POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 17:09 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

dellfin612 pisze:a, skoro tak, to na pewno zajęły się tym już odpowiednie osoby.

Wczorajsza kotka nie miała pp, pół nocy walczyłam o jej życie. Zaraz wyjeżdżam na sekcję.

:(
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt gru 18, 2009 9:56 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

"Mój" dymny kocur jest kotką Miłką - wczoraj trafiłam na plakat ze zdjęciem zguby.
O 18 zadzwoniłam do ludzi: "Cudownie, że się znalazła! Jak tylko wrócimy wieczorem, to zaraz po nią jedziemy!" Po 22 poszłam spać, kot nadal u mnie. Będę musiała im się przypomnieć i poprosić, żeby jednak w miarę szybko zabrali zwierzaka - jemu też się obecna sytuacja nie podoba :roll:

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

Post » Pt gru 18, 2009 10:00 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

Apsa, dobrze, że Miłkowi ludzie się znaleźli, ale przećwicz ich trochę na okoliczność bezpieczeństwa kotów. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt gru 18, 2009 16:24 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

"troskliwi " co ? :evil:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pt gru 18, 2009 23:54 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

a jak się spieszą po kota :evil:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob gru 19, 2009 21:20 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-komu kociaka oraz dymnego kocura?

Drodzy Kociarze, Forumowicze, Przyjaciele.

Przez kilka lat mojej obecności na forum dzięki Waszej obecności i pomocy udało nam się pomóc olbrzymiej liczbie kotów. Jestem z tego dumna - i jestem Wam bardzo wdzięczna za to, że działaliśmy razem. To dzięki Wam - tymczasującym koty, kierowcom, pożyczającym sprzęt, łapaczom, bazarkowiczom, fotografom, ogłoszeniodawcom, banerkotwórcom, plakato- i ulotkotwórcom, sponsorom i życzliwym duszom podrzucającym wątki ta działalność była i jest możliwa na taką skalę.

Przyjmijcie proszę moje najserdeczniejsze podziękowania. To dzięki Wam mam tę olbrzymią satysfakcję z działania i jego rezultatów.

Chciałam w tym momencie podziękować też Maćkowi, Mieszkowi i Martynie - czyli lekarzom z Boliłapki, którzy umożliwili istnienie tak wygodnego dla nas układu i wkładają niesamowicie dużo serca w działalność na rzecz kotów.

Z powodów osobistych od 1 stycznia 2010 r. odchodzę całkowicie z kociej działalności.

Te powody są absolutnie niezwiązane z forum, proszę więc o niedoszukiwanie się podtekstów, konfliktów itp.

Byłoby olbrzymią stratą gdyby wypracowane do tej pory techniki, znajomości i system działania miał zaprzestać istnienia wraz z moim odejściem. Na szczęście znalazło się kilka wspaniałych osób, które zgodziły się koordynować dalsze działania. Jestem im za to ogromnie wdzięczna, a jednocześnie pewna, że sobie z tym zadaniem znakomicie poradzą.

Z olbrzymią wdzięcznością i wielką dumą mam zaszczyt przedstawić nieformalną grupę JoKot - kontynuatora moich działań. Nick nowej grupy na forum to ^JoKot^, ale oczywiście wszystkich znacie też pod indywidualnymi nickami :) A oto skład i rozdział funkcji w grupie JoKot:

Agneska - zdobywanie funduszy
Aleba i piotr568 - zarządzanie łapankami
_kathrin - zarządzanie tymczasami i adopcjami
memka - rozliczenia z forum i z lecznicą

Informacje organizacyjne:

