Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tajemniczy Wujek Z. pisze:I najważniejsze: oprócz gwiazdki86 o Tusię upomniał się jeszcze jeden dom, który na razie chce chyba pozostać anonimowy. I jest to Dom StałyPrzyszli opiekunowie są właściwie zdecydowani (
![]()
![]()
), wiedzą już, że Tusia jest w niezłej formie i jesteśmy wstępnie umówieni w sobotę na wizytę w schronie. Dodam, że w przyszłym (
![]()
![]()
) domu Tusia będzie miała za towarzystwo dwa pieski i królika
Szalony Kot pisze:Strasznie się cieszymy, że już w sobotę zobaczymy się z Tusią (piękne imię, naprawdę).
Będziemy dokarmiać, póki niedożywienie nie stanie się tylko mglistym wspomnieniem
Szalony Kot pisze:Tajemniczy Wujek Z. pisze:I najważniejsze: oprócz gwiazdki86 o Tusię upomniał się jeszcze jeden dom, który na razie chce chyba pozostać anonimowy. I jest to Dom StałyPrzyszli opiekunowie są właściwie zdecydowani (
![]()
![]()
), wiedzą już, że Tusia jest w niezłej formie i jesteśmy wstępnie umówieni w sobotę na wizytę w schronie. Dodam, że w przyszłym (
![]()
![]()
) domu Tusia będzie miała za towarzystwo dwa pieski i królika
Strasznie się cieszymy, że już w sobotę zobaczymy się z Tusią (piękne imię, naprawdę).
Będziemy dokarmiać, póki niedożywienie nie stanie się tylko mglistym wspomnieniem
Anuk pisze:Na razie nie ma zdjęć suni, poprosiłam na naszym forum schroniskowym, żeby ktoś zrobił.
Natomiast mam takie info:
Sunia ma ok. 15 lat, temperatment wskazuje na połowę mniej Wink Ładna, zadbana, srebrna z długim włosem. Wychowana z kotami, pozytywnie nastawiona do świata, wesoła, miła.
Kurczę, też staruszka.
Dulencja pisze:
Szukałam dzisiaj na stronie info o suni...
Trzymam kciuki za jutro![]()
![]()
Szalony Kot pisze:I nie wytrzymałaWłaśnie przed chwilą Jerz otrzymał telefon, że Tusia nagle zaczęła się ksztusić, nie wiadomo dlaczego i po prostu... odeszła. Nie wiem, może to już był jej czas - w końcu była po wszystkich możliwych badaniach, przygotowana do przyjścia do nas, trochę dziwnie mi myśleć, co by było, gdybyśmy odebrali ją dzisiaj i stałoby się to pierwszego dnia u nas...
Mimo wszystko namawiam Jerza, byśmy nie rezygnowali z adopcji jakiegoś staruszka. Chociaż pewnie zostanie nam jakaś wierność dla milanowskiego schronu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Szymkowa, tygrys16 i 78 gości