Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 04, 2011 10:34 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Zdrowiej nam Sihajko jak najszybciej :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro maja 04, 2011 12:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Czesc Kochane! :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro maja 04, 2011 16:38 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam.
Nie wiem, jak będzie z tym zdrowieniem. Ciągle mam stan podgorączkowy, lekarz powiedział, że jeszcze 3 tygodnie mam brać jakieś tabletki i "spray" do nosa. Ja się czuję połamana i nie wiadomo, kiedy mi to przejdzie, bo pan powiedział, że to już przeszło w stan przewlekły i przy takiej pogodzie jak obecnie będzie kiepsko.
U kotów bez zmian. Dzisiaj któreś sobie nie trafiło do kuwetki, więc po przyjściu miałam ciekawe zajęcie :)
Idę się położyć, może któreś przyjdzie mnie przytulić....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt maja 06, 2011 5:30 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Hej :)
Wyjeżdżam dziś. Wracam w niedzielę. Może moje kotki nie zjedzą opiekuna :) Ciekawe, czy TŻ przeżyje.... :roll:
:lol:

Sihaja

Post » Pt maja 06, 2011 12:39 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Oj, Sihajko, nie widzialam, ze bylas. :oops: Pol dnia w pracy i mam niedobory. :lol:
Zdrowka Sihajko duzo, niech Ci to wreszcie przejdzie. :ok: :ok:
Buziaczki dla koteczkow, i milego wyjazdu. :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto maja 10, 2011 19:50 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Witam :)
Dawno nie pisałam, ale pogoda tak piękna, że aż żal siedzieć w domu. PO pracy idziemy na działeczkę TŻ, robimy grilla i leniuchujemy. Wieczorem otwieram balkon, by moje kociaste kochane mogły przewietrzyć futerka. Wiem, ze ostatnio mniej spędzam czasu z nimi, ale brak mi słońca i muszę troszkę też się pogrzać. Oczywiście plamy na twarzy już mi wylazły, ale trudno.
W weekend byłam w czarodziejskiej krainie mającej czarodziejskich mieszkańców. Najpierw gospodarze:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz piękne widoki:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Każdy obrazek można powiększyć :)
Jeszcze raz wielkie dzięki Mratko :)

Sihaja

Post » Wto maja 10, 2011 21:33 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Ale sliczne zdjecia i modele! :1luvu: :1luvu:
Fajnie, ze udany weekend byl! :ok: :ok:
Dobrej nocki Sihajko! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 11, 2011 5:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

A proszę bardzo ! I zapraszam po więcej. No no - nie wiedziałam, że mam takie ładne koty...

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro maja 11, 2011 7:02 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:D :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro maja 11, 2011 11:24 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

ObrazekSihajko i koteczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro maja 11, 2011 20:41 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Mrata pisze:A proszę bardzo ! I zapraszam po więcej. No no - nie wiedziałam, że mam takie ładne koty...

Dzięki :)
Masz piękne koty. Mratawoj to ideał kocura, a Pucek jest cudowny :) Tylko ciutek musi schuść :)
Piękna pogoda, całe dnie spędzam na powietrzu. Łapię witaminę D, plamy na twarzy coraz większe.... ale jest pięknie i szkoda zmarnować taki piękny czas. Gdyby nie stres w pracy i ciągła trzęsiawka we mnie byłoby nawet całkiem fajnie :)
Tylko koty zaniedbane, bo rano jak wychodzę to wracam wieczorem.... Mam nadzieję, że mi wybaczą. Dlatego wpadam tu tylko na chwilkę i lecę zająć się nimi :)

Sihaja

Post » Śro maja 11, 2011 20:44 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

piękne krajobrazy.... fantastycznie, że miałaś taki oddech!
co do słońca - ja jakbym mogła, to bym leżała plackiem cały dzień i się wulkanizowała :-)

ponoć na starość piegi już nie wychodzą, więc jak je masz - znaczy - młódka z Ciebie
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro maja 11, 2011 20:48 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

:)
To nie piegi, tylko jakieś plamy. Ale nie potrafię zrezygnować ze słoneczka, chociaż staram się twarz chować....
No, było pięknie, tak przejść się nad morzem to naprawdę cudowne....
Dobranoc :)

Sihaja

Post » Czw maja 12, 2011 8:03 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Nie dziwię się Sihajko, że tyle czasu spędzasz na powietrzu. Pogoda cudna. Aż chce się spacerować, jeździć na rowerze. Zazdroszczę wypadu nad morze. Uwielbiam nasze plaże i Bałtyk.
Ja do opalania plackiem to się nie nadaję. No na plaży mogę poleżeć. Ale w ogrodzie czy na balonie to nie.
Mrato masz piękne koty :-) I widoki też.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw maja 12, 2011 11:21 Re: Gaja, Morfeusz, Joachim - moja ogoniasta rodzinka :)

Tak, Mratka ma piekne koteczki, i widoczki! :D

Sihajko, a jak u Was z pogoda? Jeszcze ladnie? :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]