K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 01, 2011 20:25 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:dzisiaj przyszło rozliczenie skarpetki naszych ogonów i bazarki najniezbędniejsze na świecie!

Mam na bazarek kubeczek z kotami Royal Canin i złote kolczyki z delfinami. Zostawię we wtorek w kociarni.
Milu, Kocuria - która z Was wystawi?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie maja 01, 2011 20:43 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

właściwie jutro Robert nie powinien nigdzie jechać, bo nie ma za co zatankować a miał jechać na interwencję w dwa miejsca w Głogoczowie do psów, z kotami z kociarni do szczepienia (btw, za co zaszczepimy?), z Małym do zrobienia zębów (też za co?), zawieźć Olka do domu i Dudzie na tymczas. Wetki z Dobrego Weta delikatnie upomniały się w piątek o zapłatę za faktury ....
Jest kiepsko, bardzo kiepsko ....

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie maja 01, 2011 20:50 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

miszelina pisze:
Tweety pisze:dzisiaj przyszło rozliczenie skarpetki naszych ogonów i bazarki najniezbędniejsze na świecie!

Mam na bazarek kubeczek z kotami Royal Canin i złote kolczyki z delfinami. Zostawię we wtorek w kociarni.
Milu, Kocuria - która z Was wystawi?

Aha, mam jeszcze egipskiego kota, który w ciemności świeci na niebiesko. Nie wiem, co to za tworzywo jest.
Obrazek

miszelina

Post » Nie maja 01, 2011 21:06 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:właściwie jutro Robert nie powinien nigdzie jechać, bo nie ma za co zatankować a miał jechać na interwencję w dwa miejsca w Głogoczowie do psów, z kotami z kociarni do szczepienia (btw, za co zaszczepimy?), z Małym do zrobienia zębów (też za co?), zawieźć Olka do domu i Dudzie na tymczas. Wetki z Dobrego Weta delikatnie upomniały się w piątek o zapłatę za faktury ....

A nie szykuje się żadna impreza plenerowa lub pod dachem, żeby zdobyc jakieś pieniądze?

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie maja 01, 2011 21:07 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

ma być ciuchowisko, a w ogóle w zaistniałej sytuacji można rozważyć powrót do kwestowania w gal krak, nie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie maja 01, 2011 21:26 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

lutra pisze:ma być ciuchowisko, a w ogóle w zaistniałej sytuacji można rozważyć powrót do kwestowania w gal krak, nie?

Jestem za i się zgłaszam .
6 lub 7 spłodzę bazarki na AFN

Tweety dziękuję za bardzo miłe popołudnie :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie maja 01, 2011 21:47 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

lutra pisze:ma być ciuchowisko, a w ogóle w zaistniałej sytuacji można rozważyć powrót do kwestowania w gal krak, nie?

Ja bym mogła w przyszłą sb i nd postać, tak ze 2h z Molly.
Molly jeszcze nic nie wie, ale zakładam, że się zgodzi.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie maja 01, 2011 22:44 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tosza pisze:
Tweety pisze:właściwie jutro Robert nie powinien nigdzie jechać, bo nie ma za co zatankować a miał jechać na interwencję w dwa miejsca w Głogoczowie do psów, z kotami z kociarni do szczepienia (btw, za co zaszczepimy?), z Małym do zrobienia zębów (też za co?), zawieźć Olka do domu i Dudzie na tymczas. Wetki z Dobrego Weta delikatnie upomniały się w piątek o zapłatę za faktury ....

A nie szykuje się żadna impreza plenerowa lub pod dachem, żeby zdobyc jakieś pieniądze?

dopiero w czerwcu. Czyli co? GK? dzwonić do p. Ani?
Jakiś strasznie kiepski we wpływach był ten kwiecień :( :(

Tweety

Post » Nie maja 01, 2011 23:01 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tweety pisze:
Tosza pisze:

dopiero w czerwcu. Czyli co? GK? dzwonić do p. Ani?
Jakiś strasznie kiepski we wpływach był ten kwiecień :( :(

Dzwonić :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie maja 01, 2011 23:09 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Ostatnio edytowano Nie maja 01, 2011 23:34 przez _namida_, łącznie edytowano 1 raz

_namida_

Post » Nie maja 01, 2011 23:28 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Mam garnitur TŻa, używany ledwie kilka razy, bo TŻ zmienił gabaryty, może się nada na bazarek? Podrzucić na Kocimską? Albo którejś z Was?

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie maja 01, 2011 23:49 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Pasibrzucha pisze:Mam garnitur TŻa, używany ledwie kilka razy, bo TŻ zmienił gabaryty, może się nada na bazarek? Podrzucić na Kocimską? Albo którejś z Was?

Ja myślę że jak najbardziej na bazarek, myślę też, że może ktoś inny by to wystawił niż ja? :oops: Bo mam jeszcze jedną torbę rzeczy... Jak nikt się nie zgłosi, to może Pasibrzucha we własnej osobie? :mrgreen: Pomierzysz, zrobisz zdjęcie, podlinkujesz, a garnitur w szafie i tak sobie leży ;)

_namida_

Post » Pon maja 02, 2011 5:37 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Galeria ok, tylko czy są koty poza Molly, które wytrzymają po 2 godziny na rękach?

Z kociarni na ten moment jedynie Benia, ale ona nieszczepiona. Cherry i Rakija wyrywają się po kwadransie, Lolek gryzie, a Muniek jest na razie niereprezentacyjny. No a Mały za ciężki :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Pon maja 02, 2011 7:17 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tygrysio pokwestuje, ale nie 7-8 maja, bo wtedy jest w Łodzi ;)
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pon maja 02, 2011 8:30 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

miszelina pisze:

Galeria ok, tylko czy są koty poza Molly, które wytrzymają po 2 godziny na rękach?

Z kociarni na ten moment jedynie Benia, ale ona nieszczepiona. Cherry i Rakija wyrywają się po kwadransie, Lolek gryzie, a Muniek jest na razie niereprezentacyjny. No a Mały za ciężki :wink:

Beza? Stalka?
Lutro, a Trójka?

Tweety

[poprzednia][następna]