleńką prośbę.... z wszelką pomocą oczywiście. Ale też bez żadnej presji, naprawdę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter i 9 gości