Drodzy Kociarze, Forumowicze, Przyjaciele.Przez kilka lat mojej obecności na forum dzięki Waszej obecności i pomocy udało nam się pomóc olbrzymiej liczbie kotów. Jestem z tego dumna - i jestem Wam bardzo wdzięczna za to, że działaliśmy razem. To dzięki Wam - tymczasującym koty, kierowcom, pożyczającym sprzęt, łapaczom, bazarkowiczom, fotografom, ogłoszeniodawcom, banerkotwórcom, plakato- i ulotkotwórcom, sponsorom i życzliwym duszom podrzucającym wątki ta działalność była i jest możliwa na taką skalę.
Przyjmijcie proszę moje najserdeczniejsze podziękowania. To dzięki Wam mam tę olbrzymią satysfakcję z działania i jego rezultatów.Chciałam w tym momencie podziękować też Maćkowi, Mieszkowi i Martynie - czyli lekarzom z Boliłapki, którzy umożliwili istnienie tak wygodnego dla nas układu i wkładają niesamowicie dużo serca w działalność na rzecz kotów.Z powodów osobistych od 1 stycznia 2010 r. odchodzę całkowicie z kociej działalności. Te powody są absolutnie niezwiązane z forum, proszę więc o niedoszukiwanie się podtekstów, konfliktów itp.
Byłoby olbrzymią stratą gdyby wypracowane do tej pory techniki, znajomości i system działania miał zaprzestać istnienia wraz z moim odejściem. Na szczęście znalazło się kilka wspaniałych osób, które zgodziły się koordynować dalsze działania. Jestem im za to ogromnie wdzięczna, a jednocześnie pewna, że sobie z tym zadaniem znakomicie poradzą.
Z olbrzymią wdzięcznością i wielką dumą mam zaszczyt przedstawić nieformalną grupę JoKot - kontynuatora moich działań.
Nick nowej grupy na forum to ^JoKot^, ale oczywiście wszystkich znacie też pod indywidualnymi nickami

A oto skład i rozdział funkcji w grupie JoKot:
Agneska - zdobywanie funduszy
Aleba i
piotr568 - zarządzanie łapankami
_kathrin - zarządzanie tymczasami i adopcjami
memka - rozliczenia z forum i z lecznicą
Informacje organizacyjne:1.
Wszystkie ustalenia dotyczące kotów w domach tymczasowych (możliwość nieodpłatnego leczenia kotów w Boliłapce oraz w pojedynczych przypadkach np. pomoc transportowa w sytuacjach awaryjnych)
zachowują moc.
2.
Do końca grudnia zachowują moc również ustalenia dotyczące łapanek - potem należy je renegocjować z grupą JoKot.3. Pozostałe szczegóły ogłoszą już członkowie grupy JoKot w swoim własnym wątku.
4. Od stycznia nie będę zaglądać na forum, dlatego
proszę o pilny kontakt, jeśli mam z kimś niezałatwione jakieś sprawy.5. Pani Ewa i pani Basia, czyli główne współpracujące z nami karmicielki już wiedzą o zmianach.
6.
Ponieważ nie chcę aby grupa JoKot zaczynała swą działalność od wygrzebywania się z długu przejmuję cały ten dług (10215 pln) na siebie.Dziękuję Wam jeszcze raz za wspaniałą współpracę i proszę wszystkich współpracujących ze mną o dalszą współpracę z grupą JoKot. EDIT: Literówka