WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 22:45 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić. :?

Męskie zostawię dla Męża.Już o tym myślałam. :roll: Zapach mi odpowiada.To idż tam prosze i kup chociaż damskie za swoją cenę.Dobre i to.Jest naprawdę ciężko. :| Gratiski - zabawki dla kota też chcesz?

Zaraz tam idę w takim razie. Za zabawki dziękuję, widzę, że Nelka jest chętna a moje staruszki i tak już się nie bawią.

Wow! :D Aguś. :1luvu: Cieszę się Ogromnie. :D Juz byłam.Widziałam.Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nelka83 reflektujesz na te zabawki czy mam poszukać inne?Mogę co nie co wymienić jeśli chcesz? :D

jeśli bierzesz :roll: to zamknę ten Bazarek a wodę po goleniu zostawię dla Męża co?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto cze 19, 2012 22:48 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

ja1 pisze:
wiora pisze:Tez miałam kleszcza w tym miejscu :?
Iza on mógł na Ciebie po prostu spaść, a potem sobie przewędrować w to miejsce dlatego powtarzam, że trzeba przeglądać dokładnie każdy cm ciała.

A mnie kleszcze nie chcą :cry:

Zazdroszczę... :roll: może za mało po krzakach chodzisz? :roll: Najgorsze są drzewa na Tęczy.Nie wiem jak to drzewo się nazywa ale kleszcze je uwielbiają.Są na nich non stop.I spadają.Na plecy, do majtek.

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 22:56 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Miałam się z Wami wczoraj podzielić Dobrą Nowiną.Ale się nie podzielę , :roll: bo dzisiaj mam inną. :| Złą Nowinę. :| Będe musiała nie od razu ale zabrać czarną kicie z Tęczy.Pamiętacie kicie?To ta co jej przyjaciółka w tamtym roku odeszła na FIV.Kotki były bardzo zżyte i ta co została dość długo miała depresję.Już wtedy nie wiedziałam co zrobić.Ale teraz stało się coś gorszego.Bezdomny nie żyje.Była dzisiaj policja, Pogotowie,Prokurator.Wywrócił sie chyba wczoraj na betonach z tyłu Tęczy.I dzisiaj go znalazł Pan Janeczek.Pan Janeczek jest w szoku a pies od dwóch dni siedzi w zamknięciu u tego który nie żyje. :| Dzisiaj jego córka ma sie tym zająć.Nie wiem jaki będzie efekt.Chyba suczka wróci do Pana Janeczka a to bardzo żle.Bo jak znowu zacznie pić kilka dni to.....no wiadomo. :|

iza71koty

Post » Wto cze 19, 2012 23:02 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Jutro pójde sprawdzę co i jak i dopiero napisze o tej Dobrej Nowinie.Ide sprzątać Dziewczyny.Wróciłam kilka minut temu a jestem zmęczona niemiłosiernie.Muszę zrobić póki mam resztki sił i zajrzeć jeszcze do dziewczyn po sterylkach..

iza71koty

Post » Śro cze 20, 2012 6:22 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

O mój Boże... :(

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro cze 20, 2012 7:14 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:
Megana pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:Może rozbij ten z perfumami - chętnie kupię damskie, natomiast z męskim kompletnie nie mam co zrobić. :?

Męskie zostawię dla Męża.Już o tym myślałam. :roll: Zapach mi odpowiada.To idż tam prosze i kup chociaż damskie za swoją cenę.Dobre i to.Jest naprawdę ciężko. :| Gratiski - zabawki dla kota też chcesz?

Zaraz tam idę w takim razie. Za zabawki dziękuję, widzę, że Nelka jest chętna a moje staruszki i tak już się nie bawią.

Wow! :D Aguś. :1luvu: Cieszę się Ogromnie. :D Juz byłam.Widziałam.Dziękujemy Ci Kochana z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nelka83 reflektujesz na te zabawki czy mam poszukać inne?Mogę co nie co wymienić jeśli chcesz? :D

jeśli bierzesz :roll: to zamknę ten Bazarek a wodę po goleniu zostawię dla Męża co?

