i jej brat Brando

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Z Shirą bardzo źle od wczesnego rana nie je, wymiotowała i dosłownie z niej leci.Biorąc pod uwagę ,że jest w b.złej kondycji,odwodniona ( dostaje kroplówki) rokowania nie są dobre
jessi74 pisze:Figaro52 pisze:Z Shirą bardzo źle od wczesnego rana nie je, wymiotowała i dosłownie z niej leci.Biorąc pod uwagę ,że jest w b.złej kondycji,odwodniona ( dostaje kroplówki) rokowania nie są dobre
ulvhedinn pisze:Maluszki były nie trzy tylko siedem.... cztery trafiły do kotki mającej mleko, 3 zawiozłam Biance, plus trzy "gratisiki"- malusieństwa ślepe.....Bianka mnie nie udusiła na szczęście, ale wsparcie potrzebne....
jessi74 pisze:a czy trafił do Was wczoraj mój malutki Knypcio z Wejherowskiej ?
Figaro52 pisze:jessi74 pisze:a czy trafił do Was wczoraj mój malutki Knypcio z Wejherowskiej ?
Nie maluch z Wejherowskiej zaczął kichać i zdecydowałyśmy po rozmowie ,że na razie zostaje u Martki
Figaro52 pisze:Maluchy przetrały noc i wydaje się ,że jest trochę lepiej. Dziś znowu na antybiotyk i kroplówkę. Prócz tego dostają jeszcze wzmacniającą pastę IG-PRo DC no i jedzą tylko recovery royala. W chwili obecnej już tak się z nich nie leje, ale kupale jeszcze rzadkie. Mam nadzieje ,że najgorsze za nami .Oby
Mały z gipsem natomiast szaleje , to małe ADHD . Wpadł na genialny pomysł ,że gipsem można okładać innych, tzn. Odysa i maluchy. O ile Odys nie da sobie zrobić krzywdy, to gorzej z maluszkami , panicznie się go boją. Cały czas trzeba go pilnować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 17 gości