kaja555 pisze:Być może nie jest to związane z tą sprawą, ale tak się składa, że robię ogłoszenia na tablicy kilku znajomym od kilku lat. Ogłoszenia są na różne miasta. Od stycznia do teraz mam kilka podejrzanych wiadomosci. Podobne nicki szukają kota od dłuższego czasu, nie wiedzą, ze piszą z jedną osobą.
Kilka nicków zostało usuniętych. Wiadomosci są infantyle i krótkie, że "jestem zainteresowana, kiedy można przyjechać" albo "czy jest możliwy dowóz."
Może do Was też takie nicki piszą? Nicki to:
- sandi1902
- sandi11-15
- siwablondi
inne zostały skasowane, ale wiadomości są. We wczorajszej wiadomosci sandi1902 pyta, czy możliwy jest dowóz całego miotu i za darmo?
Wiem, że też były młode dziewczyny szukające kociaków dla węża, albo może ktoś sobie robi jaja, ale zwróćcie uwagę czy nie dostajecie podobnych wiadomości od tych samych nadawców.
Do mnie pisała osoba z e-mail sandi1902 - teraz w czerwcu - o w sumie cztery koty w typie, nawet nie przekazywałam dalej - bo to osoba strasznie hmmm... delikatnie mówiąc infantylna - dla zainteresowanych prześlę korespondencję z nią ale na priv.
Pisała zapytanie o cztery koty ogłoszone na tablicy i alegratce i też nie bardzo wiedziała, że pisze do jednej osoby.
Ogólnie sandi1902 twierdzi, że nie ma telefonu, chce natychmiast każdego kota byle za darmo.
Twierdzi że komputer ma od niedawna , że dla kotó∑ ma wszystko oprócz drapaka, który zaraz kupi.
No ale za mądra ...
to ona naprawdę nie jest i ja ją odrzuciłam, nawet nie przekazując jej e-maili do fundacji gdzie są koty.
Ponieważ ostatnio jestem rzadziej na forum - proszę w razie czego o kontakt na priv w razie potrzeby odpowiem
na pytania.