Nie ma sprawy, mogę wziąć te. Z chęcią wzięłabym ich więcej, ale nie mamy już pieniążków :( Na teraz mamy 15 zł i byłabym Ci wdzięczna gdybyś taki zestaw przygotowała :wink: . Możesz coś odjąć, wymienić. Zabawki pójdą dla bezdomnych maluchów czekających na adopcję :kotek:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro cze 20, 2012 7:17 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Dlaczego jak tylko powoli wszystko zaczyna się uspokajać to zawsze zdarzy się coś co wszystko psuje :evil:
Obrazek

nelka83

Post » Śro cze 20, 2012 9:25 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

nelka83 pisze:Dlaczego jak tylko powoli wszystko zaczyna się uspokajać to zawsze zdarzy się coś co wszystko psuje :evil:

Zawsze tak jest.Było i będzie. :roll: :|

Szczęścia chodzą pojedyńczo.Nieszczęścia parami. :|

Dzisiaj kolejna zła wiadomosć od rana.Nie ma ryby.Łódz sie popsuła.Może w piatek.Chciałam tą rybe wziaść tym razem na kreske do rozliczenia potem a pieniażki od Megany :1luvu: które wplyneły przeznaczyc na puszki i makaron.Ale niestety.Musze przepłacić.Kupic korpusy na dzisiaj na jutro, kupic puszki, makarony.Sama nie wiem za co to wszystko kupię. :roll: :| Nie wiem jak z suchym.Kiedy dotrze.Mira :1luvu: zgodziła sie zamówić jeszcze worek Josery w promocji.Promocja dzisiaj sie kończy.Ale to było wczoraj wiec karma pewnie dotrze jutro.Na dzisiaj juz nie mam nic suchego. :|
Ostatnio edytowano Śro cze 20, 2012 9:30 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Śro cze 20, 2012 9:26 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

nelka83 pisze:
iza71koty pisze:
Megana pisze:
iza71koty pisze:

Nie ma sprawy, mogę wziąć te. Z chęcią wzięłabym ich więcej, ale nie mamy już pieniążków :( Na teraz mamy 15 zł i byłabym Ci wdzięczna gdybyś taki zestaw przygotowała :wink: . Możesz coś odjąć, wymienić. Zabawki pójdą dla bezdomnych maluchów czekających na adopcję :kotek:

Dobrze. :D :1luvu: To mogę napisać na Bazarku że kupiłaś zabawki?

iza71koty

Post » Śro cze 20, 2012 9:32 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Dobrze. :D :1luvu: To mogę napisać na Bazarku że kupiłaś zabawki?

Pewnie :ok:
Obrazek

nelka83

Post » Śro cze 20, 2012 9:41 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Ok. :D Już wszystko zrobiłam.Daj mi adres na pw.Konto masz?

iza71koty

Post » Śro cze 20, 2012 9:42 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty pisze:Ok. :D Już wszystko zrobiłam.Daj mi adres na pw.Konto masz?

Tak, wsio mam :wink:
Już piszę pw.
Obrazek

nelka83

Post » Śro cze 20, 2012 12:07 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

iza71koty

Post » Śro cze 20, 2012 16:50 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

Pani Izo jesli wplaty wynosza 20 zl miesiecznie, to chcialabym byc wirtualnym opiekunem kota.Wiecej nie moge ofiarowac, bo juz mam jednego kota pod wirtualna opieka.

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

Post » Śro cze 20, 2012 20:37 Re: WIDZĘ, CZUJĘ......Pomóż nam pomagać. SZCZECIN.

W imieniu Izy powiem, że każdy grosz się liczy. Ważna jest systematyczność, bo niestety, sporo wirtualnych opiekunów po paru miesiącach przestaje wpłacać. I nie wiadomo, czy czekać, czy szukać dla kota nowego opiekuna...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]