pisiokot pisze:W kwestii formalnej - mam lub kończę opisy (jutro wyślę Asi) dla:
czarno-białego Allana nr 84 z dwójki
..............................
burego młodziaka długowosego ze szpitalika
.........................
w niedzielę sprawdzę czarnego Kenzo (ma nr 115, ostatnio siedział w klatce na kociarni) i jemu też zrobię
posiepałam trochę cytat
znów bardzo dobry dzień
1.Allan - zamieszkał ze starszą Panią
2. Elfi - u bardzo sympatycznej Pani, która chciała dać szansę kotu z problemami
3/4/5 - Lili Marlene, Florek i Silver z przekrzywioną główką - zabrane przez Fufu i Mamę Fufu (dziękuję Wam tak, że nie wiem co powiedzieć
zwłaszcza za Florka i Silvera
jak zapadła decyzja, że jedzie i Florek to mało się nie poryczałam 6/7 - dwa maluszki bure, w tym jeden przyniesiony dziś, zagłodzony tak, że aż miał szczękościsk. Krzysiek go wykąpał, Magdy Dwie wysuszyły, dobrzy ludzie zabrali
8/9 - Augustin i biało-bury podrostek z jedynki bez numerka, zamieszkają razem u młodych ludzi
no i extra bonus: Beza poszła do domku
teraz odniesienie do cytatu Pisiokotka: Allan poszedł, długowłosy ma na imię Norman, mam jego stado fotek jakbyś chciała, Kenzo nie widziałam dziś... Alexa też nie, ale chyba jest w szpitaliku, nie łaziłam tam, czasu nie było.
W szpitaliku jest puchate dymne cudo, dziewczyny chciały żebym zabrała tego Georga II i Normana-Klemensa do domu, miałabym normalnie portret Doriana Grey'a w domu
Jest "nowa" kotka, Klotylda. Imie takie, bo to staruszka ok. 12 lat, z Ciocią Klocią mi się skojarzyło... Jakiś !@#$% wystawił przed schronem pudełko z jej dziećmi, kotkę wypuścił luzem i jeszcze po niej przejechał
zaraz zobaczę co ze zdjęć wyszło...