Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kruszyna pisze:Kruszyna pisze:Barak
1133 - 10-letnia kotka oddana, bo dziecko nagle dostało alergii...
1134 - kotka
1046 i 1045 - 8-miesięczna kotka i 6-letnia kotka (ponoć kotna)
Kotka z interwencji
778 - 7-miesięczna czarna kotka, 866 - 8-miesięczny bury kocurek i 8-miesięczna czarno-biała kotka
Buro-biała kotka
NN
1136 kocurek
1049 - 2-letni kocurek
1119, 1120, 1121 - koteczki z działek
Kocurek i NN
1076 - 2-letni Pudding i 1075 1,5-roczna Trolina - kotki oddane przez właścicieli, wspaniałe, domowe
1126 - NN z interwencji
NN![]()
1104 - 10-lentni kocur, bardzo źle wygląda, chudziutki, brzydka sierść
839 - rudy kocur z plamką na oku
WSPANIAŁE KOTY CZEKAJĄ NA DOMY! NIE POZWÓL IM ZOSTAĆ NA ŚWIĘTA W SCHRONISKU!
Gibutkowa pisze:Czy dobrze widzę że są nowe klatki w baraku?
To domowe rodzeństwo trzeba by w dwupaku ogłosić. I ten koteczek NN taki się wydaje pieszczoch tez od razu do domku
Gibutkowa pisze:Czy dobrze widzę że są nowe klatki w baraku?
To domowe rodzeństwo trzeba by w dwupaku ogłosić. I ten koteczek NN taki się wydaje pieszczoch tez od razu do domku
Kruszyna pisze:Ano, są. Słyszałam, że mają się przeprowadzić do nowego schroniska... Mam nadzieje, że przeprowadzą się bez zarazków, bakterii i tym podobnych badziewi...
Kicia_ pisze:Kruszyna pisze:Ano, są. Słyszałam, że mają się przeprowadzić do nowego schroniska... Mam nadzieje, że przeprowadzą się bez zarazków, bakterii i tym podobnych badziewi...
Widzę kolejne genialen posunięcie kierownictwa schroniska. To wspaniały pomysł rozstawiać nowe klatki w starym schronisku, gdzie króluje super mutant kalciwirozy. Jak widać,nie lubią zmian i mają zamiar hodować sobie mutanta dalej. Pewnie pracownicy są do niego bardzo przywiązani
Mruczeńka1981 pisze:W niedzielę jadę do Opola. Na razie nic dla nich nie mam...Bardzo nam pomogli swego czasu, czy się zrewanżujemy??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], NadiaX, puszatek, Szymkowa i 43 gości