Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 27, 2012 19:46 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Zaglądam i kciuki trzymam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 27, 2012 19:51 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Ewuś,cały czas jestem z Wami,chociaż nie zawsze piszę ..

Obrazek :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 28, 2012 8:16 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

dzien dobry :)
wpadam na watek z zaproszeniem na moja wyprz ksiazkowa... niestety nie miescimy sie z tyloma rzeczami a ja ksiazek nie umiem wyrzucac. moze ktos znajdzie cos dla siebie, na razie kilka pozycji:

viewtopic.php?f=27&t=142481

dobrego dnia!
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon maja 28, 2012 9:34 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Bardzo mocno trzymam kciuki za dziś odbierane wyniki badań i za jutro! :ok: :ok: :ok:

Z nami spokój tylko jak zwykle brak czasu gdy człowiek ma ciekawe towarzystwo…. :oops: Ostatnio mam jakiś problem z dostępem do internetu ze stacjonarnego łącza a mobilne nie jest moje…
Zrywa mi połączenie i kilka razy podczas weeckendu próbowałam odezwać się u Żuczka i mojego posta nie ma… mobilne łącze wrrrrr…. :evil:

Babcia zadowolona z Dnia Matki i po operacji drugiego oka widzi naprawdę dobrze! :D
Służbowo nadal bardzo dużo pracy… :wink:

Niestety na wątku konkursów viewtopic.php?f=8&t=141873&start=90 nikt nie zauważył mojego pytania i nie odpowiedział:
kussad pisze:Tak jak przypuszczałam: podczas weeckendu głosuje bardzo mało osób :evil: http://www.koloroweboiska.pl/school/156.html
35. Zespół Szkół Ogólnokształcących w Słupi Szkoła Podstawowa w Słupi
Słupia 2976 Dziś głosowało: 317
Ostatnia aktualizacja: 2012-05-27 23:00:01
Odezwijcie się proszę czy jeszcze ktoś głosuje na szkołę i klika regularnie czy tylko ja dołączyłam do tego konkursu i do tego wydarzenia natychmiast gdy zostałam zaproszona.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt cze 01, 2012 7:01 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Co u ciebie Ewuniu?
Wiem, nie piszę ale myśle o tobie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 01, 2012 9:04 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

ASK@ pisze:Co u ciebie Ewuniu?
Wiem, nie piszę ale myśle o tobie.

Bardzo dziękuję za pamięć o nas! Jedynie Ty się zainteresowałaś i zapytałaś :|
Jest stabilnie, alarmu nie podnoszę! Pracujemy nad suką! Na wszystko brak czasu…

