Bezdomniaczki Idzie Zima.Budki robótki :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 15:30 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

ogonia pisze:
Ciepła pisze:widac,ze koteczki zadowolone bardzo :ok:
amyszki wygladaja tak samo wszedzie haha ogolone do zera :wink: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: i bez ogonkow :ryk: :ryk:

moje 3 kocice maja 5 myszek i tylko jedna jest w stanie dobrym reszta to jakies wybrakowance :wink: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt lut 25, 2011 15:42 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Ciepła pisze:
ogonia pisze:
Ciepła pisze:widac,ze koteczki zadowolone bardzo :ok:
amyszki wygladaja tak samo wszedzie haha ogolone do zera :wink: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: i bez ogonkow :ryk: :ryk:

moje 3 kocice maja 5 myszek i tylko jedna jest w stanie dobrym reszta to jakies wybrakowance :wink: :ryk:

moje dwa kotejros to naewt nie wiem ile juz ich maja, bo nieustannie znikaja w tzw Kociej Czarnej Dziurze, zeby znienacka pojawic sie w najbardziej zaskakujacych miejscach :ryk: :ryk: ale zadna z zabawek nie jest w dobrym stanie jesli nawet w nie oplakanym :ryk: :ryk: :ryk: Ja nie wiem jak to sie dzieje niby Kot to kwinetsencja gracji, eleganci a moje chlopaki normalnie rozmontowaly drapak 8O przez co maja mikro drapak :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt lut 25, 2011 16:04 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: może niech cały wejdzie do tego wiadereczka
Obrazek

reszta później :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lut 25, 2011 16:41 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Ile pięknych kotków :1luvu:
Bardzo mi żal Loli :( Jak zniosła ściąganie szwów Tusieńka :?:
Obrazek

wikuś66

Od: Śro sty 19, 2011 18:48

Post » Pt lut 25, 2011 19:00 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

wikuś66 pisze:Ile pięknych kotków :1luvu:
Bardzo mi żal Loli :( Jak zniosła ściąganie szwów Tusieńka :?:

Dorotko to nie wszystkie koty :) było więcej ale za późno z aparatem przyszłam :? poprawię się następnym razem :D
Tusia :D to hop siup i po szwach :ryk: jakbym wiedziała, że to tak wygląda sama bym jej to zrobiła 8)

CatAngel

Post » Pt lut 25, 2011 22:32 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Ale masz już na szczęście to za sobą. Trzymam kciuki za Lolą.

Bardzo intensywnie myślę, i chyba jutro coś się z tego myślenia urodzi, bo od pn do pracy :) Koniec laby :(

Dam znać :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob lut 26, 2011 11:52 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

Nie mam pomysły :? ostatnio z ogłoszeń kupiłam 40puszek-400g mokrego i już nie ma :( wczoraj ostatnia puszka (dodałam ryż do tego) poszła, mam tylko 24kg suchego :? Nawet jak mieszam z czymś to i tak mało :? suche jakim dam to mają na całe dwa-trzy dni a mokre znika w ciągu 5minut :?

Z zdjęcia z wczoraj :D

Idzie wiosna :1luvu: ..........................................................Trzeba wejść z tej okazji na drzewo :D
Obrazek Obrazek
I popatrzeć na ptaszki ......................................................Powąchać traffffkę :D
Obrazek Obrazek
Podrapać się ......................................................i znów powąchać traffffkę :D
Obrazek Obrazek
Rozejrzeć się, .....................................................zrobić kupkę :ryk:
Obrazek Obrazek
Pójść sobie po wszystkim, ...........................................albo tez usiąć i popatrzeć w lewo :ryk:
Obrazek Obrazek
Albo nie lepiej na wprost i poczekać na wiosnę :1luvu: :D :ryk:
Obrazek

Przepraszam za bałagan tam z tyłu :roll: :ryk: ale będe brać się za porządki dopiero dzisiaj :D

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Sob lut 26, 2011 11:57 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Post » Sob lut 26, 2011 11:54 Re: Lola chore oskrzela.Tusia ciachnięta.Smyk żółtaczka[*]:(:(:(

olafen pisze:Ale masz już na szczęście to za sobą. Trzymam kciuki za Lolą.

Bardzo intensywnie myślę, i chyba jutro coś się z tego myślenia urodzi, bo od pn do pracy :) Koniec laby :(

Dam znać :)

Aaaaa Ola bo ty urlop miałaś :D zapomniałam :oops: :D
No koniec laby :twisted: :twisted:

CatAngel

Post » Sob lut 26, 2011 14:45 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

nie no fotorelacja wymiata :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 26, 2011 14:48 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

Ciepła pisze:nie no fotorelacja wymiata :1luvu:

Zdecydowanie :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Sob lut 26, 2011 15:16 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

fajny wąteczek :ok: przycupnę w kąciku cichutko :)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob lut 26, 2011 22:21 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

Zdjęcia kociów to rewelka :D . Sesja zdjęciowa jest super :ok:
Obrazek

wikuś66

Od: Śro sty 19, 2011 18:48

Post » Sob lut 26, 2011 22:23 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

uwielbiam te fotorelacje :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 27, 2011 11:38 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

Moonka sobie wkręciła, że głodek to jej dziecko i zabiera go wszędzie :ryk: do jedzenia, czasami też zostawia obok kuwety, raz go wsadziła do miski z wodą 8O może chciała go wykąpać :ryk:
Obrazek

Czasami również dziwnie śpi, wydaje mi się, że mój kot nie jest normalny :ryk:
Obrazek ... Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lut 27, 2011 11:43 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Nie lut 27, 2011 11:39 Re: Lola chore oskrzela.Tusia dokazuje. Wolno-żyjące szczęśliwe

CatAngel pisze:Moonka sobie wkręciła, że głodek to jej dziecko i zabiera go wszędzie :ryk: do jedzenia, czasami też zostawia obok kuwety, raz go wsadziła do miski z wodą 8O może chciała go wykąpać :ryk:
Obrazek

A nie sądzisz, że ona chce Ci coś przekazać? :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]