MRUSIA I ARNI W DS U .SHE. - od str. 59 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 19, 2010 22:27 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

naznaz pisze:Czy ktos mi pomoze - jestem zainteresowana Mrusia i jeszcze natknelam sie na inna sierote - faceta, tez czarno-bialego, chyba z Radomia, szuka domu od dawna, "nie wspolpracuje z tymczasowym wlascicielem" i leje inne koty. Z opisu pamietam, ze cierpliwie czeka az inne koty zdjedza, dopiero przystepuje do posilku. Ktos kojarzy tego "chlopaka"? Jesli tak, prosze o odpowiedz na prw.

Juz znalazlam, to zielonooki Markus. viewtopic.php?f=13&t=111568

naznaz

Od: Pt wrz 17, 2010 19:07

Post » Nie wrz 19, 2010 22:39 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Marzenia11 pisze:
CatAngel pisze:Biedny Arni znów sam :(
:ok: :ok: :ok: za Mrusie

przecież jeszcze się nic nie zdecydowało, spokojnie :wink: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No ja wiem, ale to jest nieuniknione i tak kurde, że nikt nie chce dwupaku :( :(

:ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie wrz 19, 2010 22:53 Re: MRUSIA JUŻ W DT - LECZYMY I SZUKAMY DS!!!

Arcana pisze:Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocie cudo szuka domu!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 19, 2010 23:59 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

naznaz,to zalezy czy masz teraz kota czy kotke..
bo zawsze dobrze aby nastepny kicio byl innej plci niz obecny-latwiej sie dogadaja :piwa:

a wiecie ze ten potencjalny DS Mrusi co mial sie odezwac,nie dal dotad znaku zycia... :( :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon wrz 20, 2010 9:22 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Szkoda... :( :( Być może Państwo zdecydowali, że jednak za wcześnie na kota :roll: Bo ludzie naprawdę rozsądni i w rozmowie i w ankiecie. Tacy w stylu: żeby tylko ich decyzja nie skrzywdziła kota. Kiedyś jakiś kociak będzie miał w nich fajnych właścicieli.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon wrz 20, 2010 10:13 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

vega,jeśli odbierasz ich jako fajnych to zadzwoń do nich aby się upewnić.
bo ja już wiem że różne dziwne rzeczy się zdarzają-może zgubili tel,padł im komp, nie mogli się dodzwonić lub tysiąc innych przyczyn..

i chciałam zapytać czyje były te polarki,które przyjechały do mnie z Mrusią :?: :D :kotek:

bo chyba wypada zwrócić a ja ciągle o tym zapominam :oops: :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 10:32 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

polarki są arcana - przyniosła je ze sobą na dworzec, bo nie chciałyśmy, aby mrusia zmarzła podczas nocnej przechadzki po warszawie :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon wrz 20, 2010 11:59 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

viewtopic.php?f=1&t=117398

dziewczyny-może wspólnie coś poradzimy..

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 15:50 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

czytałam maila.
moim zdaniem powinnyśmy się umówić i pojechać do niej-zobaczyć jak u niej jest.
Mogę nawet wziąć Mrusię na przejażdzkę-jesli będzie miała ochotę(Mrusia oczywiście).
Dla mnie najlepiej piątek ok południa lub sobota tez tak.

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 18:31 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:
i chciałam zapytać czyje były te polarki,które przyjechały do mnie z Mrusią :?: :D :kotek:

bo chyba wypada zwrócić a ja ciągle o tym zapominam :oops: :oops:

Mohery do wyrzucenia, zapomnialam powiedziec? Grunt, ze kotek sie nie przeziebil :mrgreen:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pon wrz 20, 2010 18:39 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

smarti pisze:vega,jeśli odbierasz ich jako fajnych to zadzwoń do nich aby się upewnić.
bo ja już wiem że różne dziwne rzeczy się zdarzają-może zgubili tel,padł im komp, nie mogli się dodzwonić lub tysiąc innych przyczyn..

No wlasnie, jesli fajni, nalezalo ich namowic na zobaczenie kociaka, na nawiazanie kontaktu z DT. Cos kuleje ten kontakt z domkiem :P

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Pon wrz 20, 2010 18:45 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

Wysłałam mail zachęcający do kontaktu. Zalinkowałam wątek na forum. Pani odpisała, że jeśli się zdecydują, to się odezwą. :roll: Zadzwonię jeszcze zapytać, czy podjęli decyzję.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon wrz 20, 2010 19:10 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

a mi się coś wydaje że chyba się wycofali...
Nawet jakby zgubili jeden kontakt to pewnie mają jeszcze maila...
no ale może to moje czarnowidztwo...
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon wrz 20, 2010 19:21 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

nie wiem co oni wiedzą-chodzi mi tylko o to że może chcą a nie mają kontaktu..
ale pewnie jestem zbytnią optymistką-nie rozumiem jak można nie chcieć Mrusi..

ale wiadomo-nikt im Mrusi nie będzie wciskał-przeciwnie-o taką piękną i słodką pannę trzeba się dobrze starać :) :)
strata tego co nie pozna Mruni :kotek:

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 21:09 Re: MRUSIA DELIKATNEJ URODY JUŻ W DT - SZUKAMY NAJLEPSZEGO DS!!!

No właśnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]