Dwa tygodnie temu odwiedziłam znajomą i widziałam u niej śliczne czarne 6 tygodniowe kociaki. Wczoraj wieczorem rozmawiałyśmy. Kotka i kocurek mieszkają już w innych domach. Została koteczka, która wcale nie chce jeść – tylko z ręki i strzykawką… Jestem umówiona, że kiedyś razem pójdziemy do weterynarza. :wink:
….
Krzyś planuje przyjazd do Warszawy– na swoje 21 urodziny wcześniej bo 6 czerwca czyli dokładnie równocześnie z kibicami na EURO….
Widzicie jak szybko mija czas, jak szybko wszystko się zmienia – dopiero przeżywałam że skończył 18 lat i śmiałam się jak to dokładnie w następnym dniu poszedł sobie oficjalnie do pubu na piwo … :D
…..
Co jeszcze? Jak zwykle biorę udział w różnych konkursach i jedynie na tych wątkach mnie codziennie regularnie widać!
kussad pisze:Chodzi o tą szkołę:ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH W SŁUPI SZKOŁA PODSTAWOWA W SŁUPI SŁUPIA 144 (WOJ. ŁÓDZKIE) w konkursie na stronie: http://www.koloroweboiska.pl/school/156.html
31. Zespół Szkół Ogólnokształcących w Słupi Szkoła Podstawowa w Słupi
Słupia 5085 Dziś głosowało: 31
Ostatnia aktualizacja: 2012-06-01 08:00:01
…..
Wczoraj wieczorem oddano rekordową ilość głosów na tą szkołę: wg informacji w aktualizacji o godz. 23:01 31 miejsce /5040 głosów ogółem /569 głosy oddane w dniu dzisiejszym...
Trudno nikt nie potwierdził kto jeszcze codziennie bierze udział w tym konkursie, na który zaprosiła mnie inna znajoma…. :( :( :(
kussad pisze:W imieniu Koleżanki z innego forum, która zawsze ze mną bierze udział we wszystkich konkursach przekleję Jej prośbę z wtorku 29 maja i sama dołączę :
"klikamy ale nadal mało nas ....Ale jeśli już sobie pomagamy to może zagłosujecie na fotę syna mojej koleżanki ...wystarczy kliknąć lubię to http://www.dmuchane.pl/konkurs/obrazek.php?35
Adrian –miał rano 122 kliki!
kussad pisze:Tutaj na forum głosujemy na zdjęcie koteczki: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/ga ... eef5fdf159
Można oddać dziennie 5 głosów z jednego IP
METAXA aktualnie zajmuje 7 miejsce i ma 1140 głosów
Zakończył się z sukcesem udział w konkursie POLI: cytuję z FB:
Dziękuje wszystkim za wsparcie i klikanie i udostepnianie i zapraszanie :):):) Wygląda na to ze zajmiemy drugie miejsce (wyprzedzamy trzecie o 100glosow;)). Wiec bedzie chusta elastyczna jak znalazl dla Polki młodszego rodzeństwa ( tak ! tak!). Polka też Wam bardzo dziekuje!!! Jak ktos bedzie potrzebowal klikania piszcie smialo :) A jakby ktos tesknil za klikaniem gramy jeszcze tutaj ;p http://40tygodni.pl/Konkurs/23,Szczesli ... 405,0.html!

Udział w następnym konkursie Ewuni i Poli rozpoczynam - mój głos 328 :ok:
Głosowanie codziennie do 8 czerwca.

Życzymy miłego i spokojnego weeckendu
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt cze 01, 2012 10:59 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Pozdrawiamy weekendowo.
U nas leje, wieje i zimno.
Zdrowotnie bez zmian :(

Zabawa z mychą Maluszka :ok: - bardzo jest jeszcze chwilami nieporadny i nie do końca wie ile ma łapek, ale widać postępy.
I najważniejsze - rośnie :D :ok:
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pt cze 01, 2012 12:44 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Nie biorę udziału w konkursach, nie czytam wątków o kocich tragediach. Na wszystko brakuje mi czasu, więc i mój czas na forum także ograniczam do kilku stałych wątków.
Ale zapewniam Cię, że stale tu zaglądam, bo czekam na wiadomości o nowym kotku w Twoim domu.
Wiem jaki jest smutny dom bez zwierząt, od 14 roku życia zawsze miałam psy, od 11 lat był uliczny kot. Potem zwierząt miało już nie być, ale tak się złożyło, że mam cztery koty....

Teraz szukam domu dla koteńki okrutnie doświadczonej przez los - i jest mi bardzo smutno, że jest to tak strasznie trudne!
To, jak traktujesz koty, decyduje o twoim miejscu w niebie. - Robert A. Heinlein
Justynka [*] 26.8.2011 Piglunia [*] 29.9.2011 Babunia [*] 24.11.2014 Rysio [*] 10.10.2016 Ogrynia-zaginęła 8.10.2011 odnaleziona 25.02.2012 zm. 26.11.2018, Tosia [*] 25.03.2019

Iwonami

Od: Wto sie 10, 2010 21:53

Post » Nie cze 03, 2012 0:09 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Ewuniu, też zaglądam i czekam na wieści o nowy kocim domowniku (kiedy się pojawi).
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Nie cze 03, 2012 10:41 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

I ja zaglądam, choć nic nie piszę. Nie wyrabiam się po prostu. Już nawet we własnym wątku nic nie piszę. Ale kciuki za Was trzymam cały czas! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie cze 03, 2012 16:52 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon cze 04, 2012 9:04 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

