FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 21, 2011 21:54 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie :1luvu: .
Juz nie mozemy sie doczekac :D .

Pozdrawiam :)

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Sob sty 22, 2011 13:32 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

karola7 pisze:Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie :1luvu: .

karola buziaki dla Ciebieeeeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ma nadzieję że zalożysz wątek tej ślicznotki i będziesz podrzucała jej fotki :)

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Sob sty 22, 2011 20:34 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Athalyse pisze:
karola7 pisze:Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie :1luvu: .

Pixi znalazlam na Allegro, nie wiedzialam, ze rowniez na forum Miau poszukiwano dla niej domu. :)

Jasne, w przyszla sobote zaplanowane mamy przetransportowanie Małej do Łodzi. Mam nadzieje, ze polubia sie z moja kotka :roll: :1luvu: . Takze byle do soboty ;) .

karola7

Post » Sob sty 22, 2011 21:51 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Jako osoba przeprowadzająca wizytę przedadopcyjną u Karoli7 informuję zainteresowanych losami ślicznej Roxi, że malutkiej szykuje się naprawdę dobry dom :ok:.
Domek wyedukowany w kocich sprawach, serdeczny, odpowiedzialny, ze śliczną i wesołą pięciomiesięczną szylkrecią do towarzystwa dla Roxi. Wszystko wskazuje na to, że panna będzie miała u Karoli7 jak pączek w maśle :D.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sty 22, 2011 21:56 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

przepraszam, jestem nowa na tym wątku: dlaczego Pimpusia ma zostać uśpiona? Czy mogę prosić o krótkie streszczenie problemu?

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Sob sty 22, 2011 23:00 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

pisiokot pisze:Jako osoba przeprowadzająca wizytę przedadopcyjną u Karoli7 informuję zainteresowanych losami ślicznej Roxi, że malutkiej szykuje się naprawdę dobry dom :ok:.
Domek wyedukowany w kocich sprawach, serdeczny, odpowiedzialny, ze śliczną i wesołą pięciomiesięczną szylkrecią do towarzystwa dla Roxi. Wszystko wskazuje na to, że panna będzie miała u Karoli7 jak pączek w maśle :D.

Bede sie bardzo starala,zeby tak wlasnie bylo :) . Moja "baba" wygląda na zadowoloną więc myślę, ze i Pixi także dobrze się tu będzie czuła :).

Acha i jeszcze raz dziękujemy za tuńczyka, kota pożarła i widać było, że bardzo smakowało. No i piłeczka ping-pongowa rzeczywiście to jest to :D .

karola7

Post » Sob sty 22, 2011 23:03 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Ale ma kicia szczęście :D :D :D
Obrazek

ewaf

Od: Wto sty 06, 2004 19:04

Post » Nie sty 23, 2011 10:27 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

karola7 pisze:
Athalyse pisze:

Pixi znalazlam na Allegro, nie wiedzialam, ze rowniez na forum Miau poszukiwano dla niej domu. :)

Jasne, w przyszla sobote zaplanowane mamy przetransportowanie Małej do Łodzi. Mam nadzieje, ze polubia sie z moja kotka :roll: :1luvu: . Takze byle do soboty ;) .

mojego Henia tez na allegro znalazłam i tak trafiam na miauforum :P :D

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Nie sty 23, 2011 12:09 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Alex405 pisze:przepraszam, jestem nowa na tym wątku: dlaczego Pimpusia ma zostać uśpiona? Czy mogę prosić o krótkie streszczenie problemu?

ja też tu właśnie po śladzie Pimpusi trafiłam
napiszcie coś więcej

chyba nie dlatego, że "stara" i humorzasta...

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie sty 23, 2011 15:42 Re: 30 kotów czeka na domy - trikolorka Pixi i inne

_bubu_ pisze:Laki , Uszatek i Pimpusia to kotki które ogłaszam od listopada . Muszą znaleźć domki do końca stycznia. Są do oddania z powodu alergii.
Laki i Uszatek trafią do schroniska a babcia Pimpusia prawdopodobnie zostanie uśpiona :( Dwóm kotkom z tego domu udało się - Dziadzio oraz Mały są już bezpieczne.
Niestety los pozostałych trzech stoi pod znakiem zapytania. Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszeniach, będę wdzięczna.

Laki - 5 lat , wykastrowany, był kotem wychodzącym. Zgadza się z kotami i psami.

Obrazek

Uszatek - 3 lata, wykastrowany, był kotem wychodzącym. Zgadza się z kotami i psami.

Obrazek

Pimpusia - 10 lat , nie lubi innych kotków, ma charakterek. Nie nadaje się do dzieci. Jest wysterylizowana.

Obrazek

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Nie sty 23, 2011 16:03 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

chyba zrozumiałam - są do oddania - czyli one jeszcze tam gdzie ta alergia jest - są - zgadza się?
_bubu_ - ta kłapouszka - ożesz - :-(

one są w Twojej okolicy?

Cammi

Post » Nie sty 23, 2011 16:20 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

tak wszystkie są nadal w jednym domu u dotychczasowych właścicieli, w okolicy Belska.

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Nie sty 23, 2011 17:05 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Te koty naprawdę pilnie szukają chociaż domów tymczasowych :(
Obrazek

ewaf

Od: Wto sty 06, 2004 19:04

Post » Nie sty 23, 2011 19:19 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

do góry po DT :ok: :ok: :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon sty 24, 2011 10:07 Re: pomocy w szukaniu domów, Pimpusi grozi eutanazja :(

Czy one mają allegro, wydarzenie na fb?
Którekolwiek z nich?

Cammi

[poprzednia][następna]