Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zastanawiałam się nad tym od pewnego czasu. I chyba dorosłam do tej decyzji.
Oferuję weekendowe przejazdy pociągami tam, gdzie mogę z Warszawy pojechać i wrócić jednego dnia. Za cenę biletów - jestem studentką, więc nie powinno być tak źle
Czasem pewnie i w tygodniu bym mogła, bo np wtorki czy czwartki miewam wolne.
Ogólnie zależy to od tego, czy jestem zdrowa i czy mam czas wolny. Natomiast wszystko pozostaje kwestią dogadania się. Najpewniej zacząć mogę od przyszłego weekendu, bo w ten jeszcze nie domagam zdrowotnie.
Z całą pewnością w moim zasięgu jest Białystok, Kraków, Poznań, Łódź, Częstochowa i co tam jeszcze sobie człowiek wymyśli, gdzie mogę pojechać i wrócić.
Lidka pisze:Jakby co za jakiś czas jak uda się odkupic ukradzione kolo zapasowe bedziemy pewnie jechac do Lodzi do szwagra w szpitalu. To tak na wszelki wypadek. Tylko, że teraz na tydzień wyjeżdżamy. Więc dopiero po przyszłym weekendzie ewentualnie.
Liwia_ pisze:Wygląda na to, że dzięki slapcio i kiche_wilczycy koteczka pojedzie w niedzielę. Bardzo dziękuję za pomoc!
Przypominam też, że bardzo potrzebujemy deklaracji wsparcia dla kotki. Wystawię bazarek, mamy 2 deklaracje - ale leczenie pójdzie w setki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 113 gości