Słoneczko, Kropeczka i Basia - podaruj im lepszy los!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 15:01 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

a co to da? nikt nie ukara rudej za sikanie w piwnicy, nikt jej na tym nie złapał. ona ma syna policjanta i na tym bazuje stara menda :?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw maja 06, 2010 22:15 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Jutro będę u Pani Ani i zabiore trikolorke na leczenie kk do dr.Kasprzyka.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt maja 07, 2010 9:02 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

do góry z kociastymi.Kciuki mocne bardzo za futerka!
takich mend wszyscy sie boją.Po cichu gadają ale nic nie zrobią.Ostatnio pobiła taka kota u mnie na osiedlu.Sąsiad widział,ale powiedział,że zdzierać nie będzie i wyprae sie wszystkiego.A tak to suchej nitki nie zostawi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 07, 2010 22:19 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Zabrałam koteczkę od Pani Ani na leczenie, może znajdziemy jej dom. Jest piękna i miła, po krótkiej wizycie u weta będzie gotowa do adopcji!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob maja 08, 2010 7:59 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Oto kotki do adopcji, ktoś chętny? :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob maja 08, 2010 9:01 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Błagamy o domki dla nich!!!! To oswojone koty, miłe, potrzebują tylko bezpiecznej przystani!!! w tej piwnicy prędzej czy później zginą!!!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob maja 08, 2010 14:57 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Kochane koteczki czekają na domy! :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob maja 08, 2010 22:57 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Zdubluję się, może ktoś się w kotach zakocha :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Nie maja 09, 2010 22:50 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Biedne te koty z Suchanina, nie dość że mieszkańcy ich nie lubią to nawet na ten wątek nikt nie zagląda :(
W górę koteczki po domki!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Nie maja 09, 2010 23:00 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

To forum pełne jest kocich tragedii-koty głodne, chore, bez domów...wiadomo jest ciężko. Ale tu dodatkowo swoją cegiełkę do bagażu nieszczęść dokłada człowiek. A przed nim koty nie potrafią się obronić. I nawet media nie były w stanie pomóc w tej sprawie. Szok :( . Mocno trzymam kciuki za domki !
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie maja 09, 2010 23:13 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Może jeszcze przypomnę :
http://interwencja.interia.pl/archiwum/ ... nf=1414462
Od tego czasu sytuacja nie uległa poprawie-jest tylko gorzej. Koty ufne, bo oswojone, doznają kolejnych krzywd.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie maja 09, 2010 23:16 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

q...wa co za świat :(

czy jest jakakolwiek szansa że ktoś weźmie te kociaki na DT jak będą wirtualni opiekunowie lub/i wsparcie w postaci zamówienia karmu??

A może jest jakiś hotelik z którym współpracujecie i który by pomógł??

wtedy byśmy się organizowali finansowo, tylko żeby ktoś je zabrał :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon maja 10, 2010 8:08 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

jeja, dopiero zobaczyłam ten reportaż...
Przecież ten stary dziad jest nienormalny!
Co mu te koty tam szkodzą...?
Nie rozumiem tego... Ile kotków tam jeszcze zostało
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Pon maja 10, 2010 9:35 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

Kotów razem jest 17, część jest dzika, reszta na wpół dzika a około 10 daje się głaskać, nie mam zdjęć wszystkich bo w piwnicy zostało 5, te najbardziej oswojone. 3 koty znalazły już domy, jednak nie wiadomo czy w nich pozostaną. Teraz jak się zmienił ktoś w administracji budynku kotom nie grozi eksmisja ale jednak dalej zagrażają im sąsiedzi.

Wiem, że tu na forum jest mnóstwo kocich tragedii, przecież sama próbuje coś zdziałać pomagając kotom, codziennie napotykam się na nowe dramaty i nie wiem jak to jest możliwe że coś takiego się dzieje, jestem chyba za głupia aby to ogarnąć, zrozumieć ludzi którzy krzywdzą zwierzęta albo takich którzy przechodzą obok nieszczęścia obojętnie!

Pamiętajcie o kotach z Suchanina, proszę!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Pon maja 10, 2010 9:43 Re: KOTY Z SUCHANINA SZUKAJĄ DOMÓW, JEŚLI ICH NIE ZNAJDĄ UMRĄ...

w jaki sposób można tym kotom pomóc?
a tak swoją drogą jednej rzeczy nie potrafię zrozumieć, dlaczego budka zostala zlikwidowana?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

[poprzednia][następna]