K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 18, 2010 17:29 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Kleo pisze:Dzisiaj odeszła Kinia, mój mały kochany zajączek, który postanowił mnie opuścić :cry: :cry:
Obrazek

:cry: [*]
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon paź 18, 2010 18:27 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Kropeczka13 pisze:Mini :D
Obrazek

super :)
Kleo pisze:Dzisiaj odeszła Kinia, mój mały kochany zajączek, który postanowił mnie opuścić :cry: :cry:
Obrazek

:( [']

No i w pracy odcieli mi dostęp do miau :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon paź 18, 2010 19:08 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Obrazek

Bardzo Ci współczuję Asiu.Nie dość że koteczka w swoim krótkim życiu tyle wycierpiała to jeszcze to .Przegrana walka o kolejne kocie życie :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon paź 18, 2010 19:20 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Obrazek

Bardzo Ci współczuję - trzymaj się.
Mnie wczoraj wieczorem koteczka Tigra nie wróciła z ogródka- jestem załamana , cały czas szukam ,zaraz idę na kolejny obchód z latarką , obdzwoniłam kogo się dało w sąsiedztwie. Mam nadzieję że tylko się zabłąkała. Będę jej szukać do skutku.Dałam już ogłoszenie , wywieszę jutro rano w dalszej części osiedla.
MUSZĘ JĄ ZNALEŻĆ.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon paź 18, 2010 19:53 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Gosiu w schronisku Tigry nie ma, wydrukowałam ogłoszenia jutro im podrzucę, bo nie miałam dziś komu. Tigrunia wróci nie martw się. Trzeba jeszcze wysłać zdjęcie do Małej do Katowic,

Kleo - bardzo mi przykro :cry:

niestety tak się to nam przeplata - raz dobre raz złe wieści.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon paź 18, 2010 20:00 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Mara S pisze:Hator dostaje pół tabletki co ile czasu? I Ile tego probiotyku? Co ile Basia ma przychodzić?
Znaczy ta Czandra moglaby mieć to zarośnięte oko przecięte ale dla jej zdrowia niczego to nie zmieni a może spowodować wypłynięcie tej niewidzącej gałki?

Hator i Frodo codziennie dostają antybiotyk - Hator 1/2 tabletki Frodo zastrzyk - tym zajmuje się Basia. Codziennie wieczór.

Z Czandrą tak jak piszesz - i tak zbyt urodziwa nie jest, ma przycięte ucho, za to jest bardzo miziasta i kochana, po co ją meczyć operacją. Co innego jakby nic nie widziała jak Mokka.
Niestety w schronie jest następna kotka, której oko zaczyna zarastać - koniecznie unidox i gentamycyna do oka. :( Jedna z tych czarnych co są w małej budzie kurczakowej. Już od dawna jest w schronie.

Filomen

Post » Pon paź 18, 2010 21:14 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Filomen pisze:Gosiu w schronisku Tigry nie ma, wydrukowałam ogłoszenia jutro im podrzucę, bo nie miałam dziś komu. Tigrunia wróci nie martw się. Trzeba jeszcze wysłać zdjęcie do Małej do Katowic,

Ewa Tigrę prawdopodobnie widziano dziś na moim osiedlu,już nie mam nadziei że to chwilowy wybryk. Nie przestanę szukać.Fakt ,że jestem załamana bo się tego nie spodziewałam, dobrze sobie radziła jako kot wychodzący bo innego wyjścia nie miałam biorąc taką kotkę która zaznała już uroków swobodnego biegania po dworze .
Oczywiście zawiadomię też Małą, ja muszę znaleźć tę kotkę. Włożyłam całe serce żeby ją wyprowadzić ze stuporu w którym tkwiła w kociej chatce. Jeśli ktoś z Was mieszka na osiedlu syberka w Będzinie - ja mieszkam blisko stadionu w starych segmentach - albo ma tam rodzinę lub znajomych , BARDZO PROSZĘ wspomnieć o burej kotce z charakterystyczną ,biała plastikową obróżką. Rozwieszę jutro ogłoszenia w tym rejonie . Nagroda za znalezienie kotki 100 zł .Kotka jest szczupła -taka jej uroda, ma duże zielone oczy, a na grzbiecie rude refleksy rzadko spotykane u burych kotów. Przesyłam link do zdjęcia jeszcze z kociej chatki Pasek zakładek
http://www.nadziejanadom.org/?kociaki=2&page=18
Muszę ja znaleźć. MUSZĘ.

