K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 03, 2011 14:56 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:Jakieś bure mi siedzi na balkonie od rana. Dałam mu jeść - podstawiłam miskę pod nos - nie uciekł :roll: Głodny też za bardzo nie był. Wstał, przeszedł się po balkonie i napił z wody z drugiego końca, w tym czasie czająca się za nim również od rana sroka ukradła jedzenie. Przypomina trochę Muńka. Mam nadzieję, że sobie pójdzie.

niech wraca do domu :)

Milu, dzięki :)

przegrzebujcie szafy i zakamarki, Sylwia organizuje pierwszy zewnętrzny bazarek prawdopodobnie 15.05 na Kazimierzu.
Drugie miejsce to, jak dobrze pójdzie, to cykliczne imprezy plenerowe w firmie zajmującej się wszystkim co w ogrodzie.
I trzecie miejsce to imprezy zamknięte w knajpce na Kazimierzu.
Wszystko jest w fazie przygotowywań ale żeby mieć czym bazarkować to trzeba też intensywnie szukać.
Przecież, do cholery, nie można zostawić kotów bez pomocy!!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto maja 03, 2011 15:50 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Vanja obsłużyła Temidę. 8O Podziwiam ją szczerze, chciałabym tak umieć.
BTW wiadomo, co z kotką będzie dalej? Ona to raczej na stacjonarne leczenie powinna trafić, bo to oko straszne jest, a u nas raz się uda podać leki, a raz nie.

Wieczorem alkoholowe panny mają wizytę, proszę o kciuki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 03, 2011 16:07 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:
_namida_ pisze:Jakieś bure mi siedzi na balkonie od rana. Dałam mu jeść - podstawiłam miskę pod nos - nie uciekł :roll: Głodny też za bardzo nie był. Wstał, przeszedł się po balkonie i napił z wody z drugiego końca, w tym czasie czająca się za nim również od rana sroka ukradła jedzenie. Przypomina trochę Muńka. Mam nadzieję, że sobie pójdzie.

przegrzebujcie szafy i zakamarki, Sylwia organizuje pierwszy zewnętrzny bazarek prawdopodobnie 15.05 na Kazimierzu.
Drugie miejsce to, jak dobrze pójdzie, to cykliczne imprezy plenerowe w firmie zajmującej się wszystkim co w ogrodzie.
Wszystko jest w fazie przygotowywań ale żeby mieć czym bazarkować to trzeba też intensywnie szukać.

Mam dwa duże worki maskotek od Pani Marty z przeznaczeniem na koty - przydadzą się na którąś z tych imprez?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto maja 03, 2011 16:30 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Miszelina kolczyki za wywoławczą. Uaktualnij na bazarku
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto maja 03, 2011 17:16 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Zadam sakramentalne pytanie :wink: : czy Iruś jest jeszcze do adopcji?

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto maja 03, 2011 17:24 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

kitkowa pisze:Zadam sakramentalne pytanie :wink: : czy Iruś jest jeszcze do adopcji?

O! Właśnie mu odnowiłam aukcję. Jest?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto maja 03, 2011 18:30 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

anna09 pisze:
Tweety pisze:

Mam dwa duże worki maskotek od Pani Marty z przeznaczeniem na koty - przydadzą się na którąś z tych imprez?

będzie na pewno na jakąś quasi-loterię.

Kto ma ogłoszenia na gumtree? bo odnawiany jest tam Rumcajs. Co prawda na Rumcajsa zadzwonili państwo, którzy dzisiaj przyszli oglądnąć kociarnię i przymierzając się do panienek alkoholowych zdecydowali się na ... Muńka :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto maja 03, 2011 18:39 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Post » Wto maja 03, 2011 18:32 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Jak potrzebujecie jakiś drobiazgów na loterię to mam parę piłeczek kauczukowych i zabawek z jajek niespodzianek, tylko muszę je umyć, bo trochę leżały w szafie.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Wto maja 03, 2011 18:36 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Jakby ktoś szukał super miziankowej koteczki to mam. Trudno mi ja wypuszczać na wolność bo sypia w łóżku, śpi na mojej głowie i jada tylko smakolyki. Mam czas do 13 maja, potem musze ją wypuścić :-(
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto maja 03, 2011 18:41 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

No, Muniek do domu idzie :D Edit_f już wie, ma kontakt.

Państwo po prostu nie mogli się zdecydować, czy Cherry (pan) czy Rakija (pani). A dwa koty nie wchodzily w grę, jako że mają już jedną kotkę.

W kociarni ok, wody nie ma, zamknęłam dwa okna w cat-roomie, bo zimno jak psi. :evil: W kuwetach było pełno, miski puste, tak lubię! Koty pojadły kuraka i poszły spać. Nawet Torfik jadł z ręki, co prawda warcząc, ale to nic. Może jeszcze będą z niego koty. :mrgreen:

Kwarantanna też ok, Benia jak zwykle płacze za człowiekiem.

Odkaziłam obie klatki królicze.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 03, 2011 18:46 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

wieści od Sylwii:"z ostatniej chwili: impreza odbędzie się 15 maja, g.13-17 (lub dłużej) w JCC na Miodowej 24, Mecenas Lassota też zobowiązał się coś upiec, Beryt Alicja zrobi odlotowy plakat, ja niedługo stworzę eventa,"

to o bazarku

Tweety

Post » Wto maja 03, 2011 18:56 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Może któryś z naszych najmłodszych podopiecznych nadałby się?:
viewtopic.php?f=13&t=127283
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto maja 03, 2011 19:49 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

ma ktoś pod ręką nasze logo w lepszej rozdzielczości? bo ja mam chyba tylko w biurze a potrzebuję dla Sylwii do plakatu

Tweety

Post » Wto maja 03, 2011 19:52 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

szukam...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 03, 2011 19:55 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

nie mam.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02