Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 09, 2013 11:02 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Wyłączyli mi w sobotę prąd na działce. :| Wkurzyłam sie niesamowicie, bo jestem tam pózno.Domyslam sie ze mam zawrotny rachunek, bo dogrzewałam kuchnie pradem.Ale zeby chociaż przysłali upomnienie, cokolwiek.A nie bach i wyłaczyli.No nic teraz w tym miesiacu i tak tego nie opłace, bo jak sie domyslam jest tego pewnie z 300 zł za okres jesienno-zimowy.Albo i lepiej ,bo przecież tam spałam......

Wczoraj karmie koty w altance i wchodzi kot.Normalnie, legalnie, biało czarny.Jak do siebie.Pierwszy raz go widziałam.Wszedł zjadł i wyszedł.Chyba kocur.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto kwi 09, 2013 13:16 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:Czarnuszka - Opiekun Wirtualny - Wiora

Czarnuszka to grandziara.Nie znosi innych kotów i tłucze co popadnie.Ostatnio wkurzyła mnie tak ostro ze miałam ochotę jej przywalić.Tylko na zdjeciu wyglada jak niewiniątko.Tak walneła Honoratkę kiedy ta do mnie szła ,ze kotką zarzuciło i upadła w śniegu.

Czarnuszka jest silna, dobrze odżywiona.Jak zobaczyłam jak Honoratka ledwo sie podnosi to....Czarnuszka odwala teraz robotę Biedronek.Zwykle to one na mnie czekały na dróżce, kiedy jechałam noca na moje działki, żeby dostać dokładke.Teraz nie czekają.Postarzały sie.Spia już zwykle.Teraz czeka Czarnuszka, która jak sądze śpi tam z nimi w budkach ,które maja.Dzisiaj wybiegła mi prawie pod koła a jest czarna.A tam jest ciemno.Aż się przestraszyłam.

Obrazek

To ci franca :twisted:
Mam podobne perypetie z kotką sąsiadki.Duża, czarna jak smoła, strasznie terytorialna i wiecznie głodna.Okna szerzej otworzyć nie mogę, bo włamuje się do domu wyżerając Niuni jedzenie z misek.Wszystkie koty bez względu na płeć, leje :evil: Kota totalnie niereformowalna :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro kwi 10, 2013 9:32 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

skarbonka pisze:
iza71koty pisze:Skonana jestem .Prawie zasnęłam w altance.Ale musiałam wracać.Mam jutro ważne sprawy no i ....obiecałam zdjęcia. :wink:

Zatem Niedżwiedzia Rodzinka.Mamą jest Mama Niedżwiadka.Kotki urodziły się tylko dlatego że ich Mama to stara farciara.Jak tylko porządnie zaciąży, znika mi z oczu.W tym czasie było sporo innych sterylek w ub.roku i w ten sposób na świat przyszła ta trójka.Właściwie czwórka ale jeden kotek gdzieś odszedł w czasie wybuchu pp .Pozostałe udało mi sie podleczyć i doszły do zdrowia.Kicia z wywalonym jęzorkiem to koteczka.Pozostałe dwa kotki to kocurki.Ten najwiekszy dostaje unidox bo jest mocno podziebiony.

Kotki mieszkają w miejscu gdzie wcześniej żyła Blusia [*] i Ziva [*].Korzystaja z ich budek i stołówki.Ich Mamę karmie w innym miejscu.

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

Niedżwiedzia Rodzinka czeka na imiona i jeśli Ktoś ma ochotę może pokochać i zaadoptować Wirtualnie.Pojedynczo lub w komplecie.

zapraszam do adopcji dzieci mojej podopiecznej czyli Mamy Niedźwiadka :kotek:
szkoda, że ja nie mogę więcej pomóc :(
zatem bardzo proszę, o adopcję dla tej ślicznej trójeczki :1luvu:
będziemy wtedy rodziną :mrgreen:

serdecznie zapraszam do adopcji :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro kwi 10, 2013 11:54 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:
iza71koty pisze:
iza71koty pisze:
iza71koty pisze:Oczywiście nadal zbieramy środki na sucha karmę.

Dotarła pierwsza deklaracja Pomocy.

30 zł od :D Merlok. :1luvu:

Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Anioły czuwają....... :D :1luvu: Dotarła niespodziewana wplata od :1luvu: Fumci :1luvu: - 50 zł.

Dziękujemy Kochana Gorąco. :1luvu: :D :1luvu:

Kochani mamy już 80 zł na kolejny pakiet Josery. :D Gorąco Zapraszam do Pomocy.

Musimy jeszcze sporo uzbierać.

Na konto pakietu Josery wpłyneła wplata od :D Agiag :1luvu: - 50 zł.Dziękujemy Ci Kochana. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mamy już 130 zł.Pakiet kosztuje 299 zł tak więc zbieramy nadal.Zapraszamy do Pomocy.

