Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Hator dostaje pół tabletki co ile czasu? I Ile tego probiotyku? Co ile Basia ma przychodzić?
Znaczy ta Czandra moglaby mieć to zarośnięte oko przecięte ale dla jej zdrowia niczego to nie zmieni a może spowodować wypłynięcie tej niewidzącej gałki?
Filomen pisze:Gosiu w schronisku Tigry nie ma, wydrukowałam ogłoszenia jutro im podrzucę, bo nie miałam dziś komu. Tigrunia wróci nie martw się. Trzeba jeszcze wysłać zdjęcie do Małej do Katowic,
Kleo - bardzo mi przykro![]()
niestety tak się to nam przeplata - raz dobre raz złe wieści.
Alienor pisze:Trzymam kciuki za odnalezienie się Tigryi współczuję Kleo straty Kini, bo wiem jak boli strata kota, któremu się poświęciło tyle uwagi, starań i miłości
gosiakot pisze:Filomen pisze:Gosiu w schronisku Tigry nie ma, wydrukowałam ogłoszenia jutro im podrzucę, bo nie miałam dziś komu. Tigrunia wróci nie martw się. Trzeba jeszcze wysłać zdjęcie do Małej do Katowic,
Kleo - bardzo mi przykro![]()
niestety tak się to nam przeplata - raz dobre raz złe wieści.
Ewa Tigrę prawdopodobnie widziano dziś na moim osiedlu,już nie mam nadziei że to chwilowy wybryk. Nie przestanę szukać.Fakt ,że jestem załamana bo się tego nie spodziewałam, dobrze sobie radziła jako kot wychodzący bo innego wyjścia nie miałam biorąc taką kotkę która zaznała już uroków swobodnego biegania po dworze .
Oczywiście zawiadomię też Małą, ja muszę znaleźć tę kotkę. Włożyłam całe serce żeby ją wyprowadzić ze stuporu w którym tkwiła w kociej chatce. Jeśli ktoś z Was mieszka na osiedlu syberka w Będzinie - ja mieszkam blisko stadionu w starych segmentach - albo ma tam rodzinę lub znajomych , BARDZO PROSZĘ wspomnieć o burej kotce z charakterystyczną ,biała plastikową obróżką. Rozwieszę jutro ogłoszenia w tym rejonie . Nagroda za znalezienie kotki 100 zł .Kotka jest szczupła -taka jej uroda, ma duże zielone oczy, a na grzbiecie rude refleksy rzadko spotykane u burych kotów. Przesyłam link do zdjęcia jeszcze z kociej chatki Pasek zakładek
http://www.nadziejanadom.org/?kociaki=2&page=18
Muszę ja znaleźć. MUSZĘ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 50 gości