Juz nie mozemy sie doczekac

Pozdrawiam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karola7 pisze:Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie.
Juz nie mozemy sie doczekac.
Pozdrawiam
Athalyse pisze:karola7 pisze:Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie.
Pozdrawiam
karola buziaki dla Ciebieeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
ma nadzieję że zalożysz wątek tej ślicznotki i będziesz podrzucała jej fotki
pisiokot pisze:Jako osoba przeprowadzająca wizytę przedadopcyjną u Karoli7 informuję zainteresowanych losami ślicznej Roxi, że malutkiej szykuje się naprawdę dobry dom.
Domek wyedukowany w kocich sprawach, serdeczny, odpowiedzialny, ze śliczną i wesołą pięciomiesięczną szylkrecią do towarzystwa dla Roxi. Wszystko wskazuje na to, że panna będzie miała u Karoli7 jak pączek w maśle.
karola7 pisze:Athalyse pisze:karola7 pisze:Hmm przez przypadek trafilam na ten watek - krotko jestem na forum miau i... Pixi trafi wlasnie do mnie.
Pozdrawiam
karola buziaki dla Ciebieeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
ma nadzieję że zalożysz wątek tej ślicznotki i będziesz podrzucała jej fotki
Pixi znalazlam na Allegro, nie wiedzialam, ze rowniez na forum Miau poszukiwano dla niej domu.![]()
Jasne, w przyszla sobote zaplanowane mamy przetransportowanie Małej do Łodzi. Mam nadzieje, ze polubia sie z moja kotka![]()
. Takze byle do soboty
.
Alex405 pisze:przepraszam, jestem nowa na tym wątku: dlaczego Pimpusia ma zostać uśpiona? Czy mogę prosić o krótkie streszczenie problemu?
_bubu_ pisze:Laki , Uszatek i Pimpusia to kotki które ogłaszam od listopada . Muszą znaleźć domki do końca stycznia. Są do oddania z powodu alergii.
Laki i Uszatek trafią do schroniska a babcia Pimpusia prawdopodobnie zostanie uśpionaDwóm kotkom z tego domu udało się - Dziadzio oraz Mały są już bezpieczne.
Niestety los pozostałych trzech stoi pod znakiem zapytania. Jakby ktoś mógł pomóc w ogłoszeniach, będę wdzięczna.
Laki - 5 lat , wykastrowany, był kotem wychodzącym. Zgadza się z kotami i psami.
Uszatek - 3 lata, wykastrowany, był kotem wychodzącym. Zgadza się z kotami i psami.
Pimpusia - 10 lat , nie lubi innych kotków, ma charakterek. Nie nadaje się do dzieci. Jest wysterylizowana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 50 gości