NITKA/KARINKA pisze:Pozdrawiamy weekendowo. :ok:
szybenka pisze:Ewuniu, też zaglądam i czekam na wieści o nowy kocim domowniku (kiedy się pojawi).
hanelka pisze:I ja zaglądam, choć nic nie piszę. Nie wyrabiam się po prostu. Już nawet we własnym wątku nic nie piszę. Ale kciuki za Was trzymam cały czas! :ok:
Myszolandia pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Bardzo dziękujemy, że nas odwiedzacie i czasem się ujawnicie :1luvu:

Iwonami pisze:Nie biorę udziału w konkursach, .... Na wszystko brakuje mi czasu, więc i mój czas na forum także ograniczam do kilku stałych wątków.....
Teraz szukam domu dla koteńki okrutnie doświadczonej przez los - i jest mi bardzo smutno, że jest to tak strasznie trudne!

Ja biorę udział jedynie w konkursach, w żadne gry nie gram. też na wszystko mi brakuje czasu- zaglądam na forum na zaprzyjaźnione wątki najczęściej ukradkiem. Coraz częściej mam dziwne problemy z dostępem do internetu... :oops:

Dla której kotki szukasz domu - opisujesz to na Waszym wątku?

Skończył się weeckend! U nas leje, wieje i zimno. Znowu lekarze będą mieli więcej pracy z przyjmowaniem chorych pacjentów z infekcjami :(

Odwiedziliśmy Babcię … Jakoś tak dziwnie gdy już nie ma kto nawet zadzwonić w Dzień Dziecka… - czasem przy okazji składania życzeń synowi pamiętała też i Ona… :|

Byłam u znajomej….
….3 kwietnia śliczna czarna kotka urodziła 5 kociąt – 4 koteczki – jedna marmurkowa i trzy czarne i czarnego kocurka. Maluszki miały 3,5 tygodnia gdy zostały sierotami i zajęła się nimi znajoma…
Kocięta właśnie kończą 9 tygodni. Kocurek w wieku 6 tygodni ważył 78 dkg, 7 tygodni – 90 dkg, w czwartek 1,0 kg w sobotę 1,1 kg.
Są na etapie odrobaczania, leczenia problemów z uszkami, przygotowują się do akcji szczepienia.
Wczoraj kocurek miał wsmarowany „Advocate”

W jaki sposób i czym myjecie uszka – moje koty same sobie czyściły a w razie problemów szłam do weterynarza. :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon cze 04, 2012 19:24 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

czesc Ewa :mrgreen:
moje same czyszcza :D
a ja w sobote byłam na 3 urodzinach blogu Rudomi :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro cze 06, 2012 9:07 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Maykaw pisze:czesc Ewa :mrgreen: a ja w sobote byłam na 3 urodzinach blogu Rudomi :D

Ja narazie nie mogę brać udziału w różnych spotkaniach ani Pikniku ale kiedyś znowu dołączę... trochę ostatnio się dzieje w moim życiu prywatnym... :oops:

Jakie znacie sposoby na wychowywanie kociąt – typu niegryzienie, niedrapanie człowieka… - podczas spotkania koteczka natychmiast weszła mi na ramię i chciała wejść na głowę…
Zasyczenie przestało działać, jeszcze pomaga dmuchnięcie… :wink:

Co słychać u kociaków – chorują i leczą się, nie mogą zostać zaszczepione, jedne są za małe na jakiekolwiek leczenie konkretnym lekiem na inne nie wiadomo czy podany lek był skuteczny więc ludzie czekają a maluszki rozrabiają… :)

Kciuki cały czas są potrzebne chociaż nie dzieje się nic alarmującego… za zdrowie maluszków, za zachowanie suki… :oops:

Najważniejsze że świeci słońce więc mimo przeróżnych problemów zapowiada się miły i spokojny dzień czego Wam Wszystkim życzymy i ze swojej strony za Was trzymamy bardzo mocno kciuki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro cze 06, 2012 9:45 Re: Choco, Mruczek['] i Mikuś['] 3 !

Najlepiej nie drapać i nie gryźć człowieka nauczy kociaka drugi kociak ;) tak ok. 2-3 miesiąca ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]