Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:Dramat, jedna koteczka ze złapanych jest ewidentnie domowa. Zanim ją jeszcze poznałam już pan portier mówił, ze ktos ją musiał wyrzucić, bo jest oswojona, nakolankowa, inna niż wszystkie pozostałe. Niestety dla niej w takiej sytuacji to nie jest chyba atut, bo jest kopana przez robot. zwłaszcza przy jedzeniuCo ja mam z nia zrobić? Nie nacięłam jej uszka z myslą o adopcji, niestety nie mam dla niej DT. Jeśli do końca tygodnia nic dla niej nie znajdziemy będę zmuszona ją zwrócić budowie, a tam nic dobrego chyba...Ona normalnie klei się do ręki człowieka, jest spkojna, gorzej do kotów, nie lubi, woli człowieka
![]()
Błagamy o DT....
Agita pisze:martka pisze:Dramat, jedna koteczka ze złapanych jest ewidentnie domowa. Zanim ją jeszcze poznałam już pan portier mówił, ze ktos ją musiał wyrzucić, bo jest oswojona, nakolankowa, inna niż wszystkie pozostałe. Niestety dla niej w takiej sytuacji to nie jest chyba atut, bo jest kopana przez robot. zwłaszcza przy jedzeniuCo ja mam z nia zrobić? Nie nacięłam jej uszka z myslą o adopcji, niestety nie mam dla niej DT. Jeśli do końca tygodnia nic dla niej nie znajdziemy będę zmuszona ją zwrócić budowie, a tam nic dobrego chyba...Ona normalnie klei się do ręki człowieka, jest spkojna, gorzej do kotów, nie lubi, woli człowieka
![]()
Błagamy o DT....
Widziałam tą kicię. Jest słodka! Taka drobniutka dziewczynka - całą drogę do weterynarza ocierała się o transporterek i mruczała. Pomiaukiwała cienkim głosikiem, żeby ją głaskać. Ona nie może wrócić na tą budowę! Tam jest kilkaset pracowników, którzy nie są najlepiej nastawieni do kotów
Niektórzy rzucą coś do zjedzenia, ale zdarzają się i tacy, co koty kopią..
a ona jest taka ufna do ludzi!
Bardzo prosimy, kto może dać DT?
mawin, jutro postaramy się z martką zrobić jej zdjęcia, bo dziś już będzie za ciemno (mój aparat średnio sobie radzi bez światła dziennego).
martka pisze:Wydaje mi się, że na razie na budowie nie ma już kotek do zrobienia, bo wyszło mi:
stan kotów:
4 kocurki:
1 bury- wykastrowany
1 marmurek
1 czarny
1 czarno-biały duzy
1 buro-biały-mały- Dt u jessi- b. dziękuję
domowa- po zabiegu
bura- po zabiegu- praca wykonana przez dziewczyny
czarna- po zabiegu, siedzi u mnie, wraca na budowę chyba jutro
czarna- niestety okociła się- wczoraj szukałam małych w piwnicach budowanego budynku, bez efektu![]()
Dwie na Pomorskiej łapane od jesieni- okocone
Użytkownicy przeglądający ten dział: WilliamGreva i 18 gości