Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Diana27 pisze:poprosze o numer konta....
slapcio pisze:Mam nadzieję ze wkrótce usłyszymy dobre wieści o stanie zdrowia kociambra. Dobrze, że dostał szansę - bardzo proszę o info, co powiedzą weci... Zaraz po wypłacie postaram się jeszcze coś na jego leczenie przelać.
Z przykrością czytam, co w ostatnich dniach napisano na tym wątku. Zwłaszcza zasmuciła/w***a mnie informacja o personalnych atakach na Justynę8585Poznałam ją kilka lat temu na dogomanii - i co do jej uczciwości i zaangażowania nigdy nie miałam cienia wątpliwości. Ta dziewczyna która moim zdaniem czasem robi zdecydowanie więcej niż powinna, szkodząc sobie samej. Może jednak i pozostałe osoby wypisujące durne PW, poza tą która do błędu się przyznała, wykażą trochę klasy i przeproszą za to co wypisywały, często ewidentnie mijając się z prawdą.
Schronisko w Rudzie znam jedynie z opowiadań (różnych osób), wiem że nie jest tam idealnie - ale fakt że zamiast siedzieć i "jojczyć" starają się poprawiać pewne rzeczy (zbiórka funduszy na budowę kociarni) i proszą o pomoc tam gdzie nie dają rady sami (choćby kot z tego wątku) sprawia, że moim zdaniem warto im pomóc. Co nie znaczy byc bezkrytycznym - ale też byc w tej krytyce uczciwym i nie pozwalać, by była ona tylko destruktywna
slapcio pisze:Dobrze czytać takie info![]()
Ale zwieracze nadal nie pracują prawidłowo i mocz trzeba wyciskać?
Tosza pisze:Zapytajcie o podawanie realnium. Puchacz dostawał przez d tygodnie 2 razy dziennie ( dawkowania mogę poszukać) Nadal musze go wyciskać, ale przed relanium to była masakra, kot prawie mdlał, a moczu nie oddawał. Po relanium bardzo się poprawiło
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 76 gości