Chciał mnie uśpić-jest DS u mamy Mamrocikowej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 12:32 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

biamila zerknij na zamknięty bazarek dla Julci, ktoś się jeszcze pyta o książkę :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro kwi 20, 2011 12:46 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Tak już napisałam pw.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro kwi 20, 2011 12:47 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

biamila pisze:Wklejam fotki psa Kumpla. Jego pani jest w szpitalu i chyba już z niego nie wyjdzie...on uratowany kiedyś przez panią Irenę nie będzie miał się gdzie podziać...to cudowny pies. Prawdziwy Kumpel, kocha swoją opiekunkę tak bardzo jak ona jego. Życie nie jest sprawiedliwe... Małgosia pomaga tej pani, choć zna ją tylko z grzecznościowego dzień dobry, niestety "rodzina" czeka teraz tylko na przejęcie mieszkania. Panią Ireną ani zwierzakami (bo jest tam też szczurek i chomiczek) nie jest zainteresowana...Szlag! Może wśród Was jest dobra duszyczka, która zaopiekuje się Kumplem?
Oto Kumpel:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ściska mnie w gardle gdy patrzę w jego oczy....

przypominamy.
Obrazek

biamila

Post » Śro kwi 20, 2011 13:13 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Załóż mu wątek na dogo. Niestety na miau to jakoś słaby odzew zawsze jeśli chodzi o psy.
magdajedral

Post » Śro kwi 20, 2011 13:37 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Nie mam konta ale poproszę kogoś kto ma aby założył.
Obrazek

biamila

Post » Śro kwi 20, 2011 20:10 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

A może ktoś zrobiłby Kumplowi FB? Może poprosić Cat Angel, albo Szalonego Kota? Chyba, że ktoś inny potrafi. Przepiękny ten psiak... i te jego oczy.....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro kwi 20, 2011 20:39 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Beatka, podeślij jakis krótki opis sytuacji psiaka namiary fotki itp, poprosze PKDT o zrobienie wydarzenia, CatA tez mozna poprosic :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw kwi 21, 2011 11:01 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Niestety Julcia odmawia rubenalu. Wciskac na siłe nie będziemy...
Bianko dostał po głowie, piórka białe latały, nie oddał jej, jest prawdziwym geantelmanem. Mijają się idą cpowolutku, Bianco zazwyczaj siada i sie gapi... Ale Julci nawet to gapienie sie przeszkadza... Małpa jedna! hahahaaa
Dziękuję za Wasze wsparcie... Teraz pies Kumpel szczur Kubuś i malutki biały chomiczek Pan Kuleczka. Irenka w szpitalu... bardzo bardzo chora.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw kwi 21, 2011 20:33 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Może zamiast Rubelnalu sprawdziłby się Biopron?
Oczywiście jedno z drugim ma nie wiele wspólnego ale Biopron jest tak jakby odpowiednikiem Azodylu...podaję go niecały 8 m-c mojej Pelasi - jest bez smaku - albo wędruje do dzioba albo rozkrecam kapsułkę i wsypuję do jedzenia.
Wyniki się poprawiły...byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale wydaje się, że naprawdę działa bo ostatnie wyniki nerkowe są mniej więcej takie jak...7 lat temu 8O :wink:
Kosztuje ok 20zł/m-c

Oczywiście na jakiekolwiek efekty trzeba poczekać przynajmniej 2 m-ce :roll:
Trzymam kciuki :ok:

Za Kumpla też - jest świetny... :ok: :ok: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw kwi 21, 2011 21:38 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Sin pisze:Może zamiast Rubelnalu sprawdziłby się Biopron?
Oczywiście jedno z drugim ma nie wiele wspólnego ale Biopron jest tak jakby odpowiednikiem Azodylu...podaję go niecały 8 m-c mojej Pelasi - jest bez smaku - albo wędruje do dzioba albo rozkrecam kapsułkę i wsypuję do jedzenia.
Wyniki się poprawiły...byłam bardzo sceptycznie nastawiona ale wydaje się, że naprawdę działa bo ostatnie wyniki nerkowe są mniej więcej takie jak...7 lat temu 8O :wink:
Kosztuje ok 20zł/m-c

Julka dostaje codziennie Probiolac Plus. To też probiotyk, tak jak Azodyl. Mam nadzieję,że efekty będą

pozdrawiam

mukashana

Od: Wto mar 08, 2011 22:08

Post » Pt kwi 22, 2011 13:35 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Marea pisze:Beatka, podeślij jakis krótki opis sytuacji psiaka namiary fotki itp, poprosze PKDT o zrobienie wydarzenia, CatA tez mozna poprosic :ok:

Marea Kochana! na pw masz parę słów i Kumplu. jutro rano umówiona na spacer z bianmilka i jej skarlesia jestem... Beatka zrobi foty kumplowi... Dziś tęz spróbuję przyprowadzić go do siebie do domu... ciekawa jestem reakcji moich kotów no i ciekawam co kumpel zrobi na ich widok...

Mamrot

Post » Nie kwi 24, 2011 19:55 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Świąteczne życzenia spokojnych, radosnych świąt dla Julci, Bianka i ich dzielnych opiekunek :kotek:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Pon kwi 25, 2011 8:48 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Wszystkiego najlepszego na święta i reszte roku dla Julki i Bianka oraz ich opiekunek i forumowych "cioć" :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto kwi 26, 2011 11:42 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Alienor pisze:Wszystkiego najlepszego na święta i reszte roku dla Julki i Bianka oraz ich opiekunek i forumowych "cioć" :D

dzięki za życzenia... pozdrawiam poświątecznie... przepraszam ale w domu kompa niet.
Julcia ma się dobrze. Dziękuję!

Mamrot

Post » Pt kwi 29, 2011 16:50 Re: Chciał mnie uśpić,jest dt, walczymy o życie pr.o wspar.

Co słychać u Julci i jej przyrodniego braciszka Bianko :?:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]