Wczoraj karmie koty w altance i wchodzi kot.Normalnie, legalnie, biało czarny.Jak do siebie.Pierwszy raz go widziałam.Wszedł zjadł i wyszedł.Chyba kocur.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Czarnuszka - Opiekun Wirtualny - Wiora
Czarnuszka to grandziara.Nie znosi innych kotów i tłucze co popadnie.Ostatnio wkurzyła mnie tak ostro ze miałam ochotę jej przywalić.Tylko na zdjeciu wyglada jak niewiniątko.Tak walneła Honoratkę kiedy ta do mnie szła ,ze kotką zarzuciło i upadła w śniegu.
Czarnuszka jest silna, dobrze odżywiona.Jak zobaczyłam jak Honoratka ledwo sie podnosi to....Czarnuszka odwala teraz robotę Biedronek.Zwykle to one na mnie czekały na dróżce, kiedy jechałam noca na moje działki, żeby dostać dokładke.Teraz nie czekają.Postarzały sie.Spia już zwykle.Teraz czeka Czarnuszka, która jak sądze śpi tam z nimi w budkach ,które maja.Dzisiaj wybiegła mi prawie pod koła a jest czarna.A tam jest ciemno.Aż się przestraszyłam.
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Skonana jestem .Prawie zasnęłam w altance.Ale musiałam wracać.Mam jutro ważne sprawy no i ....obiecałam zdjęcia.![]()
Zatem Niedżwiedzia Rodzinka.Mamą jest Mama Niedżwiadka.Kotki urodziły się tylko dlatego że ich Mama to stara farciara.Jak tylko porządnie zaciąży, znika mi z oczu.W tym czasie było sporo innych sterylek w ub.roku i w ten sposób na świat przyszła ta trójka.Właściwie czwórka ale jeden kotek gdzieś odszedł w czasie wybuchu pp .Pozostałe udało mi sie podleczyć i doszły do zdrowia.Kicia z wywalonym jęzorkiem to koteczka.Pozostałe dwa kotki to kocurki.Ten najwiekszy dostaje unidox bo jest mocno podziebiony.
Kotki mieszkają w miejscu gdzie wcześniej żyła Blusia [*] i Ziva [*].Korzystaja z ich budek i stołówki.Ich Mamę karmie w innym miejscu.-
-
-
-
Niedżwiedzia Rodzinka czeka na imiona i jeśli Ktoś ma ochotę może pokochać i zaadoptować Wirtualnie.Pojedynczo lub w komplecie.
zapraszam do adopcji dzieci mojej podopiecznej czyli Mamy Niedźwiadka![]()
szkoda, że ja nie mogę więcej pomóc![]()
zatem bardzo proszę, o adopcję dla tej ślicznej trójeczki![]()
będziemy wtedy rodziną![]()
iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:iza71koty pisze:Oczywiście nadal zbieramy środki na sucha karmę.
Dotarła pierwsza deklaracja Pomocy.
30 zł odMerlok.
![]()
Dziękujemy Ci Kochana.![]()
![]()
![]()
Anioły czuwają.......![]()
Dotarła niespodziewana wplata od
Fumci
- 50 zł.
Dziękujemy Kochana Gorąco.![]()
![]()
![]()
Kochani mamy już 80 zł na kolejny pakiet Josery.Gorąco Zapraszam do Pomocy.
Musimy jeszcze sporo uzbierać.
Na konto pakietu Josery wpłyneła wplata odAgiag
- 50 zł.Dziękujemy Ci Kochana.
![]()
![]()
Mamy już 130 zł.Pakiet kosztuje 299 zł tak więc zbieramy nadal.Zapraszamy do Pomocy.
Dotarło 22 zł z Bazarku Taizu.![]()
Mamy już 152 zł.Czyli ponad połowę kwoty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zosia007 i 40 gości