Od środy, kiedy to schron opuścił Hugo Chavez (69/10) do domu poszły: Norweg (245/10) i biszkoptowy rudy (297/10) (pokazywałam fotę) oraz Misia, której numeru nie zapisałam, ale postaram się to odtworzyć... Może Naline będzie pamiętała
Oprócz tego, co pewnie wszyscy już wiedzą, warunkowo poszli Brat (198/10) i Zwrot (320/10)
I oprócz tego do domu poszło jeszcze trochę kociaków "ozdrowieńców", które trafiły do PA ze szpitalika. Niestety nie wszystkie numery spisałam, bo było kilka rzutów, raz 4, potem znowu 4, jakieś pojedyńcze, z tego jakiś bury, którego wydano przed moim i Naline przyjściem wczoraj. Z tego co wiem, to na pewno numery, 517/10, 518/10 (wczoraj), 574/10 (wczoraj), 575/10, 293/10. Zostały chyba wczoraj tylko 409/10, 348/10, ale dzisiaj przecież niedziela
W środę właścicielka odebrała też kotkę po wypadku, chyba 574/10
W PA dużo nowych kolorowych kotek

Jedna milsza do drugiej
Stara gwardia:MOZAIKA - od ponad 3 miesięcy do adopcji
Nikt jej nie chce! Schronisko bardzo ją stresuje. 15.08 powoli się dogadujemy... to kotka , która z perspektywy DT znalazłaby dom ekspresowo... 25.09 - ostatnio głównie śpi zwinieta w precelek

ELTON - bardzo milutki, ale ciągle poddenerwowany. Jest bardzo miły dla ludzi, ale nie lubi kotów... Leje wszystkich jak leci
25.09 - bardzo żeśmy się wymiziali. To świetny kot!!!. Na jedynaka, lub z jedną kotką.

DUSZKA - bardzo miła przytulanka, tylko smutna. Młoda, bezproblemowa i pięknie ubarwiona... bura z rudymi centkami - próbowałam to uwiecznić na ostatnim zdjęciu
25.09 - miła i bardzo gadatliwa

ZUZA-MIKA Bo liczę, że nie będzie go potrzebowała
Urocza ślicznotka, Góra rok z kawałkiem. Milutka, bardzo garnie się do człowieka. Nie ma "łaty po sterylizacji, ale za to ma znaczone ucho V-ką, więc raczej po sterylce. 25.09 - ZUZKA NIE JEST DO ADOPCJI, BO PODOBNO MA JAKIEŚ PROBLEMY Z ODDYCHANIEM. KTOS JEST NA NIĄ ZAPISANY.

KAFKA - przemiły, rozmruczany miziator, ale ewidentnie nie jest w stanie zrozumieć, dlaczego się tu znalazł
Siedzi gdzieś w kącie, ale jak się na niego spojrzy, to leci od razu na kolana. MAm nadzieję, że szybko pójdzie. Kilkuletni kastrat

I nowinki: TRI Z "WIĘCEJ CZARNEGO" - miła, wysterylizowana
DYMNA PRĘGOWANA - miła, mocno wystraszona, wysterylizowana 
ŻONA KAFKI - miła, wysterylizowana. Wygląda jak Kafka...
Tylko, że baba 
TRI Z "MNIEJ CZARNEGO" - miła, wysterylizowana.
PILNE ADOPCJE
- WARUNKOWEDodałam te foty, które mam ze środy.
LALUNIA - JEDNA Z DWÓCH RECYDYWISTEK Z 2009 ROKU. W byłym boksie "recydywy" wariowała Lalunia. Pokazywałam ją już kilka razy w "najpilniejszych". Darła się, właziła na kraty, wyciągała łapki pod kratami... Lalunia ma 2 lata z kawałkiem i zaraz będzie w schronisku rok
Miła wariatka. MA TERAZ MEGAGLUTA I GRZYBA
Spróbuje poszukać w archiwum starszych zdjęć, ale je wogóle trudno zrobić jakieś, bo, jak widzi człowieka, próbuje się przecisnąć do niego przez oczka od kraty

BISZKOPTOWA PERSICZKA - siedzi w schronisku od połowy lutego. Ma 12 lat. Arystokratka... Inne koty i psy są jej obojętne. Za ludzmi też nie szaleje, po prostu... jest i pięknie wygląda. 
- niewykluczone, że bedę miała dla niej Dom w... Wiedniu
BĄBEL - od stycznia w schronisku, jedno oczko usunięte, przepuklina i ciągły glut. Bardzo miły! Niewykastrowany. BARDZO PILNE!!!!
BUREK - z ciągłym nawrotem gluta. Ok. 3 lat, bardzo ładny. Trafił do schroniska z jakimiś ranami na bokach. Niewykastrowany.
SZYLKA - od miesiąca w schronisku. Biedula strasznie wystraszona, z ciągle nawracającym glutem. Piękna szylkretka i bardzo miła. Jak ją się weźmie na ręcę to mocno się wtula
MIKA-MORUNIA - JEDNA Z DWÓCH OSTATNICH RECYDYWISTEK Z 2009 ROKU

20.03

25.04

W obiektyw w szpistaliku wpadły mi jeszcze takie dwa małe "grzybki". Kociaki 4-5 miesięcy.