gosiakot

Post » Pon paź 18, 2010 21:49 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Gosiu, znajdzie się, trzymam kciuki :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto paź 19, 2010 7:42 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Trzymam kciuki za odnalezienie się Tigry :ok: i współczuję Kleo straty Kini, bo wiem jak boli strata kota, któremu się poświęciło tyle uwagi, starań i miłości :cry:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 19, 2010 8:24 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Alienor pisze:Trzymam kciuki za odnalezienie się Tigry :ok: i współczuję Kleo straty Kini, bo wiem jak boli strata kota, któremu się poświęciło tyle uwagi, starań i miłości :cry:

Wszystkim życzliwym bardzo dziękuję . Trzymajcie kciuki za odnalezienie Tigry i trochę też za mnie , bo już mało co widzę tak spuchłam od płaczu :cry:

gosiakot

Post » Wto paź 19, 2010 8:36 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

gosiakot pisze:
Filomen pisze:Gosiu w schronisku Tigry nie ma, wydrukowałam ogłoszenia jutro im podrzucę, bo nie miałam dziś komu. Tigrunia wróci nie martw się. Trzeba jeszcze wysłać zdjęcie do Małej do Katowic,

Ewa Tigrę prawdopodobnie widziano dziś na moim osiedlu,już nie mam nadziei że to chwilowy wybryk. Nie przestanę szukać.Fakt ,że jestem załamana bo się tego nie spodziewałam, dobrze sobie radziła jako kot wychodzący bo innego wyjścia nie miałam biorąc taką kotkę która zaznała już uroków swobodnego biegania po dworze .
Oczywiście zawiadomię też Małą, ja muszę znaleźć tę kotkę. Włożyłam całe serce żeby ją wyprowadzić ze stuporu w którym tkwiła w kociej chatce. Jeśli ktoś z Was mieszka na osiedlu syberka w Będzinie - ja mieszkam blisko stadionu w starych segmentach - albo ma tam rodzinę lub znajomych , BARDZO PROSZĘ wspomnieć o burej kotce z charakterystyczną ,biała plastikową obróżką. Rozwieszę jutro ogłoszenia w tym rejonie . Nagroda za znalezienie kotki 100 zł .Kotka jest szczupła -taka jej uroda, ma duże zielone oczy, a na grzbiecie rude refleksy rzadko spotykane u burych kotów. Przesyłam link do zdjęcia jeszcze z kociej chatki Pasek zakładek
http://www.nadziejanadom.org/?kociaki=2&page=18
Muszę ja znaleźć. MUSZĘ.

moze ktoś umie zrobić plakacik.
Wkleiłabym go do siebie na nk
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto paź 19, 2010 9:27 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

Dziś do sterylizacji pojechały dwie wolne żyjące kotki.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto paź 19, 2010 11:31 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

osoby dyżurujące uprzejmie proszę o informacje do mnie na temat konsystencji kupy Froda 8)
jak będzie dobra, znaczy - twarda, to powoli mu damy więcej suchego (kupilam intestinal) i jakieś mokre żarcie ale pod koniec tygodnia.

Filomen

Post » Wto paź 19, 2010 12:02 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

poprosiłam o plakacik i jest ;)
wklejam na nk i rozsylam gdzie sie da

Obrazek
Obrazek

EDIT: wyslałam tez kilka wiadomosci do kont fikcyjnych pt.Będzin itp z prosba o wklejenie zdjecia do galerii

Gosia :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto paź 19, 2010 17:13 Re: KOCIA CHATKA-relacja z wizyty Holendrów w K.CH. str. 29

MartynaP pisze:poprosiłam o plakacik i jest ;)
wklejam na nk i rozsylam gdzie sie da

Obrazek
Obrazek

EDIT: wyslałam tez kilka wiadomosci do kont fikcyjnych pt.Będzin itp z prosba o wklejenie zdjecia do galerii

Gosia :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuję wszystkim , którzy chcą mi pomóc - za chwilę idziemy dalej szukać. Ciągle mam nadzieję że ją znajdziemy , ale chwilami mam takiego doła, że mogłabym bez końca płakać.

gosiakot

[poprzednia][następna]