piechcia15 pisze:jutro z rańca podejmujemy z Anią próbę złapania któregoś chorego kocura i walkę z Zamiatarą ulic![]()
![]()
O to trzymamy mocno kciukasy za powodzenie przedsięwzięcia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piechcia15 pisze:jutro z rańca podejmujemy z Anią próbę złapania któregoś chorego kocura i walkę z Zamiatarą ulic![]()
![]()
kasia86 pisze:Złapany ten z chorymi oczami i już zawiozłam do Łodzi.
Dr. Ania powiedziała że może to jedno oko trzeba usunąć. Jak przyjdzie CoolCaty to się nim razem zajmą, bo on raczej nie pozwala się obcym dotykać, i może nie podjąć współpracy co do leczenia.![]()
Dozorczyni dzisiaj nie było!Na spokojnie, szybciutko żeśmy sprawę załatwili i w drogę.
![]()
Piechcia15 - bardzo dziękuję za pomoc.
modliszka pisze:przepraszam za offa ale pilna sprawa: dzisiaj od szwagra dostałam info że w Łodzi na działkach sąsiad porzucił swojego domowego kota. Ten sku*** całe lato tam mieszka i zawsze przywoził ze sobą kotkę. Sezon się skończył, facet zawinął się do domu a kota zostawił na pastwę losu!!!
W dodatku jest to kotka, w ciąży już. Oswojona do ludzi przylepa, samotnie włóczy się po działkach. W niedzielę tam pojadę i zobaczę. Ale wszyscy mówią, że to na pewna ta kotka... Pewnie się skur*** zorientował że jest w ciąży i ją zostawił tam. Działki to ogródki działkowe za Lumumbowem.
Błagam was o pomoc, nie mam gdzie jej zabrać!!!
Gibutkowa pisze:modliszka pisze:przepraszam za offa ale pilna sprawa: dzisiaj od szwagra dostałam info że w Łodzi na działkach sąsiad porzucił swojego domowego kota. Ten sku*** całe lato tam mieszka i zawsze przywoził ze sobą kotkę. Sezon się skończył, facet zawinął się do domu a kota zostawił na pastwę losu!!!
W dodatku jest to kotka, w ciąży już. Oswojona do ludzi przylepa, samotnie włóczy się po działkach. W niedzielę tam pojadę i zobaczę. Ale wszyscy mówią, że to na pewna ta kotka... Pewnie się skur*** zorientował że jest w ciąży i ją zostawił tam. Działki to ogródki działkowe za Lumumbowem.
Błagam was o pomoc, nie mam gdzie jej zabrać!!!
ja bym na tego !@##@!$!$$@%% doniosła normalnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], NadiaX i 52 gości