Nosal widzę troszeczkę lepsze te oczy ma. On też taki bidny wieczne problemy ma
W wolnej chwili poszukam zdjęć kociów które od razu nadają się do DS i poproszę Giubtkową o ogłoszenia. Tylko kurcze płaci nie znam i wieku chyba, że gdzieś ma starych klatkowych zdjęciach będę mieć.
Edit: tego na pewno trzeba do ogłoszeń wrzucić, tą taką plaskatą buraskę - tylko ona chyba musi mieć dom bez kotów bo jest zazdrosna i tłucze inne koty ale do człowieka jest super. No i jeszcze kilku innych osobników
gabi.ceraz dzięki za wizytę w schronie Wiem, że jest ciężko ale ktoś to niestety robić musi. Mój tż zarzekał się, że nie będzie ze mną jeździł do schroniska bo o zbyt traumatyczne, a jak widać jest zupełnie inaczej Trzeba myśleć, że nasze wizyty skutkują bardzo pozytywnymi rzeczami - koty znajdują DT i DS
Mnie dziś powaliły na kolana te maluchy, które wyglądają jak mokre kurczak i. Skąd się te kurduple wzięły?, myślałam, że już nie będzie w schronie maluchów... I te połamańce takie bidne, a przez tego persa to nie będę spała po nocach... Ludzie zaglądajcie, zakochujcie się! Ewelinko, może napisz w tytule, że są nowe foty? Może więcej osób zerknie?
Właściwie to nie wiem ale ogólnie jest chuda mało je a ostatnio rzygała ale zasmarkana nie jest i miała badanie krwi robione ale wyleciało mi z głowy w piątek żeby pod koniec pracy podejść i zapytać co wyszło. Jutro będę wiedziała. Niby nic a jednak coś jej dolega. Nie ma takich zwykłych objawów zasmarkania, rozwolnienia.
Dziewczyny czy pamiętacie może Burasię z białymi skarpetkami adoptowaną w styczniu tego roku do Warszawy, nr 1076? Pytam bo akurat widziałam ją dziś i....... no jest boska i rozpieszczona jak dama, kochana, wymiziana, uwielbiana, w zielonym kubraczku z polaru wychodzi na spacerki pod blok, na smyczy oczywiście Jest Księżniczka i Kierowniczką, czego nikt w domu nawet nie kryje, ba - dom się szczyci, że Kot jest taką Królewną A pytanie mam: czy da radę jakoś coś ustalić, czy wysterylizowana? Oraz - jak Panna do innych Kotów, może ktoś coś pamięta? Na jej przykładzie - możecie być dumne z roboty, którą wykonujecie. Fantastyczny dom, bardzo kochający Fifkę (tak się nazywa obecnie Panna