Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
biamila pisze:Wklejam fotki psa Kumpla. Jego pani jest w szpitalu i chyba już z niego nie wyjdzie...on uratowany kiedyś przez panią Irenę nie będzie miał się gdzie podziać...to cudowny pies. Prawdziwy Kumpel, kocha swoją opiekunkę tak bardzo jak ona jego. Życie nie jest sprawiedliwe... Małgosia pomaga tej pani, choć zna ją tylko z grzecznościowego dzień dobry, niestety "rodzina" czeka teraz tylko na przejęcie mieszkania. Panią Ireną ani zwierzakami (bo jest tam też szczurek i chomiczek) nie jest zainteresowana...Szlag! Może wśród Was jest dobra duszyczka, która zaopiekuje się Kumplem?
Oto Kumpel:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Ściska mnie w gardle gdy patrzę w jego oczy....
Sin pisze:Może zamiast Rubelnalu sprawdziłby się Biopron?
Oczywiście jedno z drugim ma nie wiele wspólnego ale Biopron jest tak jakby odpowiednikiem Azodylu...podaję go niecały 8 m-c mojej Pelasi - jest bez smaku - albo wędruje do dzioba albo rozkrecam kapsułkę i wsypuję do jedzenia.
Wyniki się poprawiły...byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale wydaje się, że naprawdę działa bo ostatnie wyniki nerkowe są mniej więcej takie jak...7 lat temu![]()
![]()
Kosztuje ok 20zł/m-c
Marea pisze:Beatka, podeślij jakis krótki opis sytuacji psiaka namiary fotki itp, poprosze PKDT o zrobienie wydarzenia, CatA tez mozna poprosic
Alienor pisze:Wszystkiego najlepszego na święta i reszte roku dla Julki i Bianka oraz ich opiekunek i forumowych "cioć"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1801 gości