Tylko Feluś dalej manifestuje żywiołową nienawiść do Pyśki.. mam nadzieję, że też mu przejdzie, jak Pyśka będzie już po sterylce.. Mam nadzieję, że uda mi się załatwić sprawę w ciągu tygodnia..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Suffczyńska pisze:Tylko Feluś dalej manifestuje żywiołową nienawiść do Pyśki.. mam nadzieję, że też mu przejdzie, jak Pyśka będzie już po sterylce..
Klaudia pisze:Aniu może i lepiej, że przystrzyżone futerko, niż paskudne kołtuny.. ja tak z doświadczeń z Bonitką mówię..
i tak jest piękny, ani się obejrzysz a futerko odrośnie(tak tez mówię babci TZ o łysej Bonitce
)
Nika Łódź pisze:
A imie...... hmmmmmm..... czy ja sie dobrze domyslam?
thvar pisze:Aniu, mąż przed chwilą rozmawiał z tym samym wetem, który persika przyjął i prześwietlał. On widział opis zdjęć i prosił, żeby zwrócić uwagę na ten fragment o oiznaczeniach poziomu wapnia, że on może być odwapniony w wyniku niedożywienia. Pamiętał go, jak widać
Trzymam kciuki za malucha.
Anna Suffczyńska pisze:Wczorajsza diagnoza została potwierdzona..Obecny stan kicia określono jako przeczulicę, co znaczy, jak rozumiem, że właściwie wszystko jest prawie w porządku.. Jest to stan po urazie i coś uciska rdzeń kręgowy.. Nikuś porusza tymi łapeczkami i nawet próbuje czasami stawać.. Na razie dostał zastrzyk Dexaven i mam obserwować do soboty, jak często próbuje stawać na łapkach.. A próbuje, owszem..
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 31 gości