"Syberyjska" kotka - odeszła [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 20:40 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

No to podniosę, może ktoś, kto może pomóc zobaczy wątek :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lut 16, 2011 20:47 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Szkoda, że włóczkowy transport nie wyjdzie, ale może ktoś inny będzie mógł pomóc?
Czekamy już trochę na okazję do przewiezienia koteczki, bez skutku. Dla niej czas jest bardzo ważny. Proszę, pomóżmy jej dojechać, powinna jak najszybciej zacząć leczenie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro lut 16, 2011 21:06 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

wtrące się może

Szalony Kot pisała na wątku transportowym
Zastanawiałam się nad tym od pewnego czasu. I chyba dorosłam do tej decyzji.

Oferuję weekendowe przejazdy pociągami tam, gdzie mogę z Warszawy pojechać i wrócić jednego dnia. Za cenę biletów - jestem studentką, więc nie powinno być tak źle :)
Czasem pewnie i w tygodniu bym mogła, bo np wtorki czy czwartki miewam wolne.

Ogólnie zależy to od tego, czy jestem zdrowa i czy mam czas wolny. Natomiast wszystko pozostaje kwestią dogadania się. Najpewniej zacząć mogę od przyszłego weekendu, bo w ten jeszcze nie domagam zdrowotnie.

Z całą pewnością w moim zasięgu jest Białystok, Kraków, Poznań, Łódź, Częstochowa i co tam jeszcze sobie człowiek wymyśli, gdzie mogę pojechać i wrócić.

Może po dostarczeniu kotki do Warszawy dałybyście radę sfinansować bilety na pociąg i wysłać z nią kotkę?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Śro lut 16, 2011 21:13 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Dzięki za wklejenie, to by było dobre wyjście - ale chyba w połączeniu z innym potencjalnym transportem do stolicy. Slapcio będzie w Warszawie wieczorem, a nocny powrót z Łodzi pociągiem to raczej nie najlepszy pomysł.

Liwia_

Post » Śro lut 16, 2011 21:16 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Transport slapcio i odbiór w Rawie Maz. wydaje mi się lepszym rozwiązaniem dla kotki i na nim warto się skupić.
Liwia_ napisz prośbę tutaj: viewtopic.php?f=1&t=124184&start=0
Na pewno nie uznają tego jako spamowanie.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro lut 16, 2011 21:20 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Dzięki, Amiko, napisałam. Może ktoś da radę pomóc.

Liwia_

Post » Śro lut 16, 2011 21:28 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Niedziela wieczór odbiór w Rawie i przewiezienie do Łodzi tak? Możemy z Satyrem kotkę przewieźć :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lut 16, 2011 21:35 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Ekstra :1luvu: Już piszę pw!

Liwia_

Post » Śro lut 16, 2011 21:37 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

ooo, super :D

dam Ci na PW mojego koma, i poproszę o to samo. Dogadamy się dokładniej co do pory jak tylko ogarnę temat, wstępnie myślę że to okolice 19-20 by były :)

Liwia_, Ty też daj mi jeszcze raz swojego (czy w sprawie przejęcia na Śląsku to z Justyną?) bo zmieniłam telefon i straciłam połowę kontaktów :evil:

Jakbym od jutra do niedzieli była nieobecna na miau to znaczy tylko tyle że nie mam dostępu do netu, łapac mnie na koma :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro lut 16, 2011 21:41 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

:ok: Super. W sprawie tej koteczki kontakt jest tylko ze mną, podałam slapcio i kiche-wilczycy mój numer.

Liwia_

Post » Śro lut 16, 2011 21:51 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Tak się cieszę, że zaczyna się układać :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro lut 16, 2011 23:30 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Jakby co za jakiś czas jak uda się odkupic ukradzione kolo zapasowe bedziemy pewnie jechac do Lodzi do szwagra w szpitalu. To tak na wszelki wypadek. Tylko, że teraz na tydzień wyjeżdżamy. Więc dopiero po przyszłym weekendzie ewentualnie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 17, 2011 13:43 Re: Norweska leśna - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Wygląda na to, że dzięki slapcio i kiche_wilczycy koteczka pojedzie w niedzielę. Bardzo dziękuję za pomoc!

Przypominam też, że bardzo potrzebujemy deklaracji wsparcia dla kotki. Wystawię bazarek, mamy 2 deklaracje - ale leczenie pójdzie w setki :(

Liwia_

Post » Czw lut 17, 2011 15:01 Re: ŁODZIANKI - pilnie potrzebna POMOC TRANSPORTOWA!

Lidka pisze:Jakby co za jakiś czas jak uda się odkupic ukradzione kolo zapasowe bedziemy pewnie jechac do Lodzi do szwagra w szpitalu. To tak na wszelki wypadek. Tylko, że teraz na tydzień wyjeżdżamy. Więc dopiero po przyszłym weekendzie ewentualnie.

a potrzebujecie koło?
mam w piwnicy dwie zimówki - opony :-)
napisz jaki rozmiar - to może wystarczy, że kupisz felgę a oponę Ci podaruję
tylko nie wiem czy zimówce wypada być zapasówką

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw lut 17, 2011 15:16 Re: Norweska leśna - bardzo potrzebne WSPARCIE NA OPERACJĘ!

Liwia_ pisze:Wygląda na to, że dzięki slapcio i kiche_wilczycy koteczka pojedzie w niedzielę. Bardzo dziękuję za pomoc!

Przypominam też, że bardzo potrzebujemy deklaracji wsparcia dla kotki. Wystawię bazarek, mamy 2 deklaracje - ale leczenie pójdzie w setki :(

...........................

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia][następna]