DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 14, 2011 6:34 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

rozesłałam po watkach twój apel.
Masz jakies wieści?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 14, 2011 8:46 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Na razie w sprawie Bemowa cisza ale Blue była z wizytą w domku na Pradze,który wziął małą Manię:
Witaj :)

Właśnie wróciłam.
Bez kota ;)
Koteczka szczęśliwa, wypieszczona, wykochana :)
Kompletnie bezstresowa :)

Z drugą kotką może jeszcze nie w przyjaźni - ale wszystko idzie gładko, dzisiaj była nawet próba zabawy przez zasłonę ;)
Ogólnie wygląda to naprawdę dobrze, Mania jest bardzo subtelna wobec starszej koteczki i to im bardzo ułatwia sprawę.

Oprócz chłopaka - bardzo sympatycznego, w domu była również jego mama (jak się domyślam - bo może teściowa) oraz jej córka.
Wszyscy zbzikowani na punkcie kotów :)

Potwierdziła moje przypuszczenia co do domku :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt sty 14, 2011 8:54 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

J.D. pisze:Na razie w sprawie Bemowa cisza ale Blue była z wizytą w domku na Pradze,który wziął małą Manię:
Witaj :)

Właśnie wróciłam.
Bez kota ;)
Koteczka szczęśliwa, wypieszczona, wykochana :)
Kompletnie bezstresowa :)

Z drugą kotką może jeszcze nie w przyjaźni - ale wszystko idzie gładko, dzisiaj była nawet próba zabawy przez zasłonę ;)
Ogólnie wygląda to naprawdę dobrze, Mania jest bardzo subtelna wobec starszej koteczki i to im bardzo ułatwia sprawę.

Oprócz chłopaka - bardzo sympatycznego, w domu była również jego mama (jak się domyślam - bo może teściowa) oraz jej córka.
Wszyscy zbzikowani na punkcie kotów :)

Potwierdziła moje przypuszczenia co do domku :ok:

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 15, 2011 17:46 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

:D :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon sty 17, 2011 0:03 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Dziś dokonałam odkrycia,że to duże i bure to.................koteczka a nie kocur :oops: Jakos tak zasugerowałam się jak koleżanka mówiła "koty",że nawet nie zajrzałam pod ogony.U czarnego "Czarka" widać "piłeczki" a dziś tak popatrzyłam na buraska -on ma dłuższą sierść z tyłu i pomyślałam,że jakoś pusto :? Więc cap kocura za tyłek a tu niespodzianka! .Ciekawe czy nie jest w ciąży?.Jakoś Czarek tak zaglądał jej " z tyłu" a ona tak wywaliła się na fotelu,że pomyślałam coby dać jej tabletkę bo może jeszcze nie zaciążona.W razie czego trzeba do Białegostoku na aborcyjną.Do głowy by mi nie przyszło,że kotka może być taka duża 8O

J.D.

Post » Pon sty 17, 2011 6:11 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Asiu ja kiedyś z Januszem gnałam na aborcyjna i to kiedy w Wielki Czwartek.I u weta stał się cud.Okazało sie,ze to dziwnie gruby kocurek z niezwykle małymi pomponami.
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 17, 2011 8:28 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

To jednak koteczka i ona nie jest gruba [nie ma brzucha]tylko naprawdę dużych rozmiarów.Tak na oko to "jemu" dawałam na początku ok.roku a dla Czarka ok.2l i "on" teraz już "onka"[chociaż to nie pies :mrgreen: ] jest większa od Czarka.nie wygląda na to aby już kiedyś rodziła-więc na pewno jest młodziutka-nie ma powiększonych sutków.Tak na prawdę to czarnuch ma brzuch jakby był w ciąży :mrgreen: ale też i je "w nie swoje duchy".

J.D.

Post » Wto sty 18, 2011 19:11 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Potrzebny DT nawet płatny dla miziastego,kochającego ludzi,3-4 letniego kocurka Brykieta,stracił od dziś na dobre swój lokatorski,tymczasowy tymczas i siedzi u mnie w malutkiej łazience :cry:
Obrazek*Obrazek
zdjęcia jeszcze z lokatorskiego tymczasu

J.D.

Post » Śro sty 19, 2011 12:30 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Patti:) pisze:Przeprowadzę wizyty w Warszawie, najlepiej w zachodnich dzielnicach i tam gdzie dobra komunikacja miejska. Mieszkam na Bielanach.
PS, jeszcze nigdy nie brałam udziału w wizycie, więc gdyby ktoś chciał mnie zabrać na jedną, to byłabym wdzięczna... :)

viewtopic.php?f=1&p=6954628#p6954628

na watku wizyt adopcyjnych napisano powyższe.

A co sie stało,ze Brykiet stracił lokum? On u ciebie na dole siedział. :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 19, 2011 13:02 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Brykiet siedział w ostatnim czasie "na wynajmie",że tak powiem.Niespodziewanie sytuacja rodzinna właściciela pokoju zmieniła się i zamieszkała tam ciotka chłopaka.Ja niestety w tym czasie przyjęłam do małej kociarni kota i kotkę [buras i czarnuch] z wylęgarni[o czym pisałam] i tym samym Brykiet wylądował w łazience na dole.Ma tam posłanie,małą drapkę,kuwetę i nawet kawałek podłogi ale tam jest tylko luksfera, nie ma okna a on wręcz uwielbia patrzeć przez okno.Jest spragniony kontaktu z ludziem a ja mogę go wypuścić tylko na korytarzyk aby z nim trochę pobyć.
Co do wizyty to zgodziła się Carmen201 więc jeśli Patti chce pójść na taką wizytę to może pójść razem.Zaraz zajrzę na wątek wizyt.

J.D.

Post » Śro sty 19, 2011 13:27 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Asiu tylko weź mi powiedz jak z terminem no i O JAKIEGO KOTA CHODZI i o jakich ludzi. Bo tyle natrzaskałyście stron, że nie mam siły czytać wszystkiego:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro sty 19, 2011 13:52 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Carmen201 pisze:Asiu tylko weź mi powiedz jak z terminem no i O JAKIEGO KOTA CHODZI i o jakich ludzi. Bo tyle natrzaskałyście stron, że nie mam siły czytać wszystkiego:)

bo my dziewczyny jak iskierki.Tylko trzaskać :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 19, 2011 14:02 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

No trzaskacie ostro te strony:)
Czasu nie mam za dużo bo obrodziło w Koty jak cholera, i jeszcze ogłaszam Maluchy, i odzew jest taki, że w pracy muszę telefon wyciszać bo dostałabym szału:) Wszystko super, ale gdyby wszystkie te domki były rozsądne, to pół miau można by wyadoptować, ech..

Carmen201

Post » Śro sty 19, 2011 14:05 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Carmen201 pisze:No trzaskacie ostro te strony:)
Czasu nie mam za dużo bo obrodziło w Koty jak cholera, i jeszcze ogłaszam Maluchy, i odzew jest taki, że w pracy muszę telefon wyciszać bo dostałabym szału:) Wszystko super, ale gdyby wszystkie te domki były rozsądne, to pół miau można by wyadoptować, ech..

:dance: :dance2: 8) :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sty 19, 2011 14:13 Re: DT u J.D. Potrzebna wizyta poadopcyjna Warszawa Bemowo

Gosiu jeszcze na podskoki radości za wcześnie.
Jestem w trakcie rozmów, zobaczymy.
Mam w charakterze raczej nie zapeszanie..

Ale to Twoja zasługa jest!
Dziękuję.

Carmen201

[poprzednia][następna]