FUNDUSZ PUSZKA - maluchy i Nadia nie żyją :( RATUJMY KOLEJNE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 9:02 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

aania pisze: im kupiłam.Kosztował 19 zł i zwróce to z wypłaty- czyli dziś lub jutro. zwłaszcza, że na royala nie mam rachunku.

zsunę na to zdanie zasłonę milczenia, tłumacząc to tym że jesteś zmęczona, tak Aniu zwrócisz bo nie ma na rachunku, tak.................... dziewczyno gdyby nie Ty te koty już by były w utylizacji a Ty mówisz że royala nie masz na rachunku?? :)

przelew poszedł
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pt wrz 10, 2010 9:54 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Proszę uprzejmie trzymać kciuki, pluć za siebie, pukać w drewno i czarować, czarować, czarować....być może na jedno małe czearne po wyleczeniu będzie czekał dom

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Pt wrz 10, 2010 10:09 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Obrazek

aania

Post » Pt wrz 10, 2010 13:25 Re: 3 zł = 2 puszki = ŻYCIE!! POMÓŻ PROSZĘ! FUNDUSZ PUSZKA

bebetka pisze:również poproszę namiary
od moich koteczek będzie w piątek 20 zł i potem 15 zł co miesiąc :)

poszło :)

jak dam radę wyskrobię jeszcze co miesiąc do tego co obiecałam, ale nie ręczę - do mojego zestawu :kotek: planuję wziąć jeszcze jedną przybłędę podwórkową na pokład i może być ciężko...

a maluchy są cuuuuudne :1luvu:, będą zdrowe, nie ma inaczej!!
Obrazek

bebetka

Od: Nie wrz 05, 2010 16:59

Post » Pt wrz 10, 2010 17:38 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

no to ja trzymam kciuki za maluszka!
:ok: :ok: :ok:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt wrz 10, 2010 19:48 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Witam wszystkich obecnych i przyszłych członków funduszu :)

poniżej aktualne informacje:

1. AKTUALNE ROZLICZENIE OD TERAZ BĘDZIE W PIERWSZYM POŚCIE tak łatwiej go szukać, najbardziej aktualne już tam jest

2. dziękuję Szymkowa za przekazanie 40 zł na nasz fundusz :1luvu:

3. uzupełniłam/pogrubiłam nicki osób od których mam już wpłatę - Waldemar dziękuję :)

4. mam zaległość w postaci rachunku za karmę - wkleję jak tylko dostanę od zoo-dragonu

5. karma powinna dzisiaj dotrzeć do aania, ponieważ aania pracuje do nocy pewnie odezwie się jutro

6. przelałam aania 200 zł też powinno już to by ja Jej koncie aania potwierdzi jak dotrze patrz pkt.5 :)

rozmawiałam z aania i słyszałam jak maluchy dra japy :D:D:D:D

Bardzo Wam dziękuję że dzięki Wam mogliśmy zacząć ratować koty z tego schroniska

mam nadzieję że te 3 maluchy które już by nie żyły! to będzie początek stopniowego leczenia i znajdowania domów dla tych bidaków
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob wrz 11, 2010 8:05 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

katgral dzięki za całą organizację i pracochłonne uzupełnianie wątku! Super skrzyknęłąś towarzystwo na pomoc głodnym kociakom! :king:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Sob wrz 11, 2010 17:39 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

doszła mega ilość karmy.4 trzydziestokilogramowe paki. :mrgreen:Kasiu wielkie dzięki za wszystko. Dziewczyny(i chłopaki 8) )wielkie wielkie dzięki. I jeszcze króciutko moje tymczaski z dnia na dzień corac lepiej, wyraźnie są coraz silniejsze i coraz bardziej się różnią charakterami. pingwinek zwany przez moje dziecko skarpetka jest indywidualistą. tylko czeka, żeby go wypuścić wtedy może broić ile dusza zapragnie. czarne pyszczki to ewidentne pieszczochy. jeden ma sprzęt nagłośnieniowy ukryty w futerku, bo niemożliwe, żeby z tak małego ciałaka wychodzi.ł tak głośny pomruk

aania

Post » Nie wrz 12, 2010 13:49 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Miło mi,że wpłaTa doTarła.Z powodów osobisTych,będę sporadycznie na forum miau.Kolejna wpłaTa w przyszłym miesiącu.
Kłaniam się
Waldek
Elżbieta

Post » Pon wrz 13, 2010 8:54 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

napiszę całkiem nie na temat, ale w szoku jestem. mam duże osiatkuwane okno i na tej siatce przysiadł sobie ptaszek, a na parapecie siedziała moja Felusia. I słuchajcie NIC nie zapowiadało tego, że moja tygrysica wybije się z czterech łap, pacnie ptaszka i spadnie na drapak 8O. Nikt mi już nie wmówi, że można kota upilnować. ja byłam tuż przy niej i nie zdążyłam rąką ruszyć.
A teraz na temat: Ksiu zgodnie z instrukcją zamówienie sprawdziłam, zgadza się wszystko, będę wieść do kotków :D

aania

Post » Pon wrz 13, 2010 13:16 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

poprosze o dane do przelewu..super, ze udalo sie juz tyle zebrac!
pozdrawiam cieplo

Agnese_gda

Od: Pon sie 30, 2010 16:15

Post » Pon wrz 13, 2010 14:45 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Bazarek sie skonczyl,poprosze dane do przelewu

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon wrz 13, 2010 17:00 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

Proszę o nr konta. :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Pon wrz 13, 2010 21:28 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

przeklejam dziewczyny,bo już pisać nawet nie mam siły
Jeszcze tego nie napisałam. dziś rano jeszcze miałam zdrowiejące w szybkim tempie kotki, koło południa zaniepokoiło mnie to, że jeden pawikuje, o 16 maluch wydał mi się osowiały. Pani wet boi się że to PP. Małe dostały surowicę, atropinę i glukozę. trzymajcie kciuki i wszystko, co możecie.beczeć mi się chce, tym bardziej, że jutro nie będzie mnie prawie cały dzień.biedne moje dzieciaczki

aania

Post » Pon wrz 13, 2010 21:45 Re: FUNDUSZ PUSZKA - maluchy do uśpienia POMOCY!! str 4

trzymam z całej siły

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

[poprzednia][następna]