1. Wszystkie ustalenia dotyczące kotów w domach tymczasowych (możliwość nieodpłatnego leczenia kotów w Boliłapce oraz w pojedynczych przypadkach np. pomoc transportowa w sytuacjach awaryjnych) zachowują moc.
2. Do końca grudnia zachowują moc również ustalenia dotyczące łapanek - potem należy je renegocjować z grupą JoKot.
3. Pozostałe szczegóły ogłoszą już członkowie grupy JoKot w swoim własnym wątku.
4. Od stycznia nie będę zaglądać na forum, dlatego proszę o pilny kontakt, jeśli mam z kimś niezałatwione jakieś sprawy.
5. Pani Ewa i pani Basia, czyli główne współpracujące z nami karmicielki już wiedzą o zmianach.
6. Ponieważ nie chcę aby grupa JoKot zaczynała swą działalność od wygrzebywania się z długu przejmuję cały ten dług (10215 pln) na siebie.

Dziękuję Wam jeszcze raz za wspaniałą współpracę i proszę wszystkich współpracujących ze mną o dalszą współpracę z grupą JoKot.

EDIT: Literówka
Ostatnio edytowano Sob gru 19, 2009 22:55 przez jopop, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jopop

Post » Sob gru 19, 2009 22:02 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

i wszystkich zatkało 8O 8O 8O

Jopop - wielkie dzięki za to, ile do tej pory zrobiłaś. wiesz, ze jesteś wielka i mówić Ci tego nie trzeba ;)

powodzenia na nowej drodze życia ;)

i jestem pod wrażeniem, że tak sensownie zaplanowaliście prace JoKota - cały Twój, Wasz (no i odrobinkę nasz) wkład pracy w logistykę, kontakty, schematy działania nie pójdzie na marne :)

dziwne uczucie, nie ukrywam 8)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Sob gru 19, 2009 22:03 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Świat się kończy.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob gru 19, 2009 22:20 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Ponieważ zatkało mnie - podpisuję się pod tym co napisała Uschi:

Uschi pisze:i wszystkich zatkało 8O 8O 8O

Jopop - wielkie dzięki za to, ile do tej pory zrobiłaś. wiesz, ze jesteś wielka i mówić Ci tego nie trzeba ;)

powodzenia na nowej drodze życia ;)

i jestem pod wrażeniem, że tak sensownie zaplanowaliście prace JoKota - cały Twój, Wasz (no i odrobinkę nasz) wkład pracy w logistykę, kontakty, schematy działania nie pójdzie na marne :)

dziwne uczucie, nie ukrywam 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob gru 19, 2009 22:26 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Jopop czy tak juz na 100% - nie wierze :(
mnie też zatkało!

Florentyna

Od: Śro kwi 22, 2009 19:25

Post » Sob gru 19, 2009 22:47 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Asiu powodzenia

Dla nowej grupy :ok: :ok: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob gru 19, 2009 22:51 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Mnie także zatkało...
Jopop, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :wink:
I jak Ty niby chcesz sama spłacić taki dług 8O

Powodzenia, JoKot! :ok:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob gru 19, 2009 23:06 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Prędzej końca świata bym się spodziewała 8O

Jopop wszystkiego najlepszego ! :D

Powodzenia JoKot !
:ok: :ok: :ok:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Nie gru 20, 2009 0:25 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

NIE WIERZĘ!!!
Ale to nie ma nic do rzeczy, oczywiście.

Dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś

Obrazek

Asiu, w jaki sposób pomóc Ci spłacać dług?
Bazarki to mało, może jakaś większa akcja?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie gru 20, 2009 9:33 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Florentyna pisze:Jopop czy tak juz na 100%

Tak.

Lemoniada pisze:I jak Ty niby chcesz sama spłacić taki dług 8O

A to jest dobre pytanie :twisted: Też chciałabym znać na nie odpowiedź :twisted: Na razie w obliczu tego, że odchodzę również z pracy postrzegam je w kategorii Science Fiction :twisted: (no, może Fantasy :twisted: )

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, proszę Was jednocześnie o wsparcie dla grupy JoKot, bo chyba jeszcze nie całkiem wierzą we własne możliwości :lol:
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]