» Czw cze 21, 2012 23:10
Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.
Dobra teraz zła wiadomosć.Napisze szybko bo dopiero weszłam i musze isć sprzątać.Ludzie to potwory.Ciało jeszcze w prosektorium a oni juz zrobili rozpierduche w altance Bezdomnego.Tego sie obawiałam ,ale nie sadziłam ze tak szybko.Kotka przestraszona.I teraz tylko pytanie.Spalą czy rozbiora do palenia ,bo cała jest drewniana.Dzisiaj wytaszczyli i ukradli piec na którym Bezdomny sobie gotował.Narobili takiego syfu wkoło ze szok.W altance wszystko wywalone do góry nogami, jakby spodziewali sie tam skarbów.Kotka po tym wszystkim biega.Chyba stare czasy jej sie przypomniały.Nie rozumie czemu okno wywalone, dzwi otwarte i nikogo nie ma.Czasem siadała i patrzała na Bezdomnego, jak coś robił.Jak to wszystko dzisiaj zobaczyłam to przypomniała mi sie sytuacja sprzed 3 lat jak wtedy wszystkie altanki tak wygladały zrujnowane przez złomiarzy i młodzież.Koty prawde mówiac potem miały raj.Mogły mieszkać gdzie chciały.No a potem miały ...piekło.Nie chce zeby ta kotkę coś spotkało.Zeby uciekła mi w pola w poplochu i obawiam sie ze bede ja musiała zabrać zanim tam naprawde wydarzy sie cos takiego, ze bedzie za pózno.