Dotarło 22 zł z Bazarku Taizu. :1luvu:

Mamy już 152 zł.Czyli ponad połowę kwoty. :D

:D Serum :1luvu: :1luvu: :1luvu: sprawiła nam wczoraj Ogromną Niespodziankę. :D Otrzymaliśmy wpłate 150 zł :1luvu: czyli potrzebna nam brakująca kwotai szybciutko zadzwoniłam do Hurtowni, bo okazało się że nie ma juz Promocji na Allegro.

Ale....i tutaj kolejna miła niespodzianka :D był dla nas odłożony pakiet.Tylko z tego powodu ze kilka dni wcześniej rozmawiałam z Hurtownią.

Karma dojechała do nas godzinke temu. :D Dostaliśmy też gratiski jak zwykle. :D

Dziękujemy Ci Kochana Bardzo Bardzo Gorąco. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Śro kwi 10, 2013 12:01 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Ponieważ doszły też wpłaty Bazarkowe :D :1luvu:

z bazarku Taizu :1luvu:
Markotna - 30 zł :D
Mavi -30 zł :D
Sis 16 - zł :D

Oraz z Bazarku na ktore fanty ufundowała Agiag :1luvu:

Skarbonka - 50 zł :D

i z mojego Bazarku Perfumeryjnego :lol:

Caldien - 120 zł :D tutaj musze odjąć oczywiście koszty zakupu.

Dołożyłam wiec jeszcze trochę z wpłat :D Opiekunów :1luvu: i

zadecydowałam że kupię kotkom worek Rc Exigenta w opakowaniu promocyjnym 12 kg. :D Promocji na Allegro juz nie ma ale mają na magazynie bo dzwoniłam i karma jutro będzie u nas

Dziękuję Wam Kochane. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro kwi 10, 2013 12:07 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Śro kwi 10, 2013 12:04 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Na dzień dzisiejszy w miesiącu kwietniu udało nam się zdobyć :D

48 kg karmy Josera Culinesse
15 kg karmy Arion
12 kg karmy Rc Exigent

Razem 75 kg karmy

Dziękuje Wam Bardzo Gorąco. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iza71koty

Post » Sob kwi 13, 2013 11:40 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani.Gorąco Dziękuje Wam za wpłaty i pomoc. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Rozliczenie zrobię jednak za kilka dni.

Nie będę ukrywać że nie mam teraz głowy , podły nastrój ,a wczoraj cały dzień praktycznie płakałam.Nawet zadzwoniłam do Taizu ,bo musiałam z Kimś porozmawiać , poradzić się.

Ustaliłam fakty.Wieści są bardzo złe. :cry: Potem o tym napisze. :|

Kilka minut temu dostałam na maila zdjęcia od znanego mi Karmiciela z dzielicy obok.4 koty mu otruto w ostatnim czasie. :|

Wiosna powinna mnie ucieszyć :roll: ale....tak nie jest. :| Ciągnie za sobą dalsze problemy i brzemię zimy i tego co wydarzyło sie w ostatnim czasie. :( Ryby nadal też nie ma. :|

iza71koty

Post » Sob kwi 13, 2013 12:51 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Nie lubie spraw niedopowiedzianych , niezakończonych, wiszących gdzieś w prożni.Zawsze mam swoją wersje, zanim ustalę fakty.Tym razem porazajace było dla mnie to, że nie pomyliłam sie w niczym. :| Sprawdziło się wszystko co podejrzewałam..... :|

Posty które napisałam poprzednio i usunęłam przedstawiały już praktycznie obraz wydarzeń.Chciałam jednak mieć pewność co do słowa pisanego.

Pewnie czasem lepiej nie wiedzieć :roll: ..... lub pozostać w nieświadomości :roll: ......Zachować w sobie wiare w ...cud ale tutaj ta wiara kosztowała mnie zbyt dużo czasu.Cennego czasu, który jest potrzebny teraz też innym kotom i innym sprawom.Dlatego chciałam wiedzieć...po to aby nie szukać bezskutecznie. :roll: :|

iza71koty

Post » Sob kwi 13, 2013 15:03 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

:cry:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro kwi 17, 2013 1:47 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Bez przerwy ocieram się o śmierć......

Buba mi odeszła wczoraj nad ranem..... :cry:

Żegnaj Kochana [*]......

iza71koty

Post » Śro kwi 17, 2013 6:27 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

[']
Eh, Izo, przy tak wielkim stadzie śmierć to nieunikniona rzecz.
Ale zawsze przykro.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro kwi 17, 2013 6:53 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

żegnaj Kochana Koteńko [*][*][*]
bardzo mi przykro Kochana, wiem jak za każdym razem okropnie cierpisz.. :cry:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro kwi 17, 2013 7:00 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Bardzo mi przykro, to zawsze boli

alicat

Od: Pt maja 04, 2012 18:18

Post » Śro kwi 17, 2013 12:59 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

[*] :(

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro kwi 17, 2013 14:07 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Izo, współczuję :(
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

[poprzednia][następna]