Bardzo proszę pamietajcie o nas. Zagladajcie na wątek. Proszę też o Wsparcie kociaczkowego konta.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiora pisze:witam
ale szalenstwo na tym bazarku
iza71koty pisze:wiora pisze:witam
Tak.Sama jestem w szoku,ledwo ruszyłam z Bazarkiem i wyszłam do kociaków. Wracam i chciałam popatrzec czy moze chociaz Ktoś zerknął
....A tu
taka niespodzianka.
Dziewczyny są niesamowite!!!
![]()
-=sara=- pisze:Izunia, mam nadzieję że się nie obrazisz, że to piszę, ale wydaje mi się że powinnaś 1-2 dni odpocząć całkowicie w domu, wyleżeć, wygrzać się, zrelaksować...
Wiem, że kotki czekają, ale wytrzymają przez jeden dzień będzie im burczeć w brzuszku, gorzej kiedy przez to "przełażenie" chorób naprawdę się rozłożysz i nie będziesz mogła do nich pójść przez 2 tygodnie!
Trzymaj się cieplutko
Iweta pisze:iza71koty pisze:wiora pisze:witam
Tak.Sama jestem w szoku,ledwo ruszyłam z Bazarkiem i wyszłam do kociaków. Wracam i chciałam popatrzec czy moze chociaz Ktoś zerknął
....A tu
taka niespodzianka.
Dziewczyny są niesamowite!!!
![]()
Twoja bizuteria czyni cuda
iza71koty pisze:[
Kurcze Iwetko ...nie wywołuj wilka z lasu. Jeszcze resztki sobie zostawiłam na ...bardzo czarną godzinę. Mam nadzieję ze nie nadejdzie, bo chyba mnie wtedy...trafi.![]()
Martwi mnie Bazarek dla Joli.Nie wiem co robić?Tak chciałam pomóc. Może dołożyć jakaś kolorowa miniaturkę?[/color][/b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 79 gości