magaaaa pisze:861 chyba miałaś na myśli?
860 będę próbowała wziąć, jak tylko się jej skończy kwarntanna.
zgadza się myślałam o 861
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:861 chyba miałaś na myśli?
860 będę próbowała wziąć, jak tylko się jej skończy kwarntanna.
JoannElle pisze:Ja mam trochę daleko, ale dajcie jakiś numer konta, to coś dorzucę
smarti pisze:JoannElle pisze:Ja mam trochę daleko, ale dajcie jakiś numer konta, to coś dorzucę
ale do czego masz daleko?
my się właśnie daklarujemy co do regularnych wpłat aby właśnie nie wozić paluszkom jedzenia a kupować zbiorczo
MissJoas pisze:Ja też oczywiście się dorzucę do wspólnej puli, aczkolwiek w niedużej kwocie bo tak i tak sama kupuję i wożę co tydzieńczy ktoś się podejmuje ogarnięcia tych zbiórek? Jeśli nikt się nie zgłosi to ja mogę ostatecznie
smarti pisze:MissJoas pisze:Ja też oczywiście się dorzucę do wspólnej puli, aczkolwiek w niedużej kwocie bo tak i tak sama kupuję i wożę co tydzieńczy ktoś się podejmuje ogarnięcia tych zbiórek? Jeśli nikt się nie zgłosi to ja mogę ostatecznie
ale to chodzi o to aby właśnie nie było potrzeby wozić co tydzień tylko robić zbiorcze zakupy i móc planować wydatki, rodzaj,cenę karmy itd.
Właśnie-Ktoś musi to ogarnąć..
Pomysłodawczynią była MałgosiaZ. to może niech Ona się wypowie jako pani Koordynatora Zarządzająca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości