Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi4611 pisze:nie mogę sie napatrzyć na to jak doskonale radzi sobie niewidomy kotek Nigdy nie miałam z takim do czynienia i nie wyobrażałam sobie ze mogą być tak sprawne Zombuś jest pięknyn iwidać ze szczęśliwym kotem dzięki Tobie![]()
Zastanawiam się tylko jak to będzie jak rozłączysz Zombusia z Tarzankiem [mam kotkę która od małego wychowywała się ze starszym od niej kotem -Cynamonkiem ,niestety Cynamonek odszadł 2 lata temu i ona tak bardzo sie zmieniła Jest ciągle smutna ,patrzy w okno godzinami jakby na niego czekała ,nie interesują ja pozostałe 3 koty -widać że cierpi ]Wiem że Twój dom nie jest z gumy ale może wart ich nie rozłączać ,może Zombuś czuje się bezpiecznie przy Tarzanku i odwrotnie ......po prostu tak sobie myślę
Goyka pisze:Apropo lapki- z tego co pamietam to na poczatku ktos pisal o protezce przedluzajacej nozke, jaka moznaby dla Zombisia zmajstrowac, ktos wie co , gdzie, jak i za ile?
Apropo lapki- z tego co pamietam to na poczatku ktos pisal o protezce przedluzajacej nozke, jaka moznaby dla Zombisia zmajstrowac, ktos wie co , gdzie, jak i za ile?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1492 gości